0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yurt dışında motorda 850 bg tekerlekte 743 bg alındı
3zz hangi modelin motoru oluyor?
eyüp kardeş honda 1-0 önde demişsin öncelikle type r ve t sport kullandın mı ben ikisinide kullandım ve t sport sahıbıyım t sport bır aıle arabası gıbı içi geniş yakıtı düşük vergisi düşük bel ağrısı yapmıyor daha bir çok + var bence ön yargılı yaklaşıyosun heleki toyotaclub sitesinde
aslında ben alış sebebimi söylersem senin anlatmak istediğinle çakıştığını görebiliriz. ben bu aracı şehir içinde kullanabilmek ama gerektiği zaman da bastım mı gidebilmesi için aldım. sabah her normal corolla gibi atlayıp okula gidiyorum ama gerekli gördüğüm an da istediğim performansı alabiliyorum. çoğu performans aracını yoğun tampon tampona trafikte kullanmak ölüm gibidir, t-sport ise kullanımı çok kolay bir araç.
şuanda sahibinden.comda satılan t-sport'lar asla satılmaz.type r ile t sport kıyaslanıyor ama piyasada tutulma farkı çok.type r alırsanız elinizde kalma derdiniz olmaz illaki satılır.t sport'un fiyatını 35 milyara kadar çektiler.t-sport'un fiyat aralığı 19 - 22 bin ytl'dir.sahibinden.com'daki satılık t-sport'lar yakın bir zamanda fiyat düşürecekler çünkü satamazlar.tek kapı + fazla tutulmayan bir model.tuning camiası olarak kimse pek yanaşmıyor t-sport'a.vti'lar bile 20-24 bin ytl arası iken t-sport 30-35 bin ytl'ye satılması imkansız.asla satamaz hiç bir t sport sahibi.en aşşa 19 en iyi 22'ye ancak elden cıkarır t sport'tu.1.6 hb'ler ile aynıdır t sport'ların fiyatları.salin abinin dediği gibi fiyatlar yakın bir zamanda normal seyrine gelecekler.nabız yoklamak için o fiyatlar konmuş sanırsam