0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana geliyoki kan çıkacak. Hande abla makine lazımsa gönderem. El yapımı, Ardeşen den Atmaca 53. 17+ 1 Gümüş kaplama oymalı kalibre. Sekmez, şaşmaz.
ne biliyim işte amaannn ismail bey maniye uysun diye yazdık öyle...... bu arada ahmet can... bak merdivende durma otomatik kapı çarpar.......
La Ahmet Can, bi sıksam patlican. Senin aslını millet merak eder oldi. Plakadan kadar mermiyle resmini duvara yapacam.
Ahmet yine şamaroğlanına döndermişler seni. Hande Abla Ahmet i tek mi zannettiniz. Savulun bre. Ahmet seni saygıya davet ediyorum .Ne öyle babaannem falan. Ninen yaşındaki insana babaanne demeye utanmıyo musun
ölüyorum gülmekten... allah hepinize ömür versin......
Ahmetin ömrü bu gidişle kısa olcak Akçaabat ne anlar sıkmaktan Ya Tonya'li olacan ya Of'li
Akçaabat anlamaysa Düzcede öğrenmişimdur var bi durum
Maşallah. Allah kaza bela vermesin, trafikçilerde ceza... Hande hanım, birşey soracağım; tıp fakültesinde iyi araba kullanma ve arabayı ilk günkü gibi muhafaza etme dersini veriyorlar değil mi? Hep diyorlar ya "doktordan satılık araba"
emrah bey emre bey ferhat bey teşekkür ederim... sizlerin yardımıyla daha güzel olacak inşallah...
cem yılmazın esprisine benzemiş... tabi tıp fakültesinde ilk ders "nasıl temiz araba kullanılır dersi" deee ben o dersten hep kaldım sorun orda....