Gönderen Konu: Üye Toplama Oyunu  (Okunma sayısı 3701 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #20 : Kasım 10, 2006, 13:44:23 »
İstanbul'da olur veya olmaz. Önemli olan bu kulüpteki birlik beraberlik. En azından fikir üretmek, bişeyler yapmak birlik beraberlik açısından önemli. Sticker olayında fikir var ama icraat yok. Bazı arkadaşlarımız tabelacıda çok kolay yapılabileceğini söyledi. Doğru. Tabelacıya gitsen parayıda bastıktan sonra istersen belediye otobüslerindeki dev afiş şeklinde bişey bile yapıştırabilirsin arabaya. Ama önemli olan o değil. Önemli olan İstanbul'da stickerı gören birisi Ankara'daki arabadada, Kayseri'deki arabadada, Rize'dekindede birebir aynı stickerı görmesidir. Ki adam vaybe Türkiye'nin heryerinde aynı stickerlar var diyebilsin. Bu böyle olursa ses getirir bence.  Bunun içinde birlik beraberlik gerekir. Evet şimdi stickerlı tanıtım için neler yapılabilecek. Bir sticker kalıbı veya şablonu koyarsa bir arkadaş alıp onu tabelacıda zevkle yaptırırız. Açıkçası bu kalıp veya şablon hazırlama işini yapabilecek bir üye olarak isteğim kırıldı. Ama bence asıl sorun ilan veya sticker ayrımı değil. Asıl sorun arkadaşların böyle bir tanıtıma ihtiyaç görmemesi.

Günal abi bu yazdıklarımın senin şahsına olmadığınıda belirteyimki bir kırgınlık olmasın aramızda.

Toyota Club Türkiye

Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #20 : Kasım 10, 2006, 13:44:23 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #21 : Kasım 10, 2006, 16:13:31 »
ALINTI
Ama önemli olan o değil. Önemli olan İstanbul'da stickerı gören birisi Ankara'daki arabadada, Kayseri'deki arabadada, Rize'dekindede birebir aynı stickerı görmesidir. Ki adam vaybe Türkiye'nin heryerinde aynı stickerlar var diyebilsin. Bu böyle olursa ses getirir bence. [/quote]

ALINTI
Ama bence asıl sorun ilan veya sticker ayrımı değil. Asıl sorun arkadaşların böyle bir tanıtıma ihtiyaç görmemesi.[/quote]

Dinçerciğim, bu yazdıkların için + 100 vallahi. Ne güzel demişsin. Helal olsun. Ben bu gün 1 tane gördüm camına koydum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #22 : Kasım 10, 2006, 18:20:57 »
Sticker ile ilgili çabalarınızı takdirle karşılıyorum. Ben bir tane yaptırıp Yaris'imin arka camına yapıştırarak Adana'daki tanıtımımızı yapacağım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #23 : Kasım 10, 2006, 20:20:22 »
Alıntı yapılan: Dinçer Şensoy
İstanbul'da olur veya olmaz. Önemli olan bu kulüpteki birlik beraberlik. En azından fikir üretmek, bişeyler yapmak birlik beraberlik açısından önemli. Sticker olayında fikir var ama icraat yok. Bazı arkadaşlarımız tabelacıda çok kolay yapılabileceğini söyledi. Doğru. Tabelacıya gitsen parayıda bastıktan sonra istersen belediye otobüslerindeki dev afiş şeklinde bişey bile yapıştırabilirsin arabaya. Ama önemli olan o değil. Önemli olan İstanbul'da stickerı gören birisi Ankara'daki arabadada, Kayseri'deki arabadada, Rize'dekindede birebir aynı stickerı görmesidir. Ki adam vaybe Türkiye'nin heryerinde aynı stickerlar var diyebilsin. Bu böyle olursa ses getirir bence.  Bunun içinde birlik beraberlik gerekir. Evet şimdi stickerlı tanıtım için neler yapılabilecek. Bir sticker kalıbı veya şablonu koyarsa bir arkadaş alıp onu tabelacıda zevkle yaptırırız. Açıkçası bu kalıp veya şablon hazırlama işini yapabilecek bir üye olarak isteğim kırıldı. Ama bence asıl sorun ilan veya sticker ayrımı değil. Asıl sorun arkadaşların böyle bir tanıtıma ihtiyaç görmemesi.

Günal abi bu yazdıklarımın senin şahsına olmadığınıda belirteyimki bir kırgınlık olmasın aramızda.
[/quote]

Sözlerin şahsıma ait olmadığının farkındaım Dinçer, herhangi bir kızgınlık ta yok zaten ortada. Ben sadece fikrimi dile getirdim.

Sticker konusunda da zaten tek bir stickerdan yanayım. Dediğin çok doğru herkesin arabasında farklı sticker iyi olmaz zaten. Hatta aşağıya diğer Toyota Club sitelerinin logolarından ekliyorum. Tasarım yapabilen arkadaşlara fikir oluşturmak amacı ile ...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #24 : Kasım 13, 2006, 10:14:57 »
Güzeller. Sticker tabiyki herkesin aynı olmalı. O zaman bir arkadaşımız yapsın 3-4-5 neyse oylayalım abi. En güzeli bu. Ayrıca el ilanlarıda koyulmaya devam edilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #25 : Kasım 14, 2006, 00:14:02 »
Bu olayın geç kalması biraz benim hıyarlığım.Bir ara baya kafa yordum.Güzel bir kaç tasarım çıktı ama uygulamaya geçirecek zamanı bulana kadar aklımdan gitmişti bile.
Konunun ilk mesajlarını okudum ve haftasonu yazlıktaydım.Dolayısıyla bakamadım.
Bu elden dağıtım olayı için yönetimden izin almakta fayda olduğunu görüyorum.
Sticker olayı ise bir ara yapmıştık bir şeyler hatta bazılarımız taktı araçlarına ama kayboldu gitti gerisi gelmedi (Laf aramızda benim araç mavi, kırmızı sticker hoş durmaz diye nem kaptıydım.)

Uğraşacak arkadaşların fikirlerine saygımız sonsuz.Çalışmaları her türlü değerlendirmeye alınıyor bundan emin olun.
Logo olayını Alper halletti yanlış hatırlamıyorsam ve şu anda hala onun yaptığı logoyu kullanıyoruz.

Yarışma gereği Bolu'daydım.16 plakalı bir aracın arka camında bilindik bir forumun stickerını gördüm.Kıskanmadım değil...
Neden bizim de öyle olmasın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #26 : Kasım 14, 2006, 17:43:31 »
Vay vay vayyyy sen Bolu ya kadar gel bana haber vermeden dön tamam öyle olsun yazdım....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #27 : Kasım 16, 2006, 20:08:25 »
bizim satılan corolla da gitti eski sticker taa kars'a ama ben onda hoş durmadıı için www ile com u çıkarmıştım heralde ondan hiç karstan üye gelmio

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #28 : Kasım 16, 2006, 23:33:59 »
Olabilir. Görenler belki http://toyotaclubtr.com diye giriyolardır. Ama Kars da fazla toyota olduğunu sanmıyorum. Çünkü alçak olma nedeni ile alınmıyodur.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #29 : Kasım 22, 2006, 12:00:00 »
Dinçer nerelerdesin. Sesin soluğun kesildi. Başka tasarımlarda yapacaktın. Ayrıca bir sticker de tasarlayıp oylama yapalım. Beğenileni herkes indirip tabi isteyenler, araçlarımıza yapıştıralım. okey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 8 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #30 : Kasım 22, 2006, 13:19:13 »
Ben İtalya'nın sticker.ını beğendim, hem renkleride uygun ülkemize. Çok abartı olmayan bir boyutta olmazsa hoş olur. Mesela boy 7-8 cm, en 20-22 cm gibi.

Birde arkadaşlar kaliteli bir sticker maliyet tutuyor, Dağıtalım gördüğümüz arabalara bırakalım falan diyince en az 1000 adet yaptırmak lazım, buda oldukça yüksek bir maliyet tutar özellikle böyle renklere sahip bir üründe. Bunu bir kişinin üstlenmesini beklememek lazım sonuçta herkes burada keyif için bulunuyor. Ancak ufak ufak para toplanır ve bir bütçe ayarlanır ise yapılabilir.

Bu işlerle ilgili olan birisi varsa 1000-1500 adet için bir fiyat alsın, boyutla yukarıda olduğu gibi olur büyük ihtimalle, renklerde yukarıda örnekleri var.

Bir el atalım yapalım, birde yukarıdakilere benzer bir tasarım yapacak grafiker ihtiyacımız var tabiki. Baskıya girebilecek kadar büyük olmalı yapılan işin.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #31 : Kasım 23, 2006, 11:48:41 »
Muratcığım o dediğin gibi para toplama olayı falan hikaye olur siticker için. Biz sadece siteyi tanıtmak için el ilanlarını indirip fotokopide çoğaltıp araçlara verelim dedik.
Sticker işini ise dediğin gibi iyi bir grafikçi arkadaş 2-3 tane tasarlar içlerinden 1 ini seçmek için aramızda oylama yaparız ve herkes onu indirip bi tabelacıda yaptırıp araçlarına yapıştırabilir.
yoksa sticker ı kendimiz yaptırıp dağıtmaya kalksak dediğin gibi epey bi masraf ve kimse bunun altına elini sokmaz.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #32 : Kasım 27, 2006, 10:38:36 »
Yokmu bi grafikci arkadaş bu işe el atacak.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #33 : Ocak 12, 2007, 16:53:40 »
Şu Dinçer'den haberi olan varmı arkadaşlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #34 : Ocak 14, 2007, 15:42:16 »
supersınız ya,,ben boyle olacagını hıc tahmın etmemıstım..bugun fazla zamanım olmaz ama bu gunluk bı 10 tane basıyorum..yalnız renklı kartusum bos sıyah beyaz olucakk..

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #35 : Ocak 15, 2007, 09:50:23 »
Tanks Mert.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #36 : Ocak 15, 2007, 11:01:15 »
Eski sticker tasarimini da koysana buraya Alper.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #37 : Ocak 18, 2007, 23:40:37 »
valla ben yeni gordum fikir guzel reklam olayı harika kart guzel olmus yalnız kucuk ufak bi tavsiye bence en alta sitenin tam adresini direkt olarak yazsak fena olmaz
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #38 : Ocak 23, 2007, 23:19:32 »

(guncel)sole grafıty seklınde olsa hıç fena olmas.gerci araba reklam doldu benım ama olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Üye Toplama Oyunu
« Yanıtla #39 : Şubat 03, 2007, 02:02:46 »
ee burda kalmış.sticker olayını halletmemiz lazım ya
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI