0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut ellerine sağlık kardeşim.Güzel bir işçilik çıkarmışsın ortaya.Bugün Passat'a lastik bakınırken Crafter'ada jant baktım.Jantları alınca bende Kaliper'leri boyayacağım..Kaliper'leri kırmızı olan ne Crafter nede Sprinter gördüm...Güzel olur her halde...
Abi çok güzel olmuş yaa eline sağlık.orjinal gibi durmuş. : )
Özcan abi çok teşekkür ederim öncelikle sana mail atıcaktım hatırlıyorsan jantlarla ilgili ama o mail banada ulaşmadı abi kusuruma bakma
.ama trd yi nasıl yazıcaz
Gerçekten çok yakışmış ellerine sağlık.
Dert ettiğin şeye bak hele.Boşver Emre.Sordum öğrendim 650 TL civarı.Alırken pazarlıkla 600 yada az daha altına alınabilir.Ben bir haftadır Bosch yetkili satıcısından 30.000€ bir için telefon bekliyorum dönmediler.Bir takım jant için dönmemeleri gayet normal... Neyse jant takarsam ve kaliperleride kırmızı yaparsam Crafter için nasıl olur acaba.Birde bizim Toyota için TRD faktörü varya.VW için her hangi iz,işaret,logo falan varmı acaba Mesut ! ! ! !
mesut hocam bir şey soracağım hep unutuyorum. ne tip bir boya kullandım (yüksek ısıya dayanıklı boya mı normal mi?) eğer normalse şu ana kadar herhangibir problem yaşadın mı? boyanın dökülmesi / kabarması gibi?
Mehmet hocam tamponum için boya yaptırttığım boyacıma gittim ve balatalar için boya istiyorum dedim, bana sprey boya verdi markasına bakar yazarım en kısa sürede ancak geçen hafta yıllık iznim için bursaya gittim tam 1 haftada uludağ , mudanya inegöl vs gezerken 1280KM yol geçtim ki uludağ yolu virajlı ve frenajı bol olan bi yoldur hiçbir dökülme sökülme renk atma vs yaşamadım Hatta Mükemmel görenler aracı çok beyeniyor Bursada 2 3 defa durdurup araba hakkında soru soranlarda oldu
yanıt için teşekkür ederim mesut hocam. boyanın ısıya dayanıklı olduğunu tahmin ediyorum. denemek isteyen arkadaşlara yardımcı olması açısından böyle bir soru sormuştum. ayrıca gerçekten çok hoş duruyor, maşallah. tekrardan ellerinize sağlık
Arabanı her gördügümde keşke toyayamz babanın degilde benim olsaydı diyorum Modifikasyona izin yok ABi çok şahane olmuş ellerine saglık süper bir görüntü tebrik ederim . Kazasız belasız inşallah
Çok güzel olmuş ellerine sağlık Mesut bende zamanında boyamıştım ama kağıt v.s kullanmadım sana bişey soracam farz edelim ki o boya tampona v.s bulaştı diyelim nasıl çıkar?