0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offfff makete bak ya çok güzel bunu uçurmakta bi marifet arkadaşlar o gün tv izledim adam kütt diye yere çarptı
Abi maşallah yine döktürmüşssün bütün hünerleri birarada Siyah beyaz (ince olan) fotoğrafa bittim ya harika olmuş elien sağlık...
Sarı Papağan'ın renkleri dışında her şey mükemmel Aman hemşerim, Mesut abin duymasın Maket değil o model.
Buda benim yeni masaüstüm Hep benim araba duruyodu yeter
ya hakkı abi neden arayip düzelt demedin?özür dilerim abicim uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.uçamıyanlar maket uçanlar model.biraz tekrar ettim ögrendim.bazen air tv de gerçek uçak simulatörlerini izliyorum böle bişi olamaz aynı gerçek uçak bide kabin koymuşlar koltuklar ses sistemi saga sola yatıyor felaket bişi geçen gece 2 de çıktı azcık izleyim derken sabah işe geç kaldım
Ahmet eyvallah kardeşim saolasın sen şu memlekete geri dönde güzel bi toplantı daha yapalım kardeşim
Ağaç altındaki pozda, sağ tarafta bir parlama olmuş ya Mesut. Acaba orayı mı kastediyor Atakan?
Ahmet eyvallah kardeşim saolasın sen şu memlekete geri dönde güzel bi toplantı daha yapalım kardeşim Atilla valla sağol kardeşim çok güldürdün beni , espirili yaklaşımın için teşekkür ederim bendede yakıtlı uçaklar var, gerçeklerinden hiçbir eksikleri yok
orayı heralde hakkı abinin dediği nedenden
ama abi sen baya bi profeşşınal olmuşun yani ters çevirmeler falan senden tek bir istegim var abicim toplantı falan oldugunda ucuz bi modelini götür şu ahmet e bi kırım yaptır lütfen hatta kamikazede olabilir!!! çok güzel modeller kırmadan dökmeden inşallah
Rica ederim abi severim renksiz fotoları Biri toplantımı dedi Bu benim işim A.C.D.
Evet TOPLANTI dedim
ya abicim o yanlış anlama taktik veriyomuş gibi şimdi sen heli yi ahmetin sagına dogru hızla yaklaştıracan ama son anda sola çevirecen ahmet sola dönim diyene kadar abovvvvvvvvvvv cızzzzzzzzzzz ahmet paramparça haha.yavrum ben zaten ayda 6000 km sürüyom transiti sen hiççççç merak etme guzzum