0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş güle güle kullan...)Bir de plaka çerçeveni siyah malzemeden büktürüp yaptırsan tam süper olacak. Adres: Büyük sanayi Tik-Tak Nikelaj.
O ne ola ki? Damgasız plaka mı??
ooo başkan güle güle kullan =) banada lazım olcak yakında farlar gelince anladın sen onu Allahın cezası
guzel olms abi sislerinde icini siyaha boyasan daha ii olur sanki.app plaka tabi sorun olur sonucta muhursuz ama orjnaller bagajda olursa pek bi sıkıntı olmuyo en ii ihtimal kırıp atarlar.
karı kızla para yiyecegine benim farların parasını çıkar ayarlarız panjuru
Ferhat yakışmış şık durmuş ama bence sisleri sök tabiki zevk meselesi ön tamponun altındaki siyah kısmıda aracın renginde boyatsan daha şık duru bence, güle güle kullan kazasız belasız.
eyvallah kardeşim app plakayı bi güzel araştırmam lazım.Sislere gelince bugün dış camını boyadım hiç göstermedi benim sislerin camında degişik bişey var istersen içini boya gene aynı gösteriyo şimdi cam filmi veya siyah şeffaf folyo çekecem en iyisi o olacak
simsiyah olmazsa sök sade daha guzel olur..
eyvallah kardeşim.sisleri bende sökmek istiyorumda arabayı ilk aldıgımda peder baglattı şimdi sökersem dünyanın lafını yapar hiç çekemem tampon için ilerde çok güzel projem var ondan acele etmiyorum hiç herşey zamanla biliyosun
Peder sizlere laf ediyorsa tampona projeyi falan geç çizik dahi attırmaz bence
ferhat abi güzel olmuşta ben mesela bu kasaya panjur takılınca sanki orjinalinin bozulduğuna inanıyorum panjurun çok güzel olmuş fakat daha iyi yerine yerleşemez mi? diğer corollalardada aynı şey oluyor gzl durmuyor tam yerine oturmuyor sanki