Gönderen Konu: ELM 06 versiyon II  (Okunma sayısı 6285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: ELM 06 versiyon II
« Yanıtla #60 : Mart 09, 2011, 23:42:24 »
Beyaz led kullandım bende beğenmedim sonra çıkartıp normal bildiğimiz standart halojen ampüllerden taktım. Böyle olunca parlaklık ayarıda çalışıyor ışıkta daha homojen oluyor...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 09, 2011, 23:42:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 10, 2011, 09:56:37 »
Beyaz led kullandım bende beğenmedim sonra çıkartıp normal bildiğimiz standart halojen ampüllerden taktım. Böyle olunca parlaklık ayarıda çalışıyor ışıkta daha homojen oluyor...

ampulün resmini bi paylaşsan mümkünse çok iyi olur...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 10, 2011, 10:08:08 »

Klasik tip 12v 5w dipsiz park ampülü, satıcı eğer iki farklı fiyat verirse kalite olanı / pahalı olanı tercih edin derim... |-\
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 10, 2011, 10:14:24 »

Klasik tip 12v 5w dipsiz park ampülü, satıcı eğer iki farklı fiyat verirse kalite olanı / pahalı olanı tercih edin derim... |-\

beyaz değil sarı yanacak bunları takınca dimi?
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 10, 2011, 10:20:29 »
Evet, sırayla denediğim park ampüllerini yazayım size isterseniz;

Mtec 12 5w park ampülü
Mavi Led           
Beyaz Led     
Beyaz Şerit Led
Osram Cool blue Dipsiz ampül

ve son olarak normal, klasik, basit, ucuz sarı yanan ampül.

Bunları takınca aynen sarı yanıyor, ben memnunum varsın sarı yansın en azından yolda giderken km saatini okumak için zorlanmıyorum yada uzun yolda ışığı azaltabiliyorum, ledlerde bunu sağlamak için elektronik devrelere ihtiyaç var... Orjinal iyidir bazı yerlerde.
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 10, 2011, 10:27:39 »
Evet, sırayla denediğim park ampüllerini yazayım size isterseniz;

Mtec 12 5w park ampülü
Mavi Led           
Beyaz Led     
Beyaz Şerit Led
Osram Cool blue Dipsiz ampül

ve son olarak normal, klasik, basit, ucuz sarı yanan ampül.

Bunları takınca aynen sarı yanıyor, ben memnunum varsın sarı yansın en azından yolda giderken km saatini okumak için zorlanmıyorum yada uzun yolda ışığı azaltabiliyorum, ledlerde bunu sağlamak için elektronik devrelere ihtiyaç var... Orjinal iyidir bazı yerlerde.

bende beyaz hayranlığı var iç ışıklandırmanın tamamını beyaz yaptım...ama senin göstergeler hoşuma gitti...bide bunu deneyim bakayım...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 10, 2011, 10:31:20 »
Farlarım ve plaka ışıklarım beyaz :). Tercih ve zevk meselesi aslında, şimdiden kolay gelsin ve işlem bitince fotoğraflarıda bekleriz, küçük bir hatırlatma daha benim fotoları çektiğim makinadan dolayı da çok parlak çıkmış olabilir unutmadan hatırlatmak isterim.
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mart 10, 2011, 10:34:35 »
Farlarım ve plaka ışıklarım beyaz :). Tercih ve zevk meselesi aslında, şimdiden kolay gelsin ve işlem bitince fotoğraflarıda bekleriz, küçük bir hatırlatma daha benim fotoları çektiğim makinadan dolayı da çok parlak çıkmış olabilir unutmadan hatırlatmak isterim.

peki bişey daha soruyum...plaka ışığını beyaz yapmak istiyorum ama o ampullerin beyazları ledli...onlarda çok fazla aydınlatır diye almadım...sen nasıl ampül kullandın plaka aydınlatmasına...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mart 10, 2011, 11:07:50 »
peki bişey daha soruyum...plaka ışığını beyaz yapmak istiyorum ama o ampullerin beyazları ledli...onlarda çok fazla aydınlatır diye almadım...sen nasıl ampül kullandın plaka aydınlatmasına...
Ben şerit led yaptım plakalarda, normal ampülün metal olan kısmına şerit led lehimledim, biraz değişik birşey oldu ama kaç aydır sağlam şükür :).
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mart 10, 2011, 11:08:41 »
Ben şerit led yaptım plakalarda, normal ampülün metal olan kısmına şerit led lehimledim, biraz değişik birşey oldu ama kaç aydır sağlam şükür :).

bende düşündümde biraz uğraştırır diye çekindim...onu deniyim havalar biraz ısınsında...
Ev Alma... Toyota Al...