Gönderen Konu: Windows 7 Hakkında ...!  (Okunma sayısı 8744 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Windows 7 Hakkında ...!
« Yanıtla #60 : Kasım 28, 2009, 11:41:40 »
ben bilgisayar programcılığı okuyorum ve bildiklerim bunlar,Vista deneme amaçlı üretildi vistadaki sorunlar algılanıp 7 de sorunsuz olarak tekrar üretildi yani deneme gibi birşeydi vista. 7 yi kullandım laptobumada kurmayı düşünüyorum ama başka bilgisayarda kullandım tek kafama takılan yer klasör seçeneklerini bulamadım. gizli dosyaları gösteremedim :D
klasör seçenekleri gibi şeyleri çıkarmak için alt tuşuna basarsın gizli olan kısım çıkar ya dert ettiğin şeye bak :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 28, 2009, 11:41:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 28, 2009, 22:42:37 »
klasör seçenekleri gibi şeyleri çıkarmak için alt tuşuna basarsın gizli olan kısım çıkar ya dert ettiğin şeye bak :)
5 dk kurcaladım abi aklıma da orası geldi baktım bulamadım aman neyse dedim :D aklıma geldi forumda paylaştım :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN