0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ehehe.. süper olmuş ismail bey...teşekkür ederim... arabayı yıkadıktan sonra o halde resim çektirir miyim ben??? üstüm başım berbat saç baş dağılmış...
Hande hanım eğer satacaksanız alıcısı hazır. Rize'de bir arkadaş arıyor bu aralar. Eğer aracınız hatasız temiz bi araçsa sorunu vs yoksa alabiliriz. E forum üyelerinede özel bi indiriminiz olur
Hande ablacım maşallah aracınız çok güzel Ankara nın tam neresindesiniz? geçen hafta ankaradaydım gördüm sanki sizi abidinpaşa,kızılay,cebeci,ulus civarı gezdim biraz da gördüm sanırım sizi ya
Aracınız çok temiz ve diri.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
arabanız çok hoşuma gitti ya , satarsanız direk alıcıyım. (bir akrabam için)Aaaa benim jantların aynısı , Bu arada jantlar OZRacing , Kolay bulunan bir jant değil , Aracı alırken katalogdan bakıp özel istetmek gerekiyor , katalogdaki en pahalı jant.Bide nedende sizin arabanızında benimki gibi ön taraf çok kalkık duruyor , Atakanınki falan öyle değil mesela , yada benim gözümmü yanılıyor?Xenon olarakda ; 2 çeşit xenon var , biri sadece ampul gibi takılıyor diğeri için ise Mercekli , bizim araçlarımızın orjinalinde mercekli olmadığı için , farı arkadan kesip mercek monte etmek gerekiyor. Dolayısiyle Pek tavsiye edilmiyor. Ama ampul olarak takılan xenonlar güzeldir , beyaz ışık verir. Yinede bana sorarsanız gereksiz şeyler bunlar.Editt;; Benimkide bir kaç defa yağ eksiltti , ama 800 km yol yapmıştık uzun bir bölümüde virajlıydı. Sırf ondan dolayı satmayı düşünsemde sonradan kıyamayıp satmaktan vazgeçtim.
üstelik benim ki terra seninkinin jantları kesin uçmuş ercü....
Kesinlikle jantlarımı kaçırmışlar soldan terraya uçurmuşlar Neyse olmuşla ölmüşe çare yok hava filitresini hallediyim gerisi halledilebilir
ercü senin jantları benim arabaya takmış olmasınlar...
Evet. Hava filtresi daha önemli . Motor pahalı parçadır iyi bakacaksın.