0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Timuçin bey, ben de şimdi kaskomu yenilemek üzereydim hatta fiyat bile aldım. Toyota sigortaya küçük bir kaç şey soracaktım ki sizin yazınızı gördüm. Kendimle alakalı soruları sorarken sizin durumunuzuda sordum aldığım cevap şöyle "yılda bir kez olmak üzere kırılan cam kasko bozulmadan değiştirilebiliyor" dendi. Bu hepimizin başına gelebilir. Ayrıca çatlak gittikçe büyüyecektir, bir an önce yaptırmanızda fayda var.
Muhammet bey, camı servis taktırıyorsa parçanın orjinal ustanında ehil olduğunu düşünüyorum. Sonuçta beni Toyota yönlendirmiş sorumluluk ona ait. Ayrıca Toyotayla çalışmak için kalite ve kriterlerinin Onların istedikleri düzeyde olması gerekir. Bir Toyota tedarikçisi olarak bunu çok iyi bilirim.
Muhammet bey, eğer söylediğiniz gibi camın yapılacağı yeri kasko firması tarif ediyorsa haklısınız. Ama anlayamadığım benim camım hasar almış, sigortaya değil servise giderim serviste kendisi yapar yada bir adres verir. Ama sorumluluk ona aittir. Sonra servis kaskoyla hesaplaşır. Prosedürün böyle olması gerekir diye mantık çerçevesine düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Ama ben de olsam serviste halletmeye çalışırdım.
Aracımda Toyota Kasko mevcut ocak ayında ön camımı toyota yetkili servisinde hiçbir ücret vermeden ve hasarsızlıkbozulmadan değiştirttim. Aksigorta ile bazı kapsamlar farklı olabilir. Poliçelerde biraz karışık olmakla birlikte cam hasarlarıve hasarsızlık klozlarında sigortanın kapsamlarını ve istisnalar yazıyor. Benim araç 99 model sigorta şirketine 850 ytl civarı fatura kesmişler.Camınızı değiştirmek istemezseniz. 3 cm çatlak için mini hasar kapsamında Aksigorta ile anlaşmalı olaun Auto King'te tamir olma ihtimali varmı diye sorabilirsiniz.
Merhaba Timuçin Bey,Cam değişim işlemi konusunda yardımcı olmak isteriz. Bize aşağıdaki şekilde ulaşabilir ya da irtibat bilgilerinizi paylaşırsanız dönüş sağlayabiliriz.Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 no’lu telefondan Hizmet Merkezi’mize iletebilirsiniz.Saygılarımızla,AKSİGORTAHizmet Merkezi Müdürlüğü