Gönderen
Konu: VW den TSI motor teknolojisi. (Okunma sayısı 11067 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
« Yanıtla #11 : Kasım 04, 2006, 18:34:26 »
arkadaşlar çok başarılı motor yapmışlar kendi adıma tebrik ederim 14 litre motorda 140 hp. ve 170 hp yakalamak öyle kolay değil

(Gizli Üye)
« Yanıtla #12 : Kasım 05, 2006, 11:45:31 »
arkadaşlar bu boost göstergesi ne işe yarıyo

(Gizli Üye)
« Yanıtla #13 : Kasım 05, 2006, 14:37:54 »
target="_blank"> http://www.youtube.com/watch?v=xo1ph8j0AJM1.4 motor ve ağır bir golf için iyi gidiyor. Bu motor Polo.da olsa daha iyi olur, Lupo gibi bir kasaya koysalar tadından yenmez.

(Gizli Üye)
« Yanıtla #14 : Kasım 07, 2006, 16:03:29 »
Vidyoda 0-100 5.5sn görünüyor. 

Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan
(Gizli Üye)
« Yanıtla #15 : Kasım 07, 2006, 16:57:19 »
yok ya, nerde 5.5? 9 saniye falan, fazla bile

İnsanlar 10'a ayrılır Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
|
(Gizli Üye)
« Yanıtla #16 : Kasım 08, 2006, 09:17:40 »
geçen hafta fuarda gördüm araçları sistem ve teknoloji iyi düşünülmüş ama motor mekaniği sorunları olan wv buradaki çıkabilecek sorunları nasıl halledecek.merak ediyorum? daha kötüsü bu araçların çin de imal ediliyor olması gerçeğide var.

(Gizli Üye)
« Yanıtla #17 : Kasım 08, 2006, 09:51:20 »
geçen hafta fuarda gördüm araçları sistem ve teknoloji iyi düşünülmüş ama motor mekaniği sorunları olan wv buradaki çıkabilecek sorunları nasıl halledecek.merak ediyorum? daha kötüsü bu araçların çin de imal ediliyor olması gerçeğide var. [/quote] Burada konu edilen araç Almanya'nın ta böğründe imal ediliyor.

Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan
(Gizli Üye)
« Yanıtla #18 : Kasım 08, 2006, 11:41:32 »
Acikcasi en azindan GOLF GT özel bir arac. Honda VTEC; Toyota VVTLI kullaniyor. Bunlara böyle yapmis.

Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!
"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante
(Gizli Üye)
« Yanıtla #19 : Kasım 08, 2006, 19:25:11 »
Burada konu edilen araç Almanya'nın ta böğründe imal ediliyor. [/quote] ben vw grubunun diğer bir markası olan skoda da çalışan ve fuarda görevli olan birinden duydum.hatta seneye skoda da üretiminin bir kısmını çin e taşıyacakmış. almanyada yapılan üretim belki kendi pazarı için olabilir kaldıkı yüksek maliyet sorunları ile boğuşan vw grup önümüzdeki 5 yıl için 3 büyüklerden biriyle evlenmek zorunda.

|