Gönderen Konu: TOYOTA COROLLA  (Okunma sayısı 9232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2006, 17:39:06 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Tam olarak neler yaptırdığını ve kaça mal olduğunu sorabilirmiyim. Gelecek ay sanırım ben de bir Sonax a uğrayacağım. Ziebart aşıyor bizi
[/quote]

Nanopro diye bir cila yaptılar boya koruma adına. Normali de var daha ucuz onu istemedim. Söylediklerine göre araca göre farklıymış yani yeniyse pastasız sadece ciila türü bir uygulama yapıyorlarmış. Bana 3 kat uyguladırlar. Bunun liste fiyat 129 YTL + kdv bu aralar kampanyalı. Bana bonus olarak vinil koruma yaptılar. Çok gerek yoktu ama şimdi konsol vs. biraz daha parlak duruyor. Ben eski mat halini de beğeniyordum. Ayrıca motor  kısmını temizlediler koruma yapmadan. Lastikler de iyice parladı. Bir de camlara su kaydırma tarzı birsey uyguladılar ek olarak. Bunları pazarlık sırasında ben dahil ettirdim hepsi 140 YTL bence yalnız dışı için bile değer. Bütün sonax'larda bu fiyatları alamayabilirsin hepsi farklı fiyatlar salladı şu ana kadar aradığım 3 sonax da. Ayrıca merkezini de aradım sonax aradıklarımdan bir tanesinin iznini iptal etmiş ankara'da oraya gidilmemesi de tavsiye edildi. web sitesinden bakıp gitmekte fayda var.

Zibartla karşılaştırınca biraz daha az kişisel oluyorlar ihtimam açısından en başta. ne kadar para o kadar ihtimam anlaşılan. aynı zamanda yıkamda da yapılan bir yer olduğundan biraz daha az ilgi normal.
ancak üzerindeki cila iyi görünüyor. zibart 12 ay garanti verirken bunlar 6-8 ay sonra mutlaka yenilemeye gel dediler bakalım. ziebart'a para yetiştirmek çok zor. dolar da aldı başını gitti.

Toyota Club Türkiye

TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2006, 17:39:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2006, 18:56:45 »
Teşekkürler,

Ben motoru düşünmüyorum da dış korumayı mutlaka yaptıracağım en kısa zamanda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #22 : Mayıs 30, 2006, 00:40:26 »
Ben boya koruma vs öteki bütün korumalarıda yaptırdımda esas lazım olan alt tarafa ses yalıtımı . özellikle 45 yanak lastik kullandıgım için yol sesini içeri alıyo baya ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #23 : Haziran 04, 2006, 02:17:25 »
arkadaşlar haziranın 20'sine randevu aldım yaptırıyorum. araç nasıl çıkacak çok merak ediyorum ve yalıtımlar ne kadar faydalı sizleri bilgilendirmek için sabırsızlanıyorum. ayrıca ziebart yüzünden bu yaz ki jant,egsoz,yay işi yattı artık ne zamana nasip olursa...
''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #24 : Haziran 16, 2006, 15:05:17 »
Bu işlemlerden boya koruma ve cam filmini tavsiye ederim.

Boya koruma konusunda sonax gayet iyidir, tavsiye ederim.

Cam filmi konusunda uygulama işçiliğine ve cam filminin markasına bakın derim. Özellikle madico kullanan bir yer bulursanız çekinmeden yaptırabilirsiniz.

Ayrıca iç temizlik önemli ama diğerleri , özellikle de kaput filmini tavsiye etmem
MR2                  sw20        3sge                         192.000 km
LEVIN GT APEX   ae101       4age 20v (silvertop)     152.000 km
LEVIN                ae86        4a....                                  0 km
CAMRY              mcv20      1mzfe                        376.000 km
CRESSIDA          gx81        1gfe                           280.000 km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #25 : Temmuz 02, 2006, 16:56:28 »
abicim zaten arabanızın paslanmazlık garantisi olmalı.. bu dedikleriniz bence çok pahalı seyler.. ama gövde altı ses yalıtımı mantıklı bence de..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #26 : Temmuz 09, 2006, 02:54:02 »
arkadaşlar aracı 26 haziranda sabah teslim ettim ve 28 haziranda akşam aracımı aldım. ses yalıtımından çok çok memnunum bayagı fark ettiriyo helal olsun adamlara, ilk başta yazdığım uygulamalardan daha fazlasını yaptırma gereği duydum ziebartta listede ne varsa hepsini yaptırdım hiç eksik yok maşallah ve baya pahalıya patladı bana, ama değdi filmde yaptırdım. ziebartın en koyu filminden yaptırdım ama kapkara değil sanayi filmi gibi  . boya koruma sistemi çok hoşuma gitti. aracın üstünde sanki ince bi film tabakası varmış gibi hiç kir tutunamıyo tutunanlarda çok çabuk temizleniyo adeta aracın üzeri kayıyo. adamlar çok detaylı çalışıyolar. benim ne kullandıysam fayda etmeyen çıkmayan kirler vardı. onların hepsini çıkarmışlar araç ilk günkü aldıgımız haline döndü inanamadım valla. en son araç tesliminde bi zarfta garanti belgesi verdiler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #27 : Temmuz 11, 2006, 22:24:45 »
Alıntı yapılan: Niyazi Savaş
arkadaşlar aracı 26 haziranda sabah teslim ettim ve 28 haziranda akşam aracımı aldım. ses yalıtımından çok çok memnunum bayagı fark ettiriyo helal olsun adamlara, ilk başta yazdığım uygulamalardan daha fazlasını yaptırma gereği duydum ziebartta listede ne varsa hepsini yaptırdım hiç eksik yok maşallah ve baya pahalıya patladı bana, ama değdi filmde yaptırdım. ziebartın en koyu filminden yaptırdım ama kapkara değil sanayi filmi gibi  . boya koruma sistemi çok hoşuma gitti. aracın üstünde sanki ince bi film tabakası varmış gibi hiç kir tutunamıyo tutunanlarda çok çabuk temizleniyo adeta aracın üzeri kayıyo. adamlar çok detaylı çalışıyolar. benim ne kullandıysam fayda etmeyen çıkmayan kirler vardı. onların hepsini çıkarmışlar araç ilk günkü aldıgımız haline döndü inanamadım valla. en son araç tesliminde bi zarfta garanti belgesi verdiler...
[/quote]

hayırlı olsun.. güle güle kullanın inşallah.. bu dedikleriniz yekunda ne kadara maloldu size?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
TOYOTA COROLLA
« Yanıtla #28 : Temmuz 17, 2006, 00:47:40 »
www.ziebart.com.tr ye girin orda bütün uygulama fiyatlarını toplayın %30 indirim ve %10 peşin para indirimi ile yaptılar bişeyler işte 1000ytl filan tuttu...