0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyaz led kullandım bende beğenmedim sonra çıkartıp normal bildiğimiz standart halojen ampüllerden taktım. Böyle olunca parlaklık ayarıda çalışıyor ışıkta daha homojen oluyor...
Klasik tip 12v 5w dipsiz park ampülü, satıcı eğer iki farklı fiyat verirse kalite olanı / pahalı olanı tercih edin derim...
Evet, sırayla denediğim park ampüllerini yazayım size isterseniz; Mtec 12 5w park ampülüMavi Led Beyaz Led Beyaz Şerit Led Osram Cool blue Dipsiz ampülve son olarak normal, klasik, basit, ucuz sarı yanan ampül.Bunları takınca aynen sarı yanıyor, ben memnunum varsın sarı yansın en azından yolda giderken km saatini okumak için zorlanmıyorum yada uzun yolda ışığı azaltabiliyorum, ledlerde bunu sağlamak için elektronik devrelere ihtiyaç var... Orjinal iyidir bazı yerlerde.
Farlarım ve plaka ışıklarım beyaz . Tercih ve zevk meselesi aslında, şimdiden kolay gelsin ve işlem bitince fotoğraflarıda bekleriz, küçük bir hatırlatma daha benim fotoları çektiğim makinadan dolayı da çok parlak çıkmış olabilir unutmadan hatırlatmak isterim.
peki bişey daha soruyum...plaka ışığını beyaz yapmak istiyorum ama o ampullerin beyazları ledli...onlarda çok fazla aydınlatır diye almadım...sen nasıl ampül kullandın plaka aydınlatmasına...
Ben şerit led yaptım plakalarda, normal ampülün metal olan kısmına şerit led lehimledim, biraz değişik birşey oldu ama kaç aydır sağlam şükür .