Gönderen Konu: HK 450 + Segual PC9 + Toyota Corolla  (Okunma sayısı 6266 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
Ynt: HK 450 + Segual PC9 + Toyota Corolla
« Yanıtla #20 : Temmuz 23, 2009, 18:58:30 »
Mesut abi aracına hayranım Cok güzel bir aracın var niyeyse acayip hoşuma gidiyo arac :D Birde birşey sormak istiyorum plakayı tampona degilde cama koyunca polisler bir zorluk cıkarıyormu?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 23, 2009, 18:58:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 23, 2009, 19:56:10 »
Mesut abi aracına hayranım Cok güzel bir aracın var niyeyse acayip hoşuma gidiyo arac :D Birde birşey sormak istiyorum plakayı tampona degilde cama koyunca polisler bir zorluk cıkarıyormu?

Teşekkür ederim Selahattin :) şimdilik bi sıkıntı olmadı bikaçdefada polisin önünden geçtim hatta, ben kare plaka çıkartıcamda birtürlü fırsatını bulamadım, haftaya halledicem inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #22 : Temmuz 23, 2009, 20:13:33 »
Teşekkür ederim Selahattin :) şimdilik bi sıkıntı olmadı bikaçdefada polisin önünden geçtim hatta, ben kare plaka çıkartıcamda birtürlü fırsatını bulamadım, haftaya halledicem inşallah :)

:D sevindim :D hafta sonu işler beni bekler o zaman bi selülözik tiner bulup plakanın siyah yerinin silip ön cama koyucam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 23, 2009, 20:55:43 »
:D sevindim :D hafta sonu işler beni bekler o zaman bi selülözik tiner bulup plakanın siyah yerinin silip ön cama koyucam :D

Yalnız dikkatli ol sen yinede :D ben hiçbirzaman agrasif araç kullanmam araçta filmde yok, sakin kullanıyorum polislere bakıyorum geçerken onlarda bana bakıyor :) ama hiç durduran olmadı şimdiye kadar, sanırım agrasif araç kullansam takarlardı plaka neden orda diye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #24 : Temmuz 23, 2009, 21:08:14 »
Yalnız dikkatli ol sen yinede :D ben hiçbirzaman agrasif araç kullanmam araçta filmde yok, sakin kullanıyorum polislere bakıyorum geçerken onlarda bana bakıyor :) ama hiç durduran olmadı şimdiye kadar, sanırım agrasif araç kullansam takarlardı plaka neden orda diye :)
:D Zaten bende ehliyet olmadıgından ben süremiyorum arabayı :D Zaten araç bir tek haftasonları oda eryaman içinde kullanıyoruz.Eryamandada su ana kadar hiç bir polisin birini durdurdugunu görmedim :D yılda toplam taş çatlasın 5-6 kerede şehir içine  gitiigimizden sorun olcagını sanmıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #25 : Temmuz 26, 2009, 01:39:40 »
ahmet anladın sen onu şekerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 26, 2009, 01:58:53 »
Mesut güzel bir gün geçirmişsin her halinden belli eminim yarışma içinde güzel kareler çekmişsindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #27 : Temmuz 26, 2009, 12:27:35 »
uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model...uçamıyanlar maket...uçanlar model... abi sürekli tekrar ediyorum :D