0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul'da olur veya olmaz. Önemli olan bu kulüpteki birlik beraberlik. En azından fikir üretmek, bişeyler yapmak birlik beraberlik açısından önemli. Sticker olayında fikir var ama icraat yok. Bazı arkadaşlarımız tabelacıda çok kolay yapılabileceğini söyledi. Doğru. Tabelacıya gitsen parayıda bastıktan sonra istersen belediye otobüslerindeki dev afiş şeklinde bişey bile yapıştırabilirsin arabaya. Ama önemli olan o değil. Önemli olan İstanbul'da stickerı gören birisi Ankara'daki arabadada, Kayseri'deki arabadada, Rize'dekindede birebir aynı stickerı görmesidir. Ki adam vaybe Türkiye'nin heryerinde aynı stickerlar var diyebilsin. Bu böyle olursa ses getirir bence. Bunun içinde birlik beraberlik gerekir. Evet şimdi stickerlı tanıtım için neler yapılabilecek. Bir sticker kalıbı veya şablonu koyarsa bir arkadaş alıp onu tabelacıda zevkle yaptırırız. Açıkçası bu kalıp veya şablon hazırlama işini yapabilecek bir üye olarak isteğim kırıldı. Ama bence asıl sorun ilan veya sticker ayrımı değil. Asıl sorun arkadaşların böyle bir tanıtıma ihtiyaç görmemesi.Günal abi bu yazdıklarımın senin şahsına olmadığınıda belirteyimki bir kırgınlık olmasın aramızda.[/quote]Sözlerin şahsıma ait olmadığının farkındaım Dinçer, herhangi bir kızgınlık ta yok zaten ortada. Ben sadece fikrimi dile getirdim. Sticker konusunda da zaten tek bir stickerdan yanayım. Dediğin çok doğru herkesin arabasında farklı sticker iyi olmaz zaten. Hatta aşağıya diğer Toyota Club sitelerinin logolarından ekliyorum. Tasarım yapabilen arkadaşlara fikir oluşturmak amacı ile ...