0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam filmlerinde %30 indirim var diye hatırlıyorum bu günlerde?[/quote]valla bana bişey demediler.esnaf pazarlığı yapmaya çalıştı (ayarlarız fln)ben esas kaput filmine kıl oldum.130 dolar
Bence çok pahalı, diğer seçenekleri araştırın derim, sonax gibi...[/quote]Sonax veya Ziebart'dan boya koruma yaptirmak istiyorum. Ziebart'dan hala diger corollo'ya 5 senedir yaptiriyorum. Cok iyi biliyorum ama tonla para. Ustelik Diamond Gloss denilen uygulama 300$ + her sene de yenilemek gerekiyor.Sonax alternatifi icin de Turhan Gunes Bulvarindaki yer ile gorustum. Motor/Ic koruma/Dis koruma 200 ytl dediler. Ama Sonax'i tam bilmiyorum nasildir iyimidir guvenilir mi vs? Yaptiran varsa bilmek iyi olur.
Sonax veya Ziebart'dan boya koruma yaptirmak istiyorum. Ziebart'dan hala diger corollo'ya 5 senedir yaptiriyorum. Cok iyi biliyorum ama tonla para. Ustelik Diamond Gloss denilen uygulama 300$ + her sene de yenilemek gerekiyor.Sonax alternatifi icin de Turhan Gunes Bulvarindaki yer ile gorustum. Motor/Ic koruma/Dis koruma 200 ytl dediler. Ama Sonax'i tam bilmiyorum nasildir iyimidir guvenilir mi vs? Yaptiran varsa bilmek iyi olur.[/quote]Sonax yaptırdım dün Ankamall'da. Sonucu beğendim doğrusu. Ziebart gibi değil eminim ama Nano Pro diye bir şey uygulamışlar güya (nasıl anlarız diyince abi sen anlayamazsın dediler ) kaportanın üstü çok kaygan ve ipeksi oldu. Bu aralar kampanyaları da var.
Sonax yaptırdım dün Ankamall'da. Sonucu beğendim doğrusu. Ziebart gibi değil eminim ama Nano Pro diye bir şey uygulamışlar güya (nasıl anlarız diyince abi sen anlayamazsın dediler ) kaportanın üstü çok kaygan ve ipeksi oldu. Bu aralar kampanyaları da var.[/quote]Tam olarak neler yaptırdığını ve kaça mal olduğunu sorabilirmiyim. Gelecek ay sanırım ben de bir Sonax a uğrayacağım. Ziebart aşıyor bizi