0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sorun çözülmüş ancak bende konuyu şimdi gördüğüm için birkaç şey söylemek istedim.Benim aracın öncamında 1 cm çapında bir kırık vardı. Kaskomun minihasar hizmetinden yararlandım ve ücretsiz olarak Autoking de kırık yeri tamir ettiler. Çok hafif bir iz kaldı. Bunun nedeni 2 senedir bu çatlak (daha doğrusu çatlak değil de 1 cm çapında yuvarlak bir kırık) var olduğundan içindeki havayı tam çıkaramamışlar. Ancak orjinali bozulmadığı için çok iyi oldu. Dikkatli bakılmazsa önceki çatlaktan iz bile görünmüyor. Eğer tamiri mümkünse bence değiştirmek yerine tamir ettirmeli. Nede olsa cam sökülecek yenisi takılacak silikon vs. orjinali gibi olmayabilir. Çoğu kaskonun minihasar hizmeti bulunuyor ve hasarsızlık indirimini bozmuyor.
cam tecrubemı aktarmak ısterım.on cam catladı nıhayetındew degısım ıcın kasko şirketimi aradım anlasmalı camcı bana aynı marka cam olmayacagını dedi,markası aynı olsun ok toyota yazmasın dedım adam olmaz dedı ben kafama gore hangı cam olursa takarım dedı.bende aksıgortayı aradım aynı camı (marka)olarak takmak zorunda oldugunu soledıler mumkun olmayınca benı servıse goturmemi soyledıler.ekstra alınan 150 tl yı odemedım hasarsızlıgımda korundutoyota kaskosu olanlar servıslerde sorunsuz degısebılırlerbende servısde degıstırme taraftarıyım
toyota kaskodan ben de çok memnunum.kelebek camı hikayesi yaşanmıştı bende de sorunsuz değişti hasarsızlığı etkilemeden.koskomda yenilendi çok güzel bi fiyata...