0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben xp kullanıyorum gayet memnunum pc de 4 gb ram var fakat 3.2 gb ram olarak görüyor bunun nedeni ne olabilir acaba bilgisi olan varmı?
XP işletim sistemi 3GB üzeri RAM'i desteklemiyor, 4 GB için Vista ya da Windows 7 kurmanız gerek (Microsoft platformları için)
x64 xp 4 gb ve üstü ram destekler. 4b ve üstü için Vista yada win7 içinde 64 bit sistem kurulmalı.
3gb ve üzeri ram'i kullanabilmek için 64bit işletim sistemine geçmek gerekiyor.yalnız 3gb ve üzeri ram kullanmıyorsanız 64bit işletim sistemine geçmeyin çünkü 64bit işletim sistemleri 32bit e göre yaklaşık 400mb daha fazla ram kullanır.----bu arka kapı olayı tamamen ürünü kötülemek için olduğuna inanıyorum. sonuç olarak windows çok ciddi yaygın olarak kullanılan bi işletim sistemi ve yüzbinlerce güvenlik uzmanı sürekli deniyor bunu. bi dalgası olsa kesinlikle ortaya çıkar.piyasaya çıktığından beri sanırım windows 7 kullanıyorum. ara ara vistalaşsa da çok memlunum. vista'ya da elim mahmum olduğundan geçmiştim yoksa xp den memlundum ben ---pardus zaten tübitak uekae tarafından geliştiriliyor. en güvendikleri işletim sistemi, kendi geliştirdikleri işletim sistemi