0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gercekten cok guzel olmus ellerıne saglık. Valla bı toyotacı olarak senın arabayı cok beyenıyor ve taktır edıyorum. ne yalan soylım sedanı satıp hb almayı bıle dusunmuyor degılım. bızım kasaya fazla gıtmıyo makyaj sızın kasalara daha guzel duruyo
haklısın tam aıle arabası gıbı duruyo bızım kasa. zaten yapabılecegın sey sınırlı. modıfıye parcası desen bulmak ımkansız. anca el yapımı far falan vs. valla bıraz toparladıktan sonra bunu bırakıp bı hb alsam mı dıye dusunmuyo degılı m
senın araba cok hosuma gıdıyo. mesut abı (mesut abı dıyım yasca buyuksun benden ) ben arabayı alırken aklımda hb almak ama hep buyuk arabaları sevmısımdır. arabayı alırkende aklımda honda cıvıc corolla sedan bırde avensıs vardı. corolla kullandım bı arkadasımda vardı o zaman bı anda karar verdım aldım sedanı. ama sımdı bu aralar spor tarzı araba daha hosuma gıttı sonucta daha gencız....
abi kanıma gırıyorsun bak yarın sattıracaksın sedanı.. senınkı gıbı modıfıye ıcın baya para da harcamam lazım.. )
merhaba mesut bey aracınız cok iyi görünüyor sizinle nasıl irtibat kurabilirim ?
Cok guzel olmus kaliperi sokmeden zor olmuyor mu bunu yapmak? baska ıslem yaptınız mı pekı?sadece gazeteyle ortup boyadınız mı?