Mesut hepsi birbirinden farklı,güzel ve kaliteli duruyorlar.En çok 1,2,4 ve 5 nolu fotodakiler hoşuma gitti.
Ellerin dert görmesin gene başarılı bir çalışma olmuş.Çok şanslı bir toyotan var
ben ona baktıkça o güzelleşiyor
sonrada dikkatleri üzerine topluyor
Dün annemi pazara götürdüm ve ben pazarın dışında aracın içinde bekledim, biri geldi kapıyı açtı , ve hiçbirşey demeden kaliperleri nerde boyattın diye sordu , bende kendim boyadım dedim inanmadı
şaşırdım kaldım bu kim diye ! neyse indim hayırdır usta dedim
ya aynısından bendede varda seninki çok değişik güzel duruyo dedi, bende senin aracın nerde dedim, hemen az ilerde duruyordu, TTE orjinal tavan spoyleri vardı, orjinal çelik jant ve fiberden yapılma ön tampon altı etek yan marşbiyellerde vardı, neyse fena durmuyordu aracı, ama kaliperleri bi ustaya boyatmış oda diskleri falan herşeyi boyamış
hemde vişne çürüğüne
biz yaklaşık 2 saat kadar muhabbet ettik, o sordu ben anlattım
ama ilgi çekmek heleki aynı araca sahip başka birisi tarafından aracımın beyenilmesi çok güzel bir duygu gerçekten

Özcan abi ben bunlardasn yapıştırmıştım zamanında 2,5 TL idi tanesi, ama kalitesi çok düşük sıfır resmen kalitegüneş görünce soluyor renkleri ve ince aluminyum olduğu için hemen eğilip bükülüyor
ama ilgi çekmek heleki aynı araca sahip başka birisi tarafından aracımın beyenilmesi çok güzel bir duygu gerçekten![]()
![]()
![]()
Mesut hocam, eğilme ve bükülmelerle ilgili problemin çözümü kolay. Hangi metal olursa olsun en önemli işlem buna uygulanan ısıl işlemdir. Eğer ısıl işleme tabi tutulursa eğilip bükülme sorununu büyük oranda çözebilirsin. Renklerle ilgili problem boyalı yerlerden geliyorsa daha iyi bir boya gerekecek, ancak aluminyumda renk solması oluyorsa ısıl işlem bu problemi büyük oranda ortadan kaldıracaktır.
Çok iyi biliyorum bu duyguyu Mesut.Bende bazen Passat iel bir yere giderken bırak erkekleri yaşlı teyzeler bile öyleee bakıp kalıyorlar
Passatta ağrı bi araç teyzeler bakar normaldir
belkide içindeki delikanlıya bakıyorlardır
Bana daha Teyze rast gelmedi Özcan abiPassatta ağrı bi araç teyzeler bakar normaldir
belkide içindeki delikanlıya bakıyorlardır
![]()
hepinizede iyi günler ben yeni toyotacılardanım en azından sitede yeniyim mesut kardeşim çok hoş olmuş gerçekten allah kaza bela vermesin cümlemize iyiki bulmuşum bu siteyi iyiki varsınız hepnizde çok teşekkürler etrafımdaa fikir alış verişi yapabilecegim hiç corolla kullanıcısı yok ve ben otomobilimde farklılıklar yapmayı çok seven bi isanım ve bunu orjinaline sadık kalarak yapmak istiyorum benim gibi düşünen insanlarla burda buluşmak bana mutluluk verdi toyota kardeşiligi:) görüşmek üzere
aramıza hoşgeldin bu arada
maşallah çok güzel durmuş..
Allah kaza bela vermesin..
ben de bir zamanlar yazı ile uğraşacaktım da sonra üşenmiştim..
ama folyo oluyorsa kolaymış..
ben de sarı üzerine siyah TRD yapayım bari
sarı üzerine siyah nekadar güzel durur bilemiyorum,i bende ilk başta kırmızı olasn kaliperlerin rengini değiştirmeyi düşündüm ama daha sonra TRD nin orjinal rengi kırmızı üzerine beyaz olduğunu bildiğim için tekrar kırmızıda karar kılıp eski boyayı tazeledim
Ellerine saglik cok hos olmus. Kirmizi Toyota rengi artik, bir de bayrak...
Yorum gec geldi, ama geldi
acıcık geç oldu ama geç olsun güç plmasın
Mesut bey kaliteli bir işçiliğe sahipsiniz.Fiyakalı olmuş..
sanırım modelcilikten gelen bir el becerisi
keza kendim balsa ağacından uçakta yapıyorum
Mesut abi araç çok güzel olmuş eline sağlık ben olsam cesaret edemezdim boyamaya fabrikasyon işi olmuş orjinal gibi
gözünü karartınca oluyor
ben daha öncede boyamıştım ama rengi solmuştu 3 yıl geçmişti üzerinden
bu arada abi diye hitap etmene gerek yok 1 2 yaş için 
Tekrar masallah. Kazasiz belasiz sorunsuz masrafsiz ve de cezasiz gule gule kullan Mesut.