Gönderen Konu: Toyota Corolla T-Sport Test Verileri ve Önemli Bilgiler  (Okunma sayısı 17354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla T-Sport Test Verileri ve Önemli Bilgiler
« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2010, 12:59:46 »
yurt dışında motorda 850 bg tekerlekte 743 bg alındı 2zzge motordan.stroker kit vs olmadan.orjinal silindir hacmi ile
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Ocak 31, 2010, 18:11:24 »
3zz hangi modelin motoru oluyor?
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #22 : Şubat 03, 2010, 01:02:00 »
yurt dışında motorda 850 bg tekerlekte 743 bg alındı
Buna, motorun lastiklere gücünü tam olarak aktaramaması mı diyoruz.107 hp gibi bi aktarım kaybı fazla değil mi
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 05, 2010, 22:30:50 »
3zz hangi modelin motoru oluyor?

3zz-fe e12 kasa corollaların motor kodu.

alperen onu bende bilmiyorum :) ama gas motorsportsun 2jz modu vardı dynoda 2041 bg çıktı lastikte 1600 bg alındı :D 400 bg kayıp :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Şubat 05, 2010, 22:42:49 »
eyüp kardeş honda 1-0 önde demişsin öncelikle type r ve t sport kullandın mı
ben ikisinide kullandım ve t sport sahıbıyım
t sport bır aıle arabası gıbı içi geniş yakıtı düşük vergisi düşük bel ağrısı yapmıyor daha bir çok + var
bence ön yargılı yaklaşıyosun heleki toyotaclub sitesinde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #25 : Şubat 05, 2010, 22:54:54 »
eyüp kardeş honda 1-0 önde demişsin öncelikle type r ve t sport kullandın mı
ben ikisinide kullandım ve t sport sahıbıyım
t sport bır aıle arabası gıbı içi geniş yakıtı düşük vergisi düşük bel ağrısı yapmıyor daha bir çok + var
bence ön yargılı yaklaşıyosun heleki toyotaclub sitesinde
serkan bey sizden ricam bu 2 aracı şöyle bir etraflıca karşılaştırabilir misiniz artısı, eksisiyle?
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Şubat 06, 2010, 00:25:44 »
kadircim öncelikle insanların tabularını yıkması lazım typer gözünde çok büyütüyorlar ben ille bizim aracları övmek için demiyorum bu iki aracı kullanmadan arasındaki farkı anlatamayız
bir arabayı karşılaştırken biz Türk'ler hemen 0-100 bakıyoruz malesef sankı her an drag yapıyoruz ben mesala genelde 6000devri geçmıyorum arabamı zorlamıyorum.
Burda istediğimiz kadar yazsakda anlatamayız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #27 : Şubat 06, 2010, 01:52:08 »
aslında ben alış sebebimi söylersem senin anlatmak istediğinle çakıştığını görebiliriz. ben bu aracı şehir içinde kullanabilmek ama gerektiği zaman da bastım mı gidebilmesi için aldım. sabah her normal corolla gibi atlayıp okula gidiyorum ama gerekli gördüğüm an da istediğim performansı alabiliyorum. çoğu performans aracını yoğun tampon tampona trafikte kullanmak ölüm gibidir, t-sport ise kullanımı çok kolay bir araç.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 06, 2010, 12:34:00 »
aslında ben alış sebebimi söylersem senin anlatmak istediğinle çakıştığını görebiliriz. ben bu aracı şehir içinde kullanabilmek ama gerektiği zaman da bastım mı gidebilmesi için aldım. sabah her normal corolla gibi atlayıp okula gidiyorum ama gerekli gördüğüm an da istediğim performansı alabiliyorum. çoğu performans aracını yoğun tampon tampona trafikte kullanmak ölüm gibidir, t-sport ise kullanımı çok kolay bir araç.

t-sport'unuz var herhalde.bir ara resimlerini paylaşırsanız memnun kalırım :)

tslerin neden türkiyede tutulmadığına değinirsek fanatik hondacıların yüzünden böyle oldu :) aslında modlandığı zaman k20 type r dan bile daha fazla bg çıkarabilen bir motor.çıktığı yıl ödül almış bir motordur 2zzge.type r için ne yazıkkı böyle bir ödül verilmedi ( ben öyle biliyorum )

fabrika çıkışı ts ile type r yarıştırıldığı zaman 0'dan drag veya rollingden yan yana yürüyorlar :) youtubede videoları mevcuttur.ama dünya genelinde honda'nın mod parçaları daha fazla olduğu için ts bu konuda biraz eksik kalıyor.aslında yurt dışında bir sürü parçası mevcut ts'nin.ebay'dan bulabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 12, 2010, 23:50:50 »
Bg olayına pek karısmam. beni gitceğim yere sorunsuz götürsün, sabah marşa basınca tık sesini duymayım yeter :D  taabi üstüne birazda güvenlik ekledimi dadından yinmez :P
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 13, 2010, 00:13:26 »
ts compresor üm olmasını çok istiyorum aracın piyasada olmaması en çok cezbeden yanı. tanımayanlara ufak tefek şakalar yapmak hoş olurdu ama şimdilik hb terra ile idare edicez:D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Şubat 13, 2010, 00:29:23 »
kadircim senın arabanın fotolarını ne zaman görcez :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #32 : Şubat 15, 2010, 23:33:47 »
üstad tatildeyim ankara'da. izmir'e dönünce halledeceğim. bu arada TTE marka bir bodykit gördüm ona göz koydum. ya getirteceğim ya da aynısından yaptırtacağım. ondan sonra arabamı daha da çok seveceğim. :D
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 16, 2010, 13:26:18 »
T-Sport benim için gerçekten özel bir araba.olmasını istediğim arabalar 1 supra 2 t-sport'dur her yerde söylerim.çok özel bir makine t-sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 16, 2010, 14:55:12 »
geçen aylarda sahibinden de 19750 bitane vardı    bedavaydı valla gitti   önümüzdeki yaza uygun düşerse bnde düşünüyorum bi t sport
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 17, 2010, 11:41:03 »
şuanda sahibinden.comda satılan t-sport'lar asla satılmaz.type r ile t sport kıyaslanıyor ama piyasada tutulma farkı çok.type r alırsanız elinizde kalma derdiniz olmaz illaki satılır.t sport'un fiyatını 35 milyara kadar çektiler.t-sport'un fiyat aralığı 19 - 22 bin ytl'dir.sahibinden.com'daki satılık t-sport'lar yakın bir zamanda fiyat düşürecekler çünkü satamazlar.tek kapı + fazla tutulmayan bir model.tuning camiası olarak kimse pek yanaşmıyor t-sport'a.vti'lar bile 20-24 bin ytl arası iken t-sport 30-35 bin ytl'ye satılması imkansız.asla satamaz hiç bir t sport sahibi.en aşşa 19 en iyi 22'ye ancak elden cıkarır t sport'tu.1.6 hb'ler ile aynıdır t sport'ların fiyatları.salin abinin dediği gibi fiyatlar yakın bir zamanda normal seyrine gelecekler.nabız yoklamak için o fiyatlar konmuş sanırsam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #36 : Şubat 17, 2010, 22:48:40 »
sayı olarak bu kadar az olan bir aracın piyasası da çok değişken oluyor tabi. bence bu tip arabalar satmak için alınmamalı. eğer bir t-sport alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim çünkü çok keyifli bir araç. alıp eksiklerini giderip, içiniz rahat rahat binin bence. ben bir daha arabamı değiştirecek olursam şimdikini satmadan yapmayı düşünüyorum. gerçi arkadaşlarım aldığım günden beri bana sat diyorlar o ayrı bir konu. :D
bundan sonra toyota...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Mart 12, 2010, 10:38:34 »
şuanda sahibinden.comda satılan t-sport'lar asla satılmaz.type r ile t sport kıyaslanıyor ama piyasada tutulma farkı çok.type r alırsanız elinizde kalma derdiniz olmaz illaki satılır.t sport'un fiyatını 35 milyara kadar çektiler.t-sport'un fiyat aralığı 19 - 22 bin ytl'dir.sahibinden.com'daki satılık t-sport'lar yakın bir zamanda fiyat düşürecekler çünkü satamazlar.tek kapı + fazla tutulmayan bir model.tuning camiası olarak kimse pek yanaşmıyor t-sport'a.vti'lar bile 20-24 bin ytl arası iken t-sport 30-35 bin ytl'ye satılması imkansız.asla satamaz hiç bir t sport sahibi.en aşşa 19 en iyi 22'ye ancak elden cıkarır t sport'tu.1.6 hb'ler ile aynıdır t sport'ların fiyatları.salin abinin dediği gibi fiyatlar yakın bir zamanda normal seyrine gelecekler.nabız yoklamak için o fiyatlar konmuş sanırsam :)
Sevgili Burak, Arabanın piyasası 19-22 yazmışsın da, bizim arabaların piyasası yokki :) Türkiye'de sadece 22 kişiyiz :) Aracın Tğrkiye'de tutulmaması maalesef Toyota Türkiye'nin hatası. Ben 2003 senesinde İlk Toyota Corollamı aldığım zaman (Sedan) T Sport almak istemiştim, o zaman bana Toyota, Parayı şimdi öde  (Sedan'ın iki katı) 2-3 aya kadar getiririz dedi??!! Böyle bir satış mantığı dünyanın hiçbir yerinde yok. Honda ise stokta Type-R tutuyor. 2005 Senesinde T-Sport kompressor çıktı piyasaya, Türkiye'de hiç yok. Satmamak için uğraştılar resmen.
Aracın fiyatı 19-22 aralığında da olmamalı bence, bu sebepten dolayı fiyatlar yüksek tutuldu, Hem konfor var, hem hızlı, hemde 1.6 Auris kadar yakıyor (normal kullanımda).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 12, 2010, 15:16:17 »
ilanlardaki arabalarda o fiyata zor.ayrıca size özel mesajdan yazanda bendim :) t-sport güzel bir makine buna lafım yok.1.6 lar kadar yaksa bile sonuçta 3 kapı bir araba aileye hitap etmiyor.bu yüzden piyasası 19-22 arasında dedim.hadi en fazla verilebilecek rakam bence 24 dür.bu benim görüşüm.istenilen fiyatı hak etmiyor mu ? kuruşu kuruşuna kadar.ama maalesef aldığınız zaman satamama sorununuzda var.bunları göz önüne alırsak piyasası bence 19 22 arasında olmalı ki alanlar zarar etmesin.kaldı ki bu arabayı 0 alanların zararlarını düşünebiliyor musunuz :) zamanında 42.750 anahtar teslim fiyatı.bugünki fiyatlara bakın :) Toyota'nın satış politikası ? even yanlıştı.ama bu politikaya göre satış rakamı bence budur.çok hatası oldu Toyota'nın buna geçmişteki 4age motorları tr'ye sokmaması vs bu konu çok uzar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 26, 2010, 23:52:05 »

Arabayı kullandım fakat tatminkar değil bir V-TEC tadı vermiyor. Arabayı tutan birşeyler var 192 HP güzel ama tork yetersiz