0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ferhat şu hali çok hoş bak bence sisleri sök gel dinle bizi pedere parasını ver sislerin laf etmesin sonrada jantlarını füme rengine boyat şöyle ışıl ışıl cilalı bide onlşara bordo şerit attınmı tamamdır
Güzel olmuş Ferhat iyi günlerde kullan, TRD sitcker acil bulman lazım sisler sırıtıyor malesef, iyi günlerde kullan...
güzel olmuş, sağlıkla kullanmanız dileklerimle.
hayırlı olsun. güzel olmuş güle güle kullann
eyvallah kardeşim app plakayı bi güzel araştırmam lazım.Sislere gelince bugün dış camını boyadım hiç göstermedi benim sislerin camında degişik bişey var istersen içini boya gene aynı gösteriyo şimdi cam filmi veya siyah şeffaf folyo çekecem en iyisi o olacak
panjur 10 numara olmuş bu arada app plaka hiç bi sorun teşkil etmiyo eski plakalar bagajında dursun her ihtimale karşı TuvTurk bile muayenede sorun çıkartmıyor
ferhat hocam panjur çok şık olmuş gerçekten. araçlarımız aynı renk. temiz olunca gerçekten çok şık duruyor araç
Bi ankaralı olarak gurur duydum forum efsane kasa görsün hayalimi gerçekleştirdiğin için helal olsun diyorum nazarlık tak kocaman, maşallah deyin arkadaşlar
o zaman güzel bi app plaka bastıralım demi
bendeki gibi bastıralım sanada
10 numara olmuş abicim sissiz hali daha hoş bence
eyvallah kardeşim.sisleri bende sökmek istiyorumda arabayı ilk aldıgımda peder baglattı şimdi sökersem dünyanın lafını yapar hiç çekemem tampon için ilerde çok güzel projem var ondan acele etmiyorum hiç herşey zamanla biliyosun
sislere ve stoplara şimdi folyo çektim öyle daha iyi oldu
sislere seffaf folyo mu çektin ? ışık yandığında görüntü nasıl oluyo?
Ferhat güzel olmuş güle güle kullan.Arkadaşlar neden? babamıza baba demiyoruz?beni ne olur yanlış anlamayın.Türkçe sözlüğe bakıldığında Farsçadan gelme bir kelime olup sözlük anlamı "baba",ikinci anlam olarakta "papaz" olarak verilmiştir.Günümüzde çoğu gencin ağzında "baba" yerine "peder" söylemi dolaşmaktadır ve bana kalırsa yerli yersiz anlamsız yere kullanılmaktadır.Türkçe sözlükte geçmesine rağmen ben babalarımıza bu tarzda hitap etmeyi basit buluyorum."Baba" demek varken neden böyle bir söylem seçtiklerine anlam veremiyorum,yanlış buluyorum.Sizce?