500 mü? hayatta o minicik parça için 500 vermem. yinede teşekkürler
biraz el beceriniz varsa tamir edilmeyecek plastik parça yoktur bence.
Yanlış hatırlamıyorsam tırnağın biri kırıktı ,arkadaş komple ön kısmı söküp ,tırnağın geçirilen kısmı yay koyup gerdirme işlemi ile geri düşmesini engellemişti .Şuan yerinde sabit takılı duruyor .Ara sıra araç sarsıntısı fazla olduğu vakit açılıyor. Yerinde durunca pek de önemsemiyorum .
Oooo bunun kadar kolay birşey yokki. Ben tamir ettimde nasıl tam hatırlamıyorum

Demir teli ısıtarak plastiği delmiştim ve pim yapmıştım ve temmuzda 1 yılını dolduracak hala sapasağlam uygun zamanda fotoğraf koyarım.
hocam benimde aynı şey başıma geldi sanayide 300 tl istediler sonra onun sökmenin yollarını buldum netten hatırlamıyorum ama video vardı. kolaymış hocam sende söküp takabilirsin vites topuzunu cıkar oradan vites altındaki yumuşak kısmı cıkar sonra yanlarda tırnak var kolay cıkması asılınca geliyor arkada kablolara dikkat et hepsinn yeri farklı karıştırmazsın sonra kendin kırılan kısmıı rahatca evde tamir edebilirsin ben yapıştırı ve telle yaptım güzelde oldu eskisinden sağlam .. kolay gelsinn...
Bizimkine de yegen basip kirmis.. babam goturdu sanayide 40 tl yaptirmis.. eger kayserideyseniz adres veriyim.. ben yaparim derseniz youtube de video var nasil sokuldugu ile ilgili.. aman yok ne olur ne olmaz derseniz yazin zira ben kirarsam diye ellemedim
İstanbuldaki kartalda usta var 10tl ye halledersiniz isteyen arkadaslara veririm bilgileri
Arkadaslar benimde aracimda o kapak kirik,tamir etmek icin biraz ugrastim olmadi bende kesin cozumu yaptim japon yapistiricisyla kapagi tamamen yapistirdim,arabada yeterince bolme var zaten.
bu küllük üstü benide kırıktı sol alttaki tırnak kopmuştu.
sizde parça fiyatının 350 tl falan deyince uzun uzun düşündüm saksıyı çalıştırmak lazımdı. bir kapak için 350 tl verilmezdi.
ve dün işi hallettim hemde neyle bir toka ve iki adet gizeh marka tütün kağıdının mıknatısı ile toplam maliyet 6 tl

)
önce şu kadınların saçlarına taktıkları ince tel tokalardan ufak bir parça kopardım sonra onu ısıtarak üstten deldim ve kapaktaki göze yerleştirdim, (kapağı açınca dikkat etmezseniz göremezsiniz) sonra kullandığım gizeh marka sigara kağıdının paketindeki mıknatısını çıkartım ve kenarlarına yapıştırdım çünkü bu paketteki mıknatıs ve metal parça saç teli kalınlığında. başka bir parça kullansaydım potluk verebilirdi.
şimdi elimle kolu hafifçe yukarı kaldırdığımda kendilğinden kapanıyo, hatta artık kırılma olasılığı bile yok kapağın
350 tl de cebime kaldı

bilginize...
vay arkadaş ne kapakmış

) bendekide kırık yapcam ama cd çalar ve fm anteninde sorun var galiba navigasyon aldığımda sökerim diyerek bekliyrm ...double navigasyonlu geri görüş kameralı taktıran arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirmymim acaba? bütün Corolla olan arkadaşlara kırık olmayan kapaklı günler dilerim

)
Alışmaya bakın, bendeki de kırık.

Çok da dert edilecek bir şey değil bana kalırsa. Ben kırık kapaklı halini daha çok seviyorum, en azından kapağı açıp kapatmakla uğraşmıyorum.
Alışmaya bakın, bendeki de kırık. 
Çok da dert edilecek bir şey değil bana kalırsa. Ben kırık kapaklı halini daha çok seviyorum, en azından kapağı açıp kapatmakla uğraşmıyorum.
vitesi 5e takinca genelde onu acip kapatiyorum oynuyorum parmaklarimla
vitesi 5e takinca genelde onu acip kapatiyorum oynuyorum parmaklarimla 
Deli gibi manuel hasreti çekiyorum, deşme yaramı OKAN.
Deli gibi manuel hasreti çekiyorum, deşme yaramı OKAN. 
abi sen arabaya herşeyi yaptin bu zamana kadar senin e12 yi manuele çeviremezmiyiz
abi sen arabaya herşeyi yaptin bu zamana kadar senin e12 yi manuele çeviremezmiyiz 
Kıyabilsem satacağım.

Dikkatsizliğe sebep olması, fazla yaktırması, rampa aşağı inerken ayağın devamlı frende olması ve manuel vitese göre daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiği harici memnunum.
Millet A/T araba almak için manueli satar, ben de tam tersi.
Kıyabilsem satacağım. 
Dikkatsizliğe sebep olması, fazla yaktırması, rampa aşağı inerken ayağın devamlı frende olması ve manuel vitese göre daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiği harici memnunum.
Millet A/T araba almak için manueli satar, ben de tam tersi.
sen okadar ugraş uykusuz kal çabala didin herşeyinden para kıs sonrada satmayımı düşün

bakım malzemelerini hiç saymıyorum

sen gel ankaraya çevirelim manuele onu

sana ateş basmış sen git bi
Abi üzüldüm tüm herkes adına
ben o kapağı çok fonksiyonlu kullanıyorum çakmaklığa telefon şarjı bağlayıp eşimin not 3 ü yan olarak oraya koyuyorum kapak açık şekilde navigasyon için kullanıyorum

çok otantik oluyor
allaha şükür daha kırılmadı umarımda kırılmaz