Gönderen Konu: Üye Toplama Oyunu  (Okunma sayısı 3703 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« : Kasım 06, 2006, 16:32:26 »
Arkadaşlar biliyosunuz ben Rize'de ikamet ediyorum. Sizin o İstanbulda yaptığınız toplantıları filan adeta kıskanıyorum. Bunun için kendi yöremde Trabzon'da Rize' de bu konu ile ilgili ne yapabilirim diye düşünürken bu fikir aklıma geldi.
 Fikrim şu. Kendimize bilgisayarda word veya başka bi programda küçük kartlardan oluşan davetiye yapacağız. üzerlerine toyotaclubtr.com a davetlisiniz diye bir başlık yazıp ardından kendi adımızı vs yazıp "gel üye ol ve toyotacılarla tanış, sorunlarını dile getir, muhabbet et, bilgilerini paylaş, paylaşılan bilgilerden yaralan" vs gibi ilgi çekecek şeyler yazıp çıktısını alacaz. tabi bi sayfaya 8-10 adet gibi. bu kartlar bi viza kartı boyutunda olsa yeter bence. bunlardan en az 15-20 tane yanınızda taşıyın. gördüğünüz her marka toyotaların sileceğine sıkıştırın, yada açıksa camından içeri atın. sonra üyelerimiz arttıkça şehir buluşmalarından, bölge buluşmalarına, hatta tüm türkiye buluşmalarına kadar gidebiliriz. böyle bir hayalim var. her ilden o ildeki buluşmalar sonucunda 1 başkan seçilir, o başkanlar belli bir tarihte belli bir ilde buluşur. daha sonra ortaklaşa geziler düzenlenir. her yıl bir il ziyaret edilir ve o ildeki arkadaşlar gelen misafirleri konuk ederler evlerinde illerini gezdirirler, hem eylenir, hem tanışır, hem gezer ve hemde daha yakınlaşmış oluruz. Kim bilir belki bi gün bu da olur...
 Unutmayın; "İnandığı şeyi yapan insanın enerjisi asla tükenmez."  

Toyota Club Türkiye

Üye Toplama Oyunu
« : Kasım 06, 2006, 16:32:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2006, 16:38:35 »
Hocam +1

Çok güzel ve gerçekleşme olasılığı olan bir fikir. Bence bunu hepimiz yapabiliriz. Benim bu siteye üye olma amacım Toyota'm hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaktı. Ama çok daha fazlasını kazandım. Toyota'sı olupta sitemizi bilmeyen kişilerin bu şekilde ilgisini çekebiliriz. Ayrıca bu kartvizit olayını hazırlama işini üstüme alabilirim. Grafiker olduğum için profesyonel bir tasarım hazırlayabilirim ve bunu herkes bilgisayarına indirip yazıcısından basar. Araçlarımıza koyarız ve gittiğimiz yerlerde müsait olan Toyota'lara takarız (kartviziti yani).

Ama fikirle ilgili geçici bir sorunumuz var. Kış ve yağmur. Havaların güzel olduğu zamanlarda gerçekleşebilir.

Hocam bu konuda destekliyorum seni. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek bu işe.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2006, 17:55:07 »
Bencede güzel ve uygulanabilir bir fikir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2006, 18:13:38 »
Süper fikir !!!! kesinlikle yapmak lazım en büyük TOYOTA
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2006, 19:46:52 »
Bunun yanı sıra güzel bir club stickerini araçlarımıza koyarak ta tanıtımı gerçekleştirebiliriz ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2006, 20:03:00 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Bunun yanı sıra güzel bir club stickerini araçlarımıza koyarak ta tanıtımı gerçekleştirebiliriz ... [/quote]

bu güzel bir fikir. başka bir forumda var baya ilginç oluyor. bartında birkaç arabada gördüm ve insanlara tanışma kaynaşma fırsatı veriyo.güzel bir uygulama olur. grafiker arkadaş buna bir el atarsan kartvizitten güzel olur. dikkat çeker meraktan üye olur insanlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2006, 21:31:43 »
Çok güzel fikir İsmail abi bunu birkaç kere ben yapmayı istedim(sileceğin altına web adresimizi yazıp bırakmayı)ancak yapamadım çok çeşit insan var ben aradım buldum onlarda arasınlar biraz.Ayrıca az olup öz olması taraftarıyım.Bu seferde buluşmalar çok zayıf oluyor.Konuyla alakalı değil ama içimden geldi yazacam kusura bakmayın İYİ Kİ VARSIN TOYOTACLUBTR....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2006, 10:14:23 »
Evet Dinçerciğim. Bende Resim öğretmeniyim ama grafik mezunuyum. Ne yalan söyliyim photoshop corel gibi grafik programları ile uğraşmaya hiç fırsatım olmadı. Bu öğretmenlik, daha doğrusu bu çocuklar mahfediyor insanı. Ama madem üslenmek istedin iş senindir. En kısa zamanda bekliyoruz. Yalnız hangi programda hazırlarsan sanırım o programın bizdede yüklü olması lazımki üzerinde değişiklikler yapabilelim. En azından ismimizi ve yazmak isteyenler için telefon numaramızı filan. O yüzxden herkesin kullanabileceği bir formatta en basitinden word, exel, yada ne biliyim bir paint formatına çevirip gönderirsen rahatlıkla kullanabiliriz.
Hava şartları önemli değil. Dediğiniz gibi güzel havalarda, otoparklarda nerde rastlarsak, (tabi yağmur ve karın olmadığı bir günde) yada ön camında Ferdinin gibi rüzgarlığı olanların o rüzgarlık altına sıkıştırmak gibi vs siz koyacağınız yeri bulursunuz.
Burdaki amaç zaten diğer illerdeki arkadaşlarla sitede buluşabiliyoruz. Kendi bulunduğumuz illerdeki toyotacılarıda siteye katıp, onlarla bir buluşma günleri sağlayabilmek.  Ve iş büyüdüğünde genel toplantılar yapabilmek. Şu kurbağacılara bi bakın(vw) her yıl bi yerde tosbağaları ile toplanabiliyolarlar.
Neden biz yapamayalımki?...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2006, 10:54:12 »
Hocam seninle aynı dilde konuştuğumuza sevindim. Freehand, Photoshop, Corel benim işim. Dediğin gibi eğer değişiklik yapmak gerekirse ortak bir formattan veririz. Bir arkadaşımız stickerdan bahsetmiş ama o iş maliyetli olur. Ama olmayacak bişey değil. Ben boş bir zamanımızda kartvizit veya küçük ilan türü bişey hazırlayayım. Slogan ile ilgili fikirler verirseniz sevinirim. Tabiki başka arkadaşlarda çalışmalar yapabilir bu konuda. Daha fazla alternatif olur. Oylama yaparız en iyi tasarımı kullanırız.

Hocam dediğin gibi o tosbağacılara bende özeniyorum. Adamlar her sene neler yapıyorlar neler.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2006, 13:07:19 »
E Neden Bizde Yapmayalımki
İstedikden sonra olur, her şey olur, yeterki iste.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2006, 20:44:15 »
sticker ların fazla masraflı olacağını zannetmiyorum.(ön kaputu veya arka camı kople sticker la kaplamayacaksak)makul bir büyüklük yeter. misal 10x20cm ideal olabilir. herkes kalıbı siteden alır ve kendi ilinde tabelacıya bastırır. bence sitickers daha mantıklı. cama kartvizit vs şeyler bırakmak benim açımdan can güvenliğimi tehlikeye sokar. cıkarda cins birisi çatar çeker vurur (bartından bahsediyorum)....türlü türlü insan var dünyada.sticker lar daha seçici olur. kuru kalabalık değilde gerçekten bu işi bilen ve mereaklı kişiler sticker a bakıp üye olur. benim fikrim bu arkadaşlar.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #11 : Kasım 08, 2006, 09:16:48 »
Fikirlere saygımız sonsuz. Sticker kendi arabamızda olan bir şey. Arabnın kalabalığın yoğun olduğu bi yerlerde bulundurmak lazımki camdaki yazıya bakan adam tutupda sitenin adresini okur ama akşam eve gidince "ya şu sitenin adı neydi" diyebilir. Yani unutulur. Firmalar reklam kağıtları bile koyuyo sileceğe. Kimsenin bu neden le kimseyi dövdüğünü görmedim. Ama dediğin gibi insanoğlu bu bazen hayvanoğlulaşıyor. Sebepsiz yere saldırabilir. Her ikiside olsun isteyen sticker ınıda yaptırsın camına yapıştırsın isteyen kartvizitleri camlara taksın yada açık camdan içeri atsın vs. İşi gerçekleştirmek önemli. Önemli olan hedef kitle ve toyotacılar, toyotaseverler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #12 : Kasım 08, 2006, 14:06:25 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Bunun yanı sıra güzel bir club stickerini araçlarımıza koyarak ta tanıtımı gerçekleştirebiliriz ...
[/quote]

Al işte süper bir fikir daha....

Şimdi aramızda dizayn yeteneği en iyi arkadaşımız bu işe el atsın varmı gönüllü ?
Always TOYOTA

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #13 : Kasım 09, 2006, 08:55:27 »
Gördüğüm kadarıyle pek ilgi çekmedi fikir. Kimse bir şey yazmamış. Acaba konuyu her sayfayamı açsaydık.

Dinçer ne zaman hazırlıyosun tasarımları. Şöyle ayrı ayrı 2-3 tane yapı ver isteyen istediğini alıp bastırsın sana zahmet. Ayrıca sticker olayınada el atacakmısın. Senden bi umudum vardı ama yavaş yavaş ümidimi kaybetmeye başladım. daha 13 cevap gelmiş ki bunların 4-5 taneside bana ait.    

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #14 : Kasım 09, 2006, 09:13:20 »
Hocam bu sıralarda iş değişikliği sözkonusu benim için (grafikerlikten istifa ediyorum). O nedenle işler biraz karışık. Önümüzdeki haftadan itibarende nete girme fırsatım pek olmayacak anlaşılan (eve internet alana kadar). Ama sözüm söz yapacağım. Sticker olayını herkes bağımsız yapabilir. Şöyleki modifiyeli arabalarda var genelde modifiye yapan yerin stickerı değilde büyük yazısı. Arka camın üst ortasına 50-60 cm genişliğinde www.toyotaclubtr.com çıkartması olabilir. Emrah arkadaşımızın dediği gibi tabelacılarda bunu halledebiliriz. Herkes yakınındaki tabelacıya gidip ARIAL BOLD (düz karakter) karakteriyle 60 cm eninde ''www.toyotaclubtr.com'' çıkartması istiyorum diyerek hazırlatıp camına yapıştırabilir. Böylelikle hepimizinki aynı standartta olur. Renk olayı hariç. Onuda kararlaştırırız artık. El ilanı şeklinde olanı ise en yakın zamanda yapacağım.

İsmail hocam yalnız bişey farkettim ben. Seninde dediğin gibi konuya çok az cevap geldi. Gelenler arasında site yönetiminden hiçbir fikir yok. Acaba kraldan fazla kralcımı olduk???  Yada kendi kendimize gelin güveymi oluyoruz. Ne dersin hocam??

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #15 : Kasım 09, 2006, 13:10:40 »
Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum. Dinçerciğim bir an önce ben işekoyulmak istiyorum. Sen bi boş vaktinde fazla teferruatlı olmayan bi şey hazırla. diskete yada flash al. Bu sayfaya koy yeter. Mademki grafikcisin bu iş senin için çocuk oyuncağı. 1-2 saatde belkide daha kısa sürede bir kaç tane hazırlayabileceğine eminim.

Yönetim işine gelince. O bu aralar aşık. Gözü başka bi şey görmüyor.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #16 : Kasım 09, 2006, 17:03:40 »
Evet arkadaşlar, daha doğrusu bu konuyla alakadar arkadaşlar...

Kendi çapımda ufak bir çalışma yaptım umarım beğenirsiniz. Yorumlara açıktır. Üzerinde değişiklik yapabiliriz.

İsmail hocam ilana yazdığım metinlerin bir kısmını senden çaldım. Haberin olsun.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #17 : Kasım 10, 2006, 10:18:48 »
Eline Sağlık Dinçer ciğim. Fena değil. Önemli olan çabalaman. Fakat sanırım sen ve benden başka kimsenin pek umurunda değil. Bir umut ışığıda varsa devam et demişler. Sen beni gaza getiriyosun. Bu gün burda hava süper. Öğlen arası çıkıp dağıtıyorum. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #18 : Kasım 10, 2006, 10:48:18 »
sağol hocam. Açıkçası fazla uğraşmadım. Çünkü böyle bir ilgisizliğin olacağını tahmin etmiştim. Onun için yoruma açıktır değişiklik yapabilirim diye yazdım.

Hocam bu çalışmayı dün öğleden sonra koydum foruma. Arkadaşlar sağolsun hiçbir yorum yapmamış bugüne kadar sen hariç. Ama hata bende sanırım. İlanı o şekilde hazırlayacağıma eliyle herhangi bir nesne tutan sarışın bir hatun koysaydım ilana 10-15 tane cevap gelirdi heralde  . Neyse ilan 1/4 A4 ebatında. İsteyen basar, isteyen kendisi hazırlar... Ben bikaç tane torpidoya koyacağım. Müsait araçlara dağıtırım zamanla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #19 : Kasım 10, 2006, 12:23:54 »
Kimse ilgilenmemiş demeniz hata bence. Cevap yazılmasa bile konunun görüntülenme sayısından ilgiyi görebilirsiniz. Örneğin ben ilgimi çekmeyen konulara hiç girmeden konuyu okunmuş olarak belirlettiriyorum.

Bu konudaki şahsi fikrimi soracak olursanız; Ben sticker olayının daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ayrıca İstanbul için konuşmak gerekirse bu tip olaylar ters karşılanabilir. Şahsen ben böyle bir tanıtım yapmam. Ama güzel bir sticker çalışması yapılsa seve seve arabama yapıştırırım. Zaten ilgisi olan o stickeri görüp gerekeni anlayacaktır.

Yanlış anlamayın, emeğinize sağlık, güzel çalışma. Ancak İstanbul'da pek olmaz gibi geliyor bana. (Şahsi fikrimdir, kimseyi bağlamaz)