Gönderen Konu: Ön camım çatladı. Kaskom da var, camı değiştirsem mi?  (Okunma sayısı 24251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Aksigorta
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Ön camım çatladı. Kaskom da var, camı değiştirsem mi?
« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2009, 15:39:04 »
Sayın Üyeler,

Timuçin Bey ile görüşülmüş, cam değişim organizasyonu sağlanmıştır.

Saygılarımızla,

AKSİGORTA HİZMET MERKEZİ
Aksigorta Hizmet Merkezi
Tel: 444 27 27

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2009, 15:39:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 10, 2009, 15:43:43 »
  Tebrikler.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2009, 18:03:11 »
Aksigortaya tebrikler
Buradan musteriye ulasilmis gercekten muhtesem.
Zaten ben dahil cevremdeki herkes Aksigorta ile calisiyor
Aksini dusunmek bile istemedim
Acaba nasil islem yapilmis, bunuda yzarsaniz memnun oluruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2009, 13:35:18 »
Arkadaşlar sorun çözülmüş ancak bende konuyu şimdi gördüğüm için birkaç şey söylemek istedim.
Benim aracın öncamında 1 cm çapında bir kırık vardı. Kaskomun minihasar hizmetinden yararlandım ve ücretsiz olarak Autoking de kırık yeri tamir ettiler.  Çok hafif bir iz kaldı. Bunun nedeni 2 senedir bu çatlak (daha doğrusu çatlak değil de 1 cm çapında yuvarlak bir kırık) var olduğundan içindeki havayı tam çıkaramamışlar. Ancak orjinali bozulmadığı için çok iyi oldu. Dikkatli bakılmazsa önceki çatlaktan iz bile görünmüyor. Eğer tamiri mümkünse bence değiştirmek yerine tamir ettirmeli. Nede olsa cam sökülecek yenisi takılacak silikon vs. orjinali gibi olmayabilir. Çoğu kaskonun minihasar hizmeti bulunuyor ve hasarsızlık indirimini bozmuyor.
2001 Toyota Corolla Terra 1.6 AC SPC

Yerli ve ücretsiz işletim sistemimiz Pardus 2009

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 13, 2009, 17:35:01 »
hem aksigortaya hem de toyota club tr ailesine tebrikler :)

ayrıca behlül kardeşimizinde bizimle paylaştığı tecrübesi, ilerde bu sorunu yaşayacak arkadaşlar için yardımcı olacaktır.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 14, 2009, 03:05:41 »
bence oto cam konusunda servisi aratmayacak markalar muhakkak vardır. sonuçta kaskonun anlaşmalı cam servislerindense
oto glass neden kalitesiz olsun ki.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 14, 2009, 19:44:16 »
Sonunda çatlak cam sorunum çözüldü. Olanları buraya yazayım da kasko yaptıracaklara ya da benzer sorunla karşılaşacaklara kaynak olsun, forumda arşivde dursun.

Forumda bu başlıkta Aksigorta yetkilisi mesaj yadıktan sonra özel mesajla telefon numaramı verdim, beni telefonla aradılar. Durumu anlattım. Sigorta yaptırdığım acenteye de durumu anlattığımda benim kaskomun aksigortadan yapılırken bilgisayarda özellikle "Toyota Kasko" olarak girdiğini, böyle bir sorun çıkmaması gerektiğini, konuyu aksigorta merkeze soracağını söylemişti. Aksigorta yetkilisi de beni arayınca sorun çözüldü. Toyota servisindeki bilgisayar sisteminde yanlış göründüğünü, poliçemin "Toyota Kasko" olduğunu, cam değişimi için daha önce gittiğim ve fark istenen Sonkar Toyota servisine bilgi verildiğini söylediler. Ben de o gün işten erken çıkmıştım, yolum Sonkar'ın önünden geçtiği için uğrayıp durumu anlattım, cam değişimi için servis randevusu aldım. Bu sabah da aracımı servise bıraktım ve akşamında aracımı pırıl pırıl yeni camıyla teslim aldım.

Sigorta ya da her türlü işte sorun çıkabilir. Bu sorunda Aksigorta, Sonkar Servis ve sigorta acentem gayet yapıcı bir şekilde sorunu çözdüler.  :alkis: Hasarsızlık indirimimin de bozulmadığını söylediler. Bu da ayrı bir  :alkis:

Bu konuda bu forumda fikrini paylaşanlara, soruna hemen çözüm bulan Aksigorta'ya ve sigorta acenteme ve cam değişim işini güzelce yapan Sonkar servise teşekkür ederim.

Arkadaşlar sorun çözülmüş ancak bende konuyu şimdi gördüğüm için birkaç şey söylemek istedim.
Benim aracın öncamında 1 cm çapında bir kırık vardı. Kaskomun minihasar hizmetinden yararlandım ve ücretsiz olarak Autoking de kırık yeri tamir ettiler.  Çok hafif bir iz kaldı. Bunun nedeni 2 senedir bu çatlak (daha doğrusu çatlak değil de 1 cm çapında yuvarlak bir kırık) var olduğundan içindeki havayı tam çıkaramamışlar. Ancak orjinali bozulmadığı için çok iyi oldu. Dikkatli bakılmazsa önceki çatlaktan iz bile görünmüyor. Eğer tamiri mümkünse bence değiştirmek yerine tamir ettirmeli. Nede olsa cam sökülecek yenisi takılacak silikon vs. orjinali gibi olmayabilir. Çoğu kaskonun minihasar hizmeti bulunuyor ve hasarsızlık indirimini bozmuyor.

Sizin bahsettiğiniz cam tamiri konusunda Autoking adını duymuştum. Camı değiştirmeye karar vermeden önce İkitelli'deki şubelerine gidip tamir olabilir mi diye abktırdım. Oradaki görevli tamir edebilecekleri şekilde bir çatla olmadığını, küçük dairesel çatlakları tamir edebildiklerini ama dışarı doğru çizikleri olan çatlaklara birşey yapamayacaklarını söyleyince ben de cam değişimi için servise gittim.

All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2009, 20:35:22 »
reklam gibi olmasında gerçekten bende aksigortadan çok mennunum ya gerçekten tebrik ederim yani  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 15, 2009, 00:02:38 »
Geçmiş olsun Timuçin hocam, paylaşım için teşekkür ederiz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Ağustos 15, 2009, 01:06:19 »
toyota kasko bilgihan beyin dediği gibi yılda 1 kez 1 cam hasarsızlığı bozmadan değiştiriyo bizzat kelebek camını değiştirerek şahit oldum ön camda dahil.yeni corallanın işçilik dahil 1250 civarı camda 900 küsür mesela..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla 2006 HB
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #30 : Ağustos 16, 2009, 23:29:35 »
cam tecrubemı aktarmak ısterım.
on cam catladı nıhayetındew degısım ıcın kasko şirketimi aradım anlasmalı  camcı bana aynı marka cam olmayacagını dedi,markası aynı olsun ok toyota yazmasın dedım adam olmaz dedı ben kafama gore hangı cam olursa takarım dedı.
bende aksıgortayı aradım aynı camı (marka)olarak takmak zorunda oldugunu soledıler mumkun olmayınca benı servıse goturmemi soyledıler.ekstra alınan 150 tl yı odemedım hasarsızlıgımda korundu
toyota kaskosu olanlar servıslerde sorunsuz degısebılırler
bende servısde degıstırme taraftarıyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 17, 2009, 09:39:58 »
cam tecrubemı aktarmak ısterım.
on cam catladı nıhayetındew degısım ıcın kasko şirketimi aradım anlasmalı  camcı bana aynı marka cam olmayacagını dedi,markası aynı olsun ok toyota yazmasın dedım adam olmaz dedı ben kafama gore hangı cam olursa takarım dedı.
bende aksıgortayı aradım aynı camı (marka)olarak takmak zorunda oldugunu soledıler mumkun olmayınca benı servıse goturmemi soyledıler.ekstra alınan 150 tl yı odemedım hasarsızlıgımda korundu
toyota kaskosu olanlar servıslerde sorunsuz degısebılırler
bende servısde degıstırme taraftarıyım

size yapılan bu hizmeti, her zaman yapmıyorlar... şansız varmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #32 : Ağustos 18, 2009, 09:16:16 »
toyota kaskodan ben de çok memnunum.kelebek camı hikayesi yaşanmıştı bende de sorunsuz değişti hasarsızlığı etkilemeden.koskomda yenilendi çok güzel  bi fiyata...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 18, 2009, 11:08:50 »
toyota kaskodan ben de çok memnunum.kelebek camı hikayesi yaşanmıştı bende de sorunsuz değişti hasarsızlığı etkilemeden.koskomda yenilendi çok güzel  bi fiyata...

atakan toyota kaskodan sen çok memnunsun,memnun kalman çok güzel ama diğer arkadaşlar pek değil gibi,memnun olanlar var ama çok değil,bundan memnun kalmak birazda gittiğin servis veya karşılaştığın kişiyle alakalı sanırım,aslında hizmet aynı hizmet gibi neredeyse... forumda %75 olumsuz bakarken %25 olumlu bakabiliyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Ağustos 18, 2009, 12:39:10 »
valla servisteki satış danışmanlarıyla beraber kahve içmeye gidiyoruz arkadaş oluyoruz muhabbet ediyoruz onlarda yardımlarını esirgemiyolar saolsunlar. Kaskomdanda servisimden de çok memnunum.Kaskonunda şartlarını bilerek yaptırdığım için sonradan sürprizle karşılaşmıyorum..Birazda müşterinin yaklaşımıda önemli adamlarda her gün o kadar müşteriyle sorunla uğraşıyor,sohpet edip sorunların çözülmesi adına davranınca iki tarafta memnun oluyor ve sorun çıkmıyor.Ayrıca yenileme zamanında da hepsinden fiyat ve poliçe örneği aldım en güzel poliçe ve en iyi fiyatı toyota kasko verdiği için yeniledim yoksa hiç bir bağlantım yok:)Hatta yakın arkadaşım kırıldı yapı kredi sigorta indiriminide kullanarak verdiği fiyat toyota kaskodan yüksekti.Kusura bakma kardeşim dedim.Ben de cabime ve memnuniyetime bakıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 18, 2009, 22:53:03 »
Benim kaskoyu yaptırdığım acente eşimin kardeşi, haliyle başka sigorta şirketinden yaptırma şansım yoktu, arabayı aldığımız gün sen bildiğin gibi bir kasko yap demiştim o da Aksigorta'nın "Toyota Kasko" diye adı geçen kaskosundan yaptırmıştı. Ama kasko poliçesinde açık açık "Toyota Kasko" diye yazmadığı için bu sorun yaşandı, daha sonra Aksigorta'dan arayıp düzelttiler. Aksigorta'dan memnunum, yenileme zamanı geldiğinde yine aynı yerden yenilerim herhalde.

Aslında Toyota marka araba almış olmaktan çok memnunum.  :-[
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #36 : Ağustos 19, 2009, 01:28:46 »
bir kere toyota hep toyota:)