0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk yorumda benden Maşallah abi Allah kaza bela vermesin sevdiğim efsanelerden biri senin araç özellikle ön kısım çok tatlı ..
yakışıklı olmuş abicim allah kaza bela vermesin
sağol kardeşim, bişeyler yapıyoruz işte kendi çapımızda;)
ilk yorumda benden Maşallah abi Allah kaza bela vermesin sevdiğim efsanelerden biri senin araç özellikle ön kısım çok tatlı... Fikrini çalarsam kızma
Çok güzel sade ve şık olmuş.Nazar değmesin. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Aksine sevinirim Ahmetcim Aslında imkanım olsa her şeyiyle aynı iki araba yapmayı çok isterdim, plakalar bile seri olacak şekilde...Belki garip gelebilir ama nebileyim işte...
Abovvv geldi baykuş Senin maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor arkadaşım (Allah kaza bela vermesin hepimize)
Onun için bak maşallah demedim istermisin sana maşallah diyim
Neeeee maşallah mı dicen Şimdi Emrecim Canım arkadaşım seni severim bilirsin
Sağol Ferhat başkan, bişey yapmadım hatta tamponların acil boyanması bile lazım ama fırsatım olmuyor:( sanırım ışığı iyi yakaladığım için öyle çıkmışlar
Aracın çok şık olmuş. sade güzel ve lüks görünüm olmuş eyup hocam, ön ve arka tarafın maliyeti ne size. bununla ilgili de bilgi paylaşırsanız seviniriz.
acayip güzel duruyo ama sanki üzerinde oynanmış gibi
Yok ferhatım ya hiç uğraşamam neyse o Eskisi kadar boş vakitte olmuyor. Bitane çift hatlı general mobile aldım oda böyle çekiyor işte