0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam olarak neler yaptırdığını ve kaça mal olduğunu sorabilirmiyim. Gelecek ay sanırım ben de bir Sonax a uğrayacağım. Ziebart aşıyor bizi [/quote]Nanopro diye bir cila yaptılar boya koruma adına. Normali de var daha ucuz onu istemedim. Söylediklerine göre araca göre farklıymış yani yeniyse pastasız sadece ciila türü bir uygulama yapıyorlarmış. Bana 3 kat uyguladırlar. Bunun liste fiyat 129 YTL + kdv bu aralar kampanyalı. Bana bonus olarak vinil koruma yaptılar. Çok gerek yoktu ama şimdi konsol vs. biraz daha parlak duruyor. Ben eski mat halini de beğeniyordum. Ayrıca motor kısmını temizlediler koruma yapmadan. Lastikler de iyice parladı. Bir de camlara su kaydırma tarzı birsey uyguladılar ek olarak. Bunları pazarlık sırasında ben dahil ettirdim hepsi 140 YTL bence yalnız dışı için bile değer. Bütün sonax'larda bu fiyatları alamayabilirsin hepsi farklı fiyatlar salladı şu ana kadar aradığım 3 sonax da. Ayrıca merkezini de aradım sonax aradıklarımdan bir tanesinin iznini iptal etmiş ankara'da oraya gidilmemesi de tavsiye edildi. web sitesinden bakıp gitmekte fayda var.Zibartla karşılaştırınca biraz daha az kişisel oluyorlar ihtimam açısından en başta. ne kadar para o kadar ihtimam anlaşılan. aynı zamanda yıkamda da yapılan bir yer olduğundan biraz daha az ilgi normal. ancak üzerindeki cila iyi görünüyor. zibart 12 ay garanti verirken bunlar 6-8 ay sonra mutlaka yenilemeye gel dediler bakalım. ziebart'a para yetiştirmek çok zor. dolar da aldı başını gitti.
arkadaşlar aracı 26 haziranda sabah teslim ettim ve 28 haziranda akşam aracımı aldım. ses yalıtımından çok çok memnunum bayagı fark ettiriyo helal olsun adamlara, ilk başta yazdığım uygulamalardan daha fazlasını yaptırma gereği duydum ziebartta listede ne varsa hepsini yaptırdım hiç eksik yok maşallah ve baya pahalıya patladı bana, ama değdi filmde yaptırdım. ziebartın en koyu filminden yaptırdım ama kapkara değil sanayi filmi gibi . boya koruma sistemi çok hoşuma gitti. aracın üstünde sanki ince bi film tabakası varmış gibi hiç kir tutunamıyo tutunanlarda çok çabuk temizleniyo adeta aracın üzeri kayıyo. adamlar çok detaylı çalışıyolar. benim ne kullandıysam fayda etmeyen çıkmayan kirler vardı. onların hepsini çıkarmışlar araç ilk günkü aldıgımız haline döndü inanamadım valla. en son araç tesliminde bi zarfta garanti belgesi verdiler...[/quote]hayırlı olsun.. güle güle kullanın inşallah.. bu dedikleriniz yekunda ne kadara maloldu size?