0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende aynı yerde bulunan klima tuşları çevresindeki siyah klima işaretçileri yapışkanı kırık olduğu için sadece o yapıştırılan siyah şeyden lazım ama bulamadım. servis komple sizin attığınız resimdeki gibi yerin değişmesi lazım dedi. öyle kaldı gitti. bazen ufak sorunlar yüzünden komple değişim yapılması can sıkıcı oluyor
Fiyat almis miydiniz acaba ne kadar?
Arkadaslar benim kapak ta kirildi. Sansina yayi ve kapagin ustynde acilip kapanan plastik cikintisi yerindeydi. Orta konsolu cikardim. Kapagi cikarip gectigi yerdeki plastik yeri yerine yapistirdim.yay koymayi dusunmuyor kapandigi yere miknatis yapistirmayi dusunuyordum. Ancak kapagin sag tarafina baktigimda ayni yay deliklerinin orada da oldugunu gordum. Orjinal yayin daha yumusagini bulup sag taraftan taktim. Eskisi gibi oldu. Yay daha yumusak oldugu icin baglanti yerlerini zorlamayacak. ( Orjinal yay cok sert ve sicaktan plastigi kırıyor.yumusak yay guzel oldu..)Mesaj Birleştirildi: Temmuz 13, 2020, 18:32:16ozel aparatin nasil oldugunu anlatsaydiniz bir fikrimiz olurdu...
yay sert değilki kapaktaki değil kasadaki pim şeysi çok güçsüz zamanla kırılıyor kullanıma bağlı ...kırılsın önemli değil parça duruyorsa japonla yapıştırılıyor kolayca ama o bölmeyi çok dikkatli kullanmak lazım, bende kalorifer tuşları için sök tak yapa yapa en sonunda şerit kabloyu temassız takmışım duman çıkmıştı😭😀 o yüzden ön panel satın almıştım vs
sizdekini bilmem de bendeki yay sert. (Tabi bu hissiyata gore regisir)Kapakta zaten kirilacak bir sey yok. Govdede 3 mm kalinlikta bir pim var plastikten .o kiriliyor. Zamanla o pim ozelligini kaybediyor ve sicaktan da yumusayinca kiriliyor. (Yumusak yay cok baski yapmiyor.
zaten mevcut yay kapağı kapatsammı kapatmasammı diyor yumuşağını düşünemiyorum, bence tek çare o pimi sağlama almak ve o bölmeyi fazla kullanmamak gibi, syg