0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
metin beyin fikri bende de ağır basıyor. yeri gelmişken bir şey daha diyeyim. benim araçta debriyaja uzun süre basıldığında (boşa almadan durma durumları- zaten yapmam) vites geçişlerin de ayağımı debriyajdan biraz geç çektiğimde 4 lüler yanıyor. bazen şehiriçinde sıkıntı bile oluyor. yani hatalı kullanımlar da 4 lü ile uyarıyor. ve bu durumu yenilerde görmedim. acaba bu efsanelerin genel özelliğimi yoksa benimkine sonradan yapılmış bişeymi çok merak ediyorum.
ben klima konusunda şunu diyebilirim bi klima için severek bindiğin aracını değiştirme, birde takıldığım konu senin kasa 2002 -2006 dan dahamı performanslı şimdi ?bende değştirmeye pek sıcak bakmıyorum şimdilik. soruna gelince konfor hariç bazı konularda daha iyi. mesela; virajlarda, şehiriçi kullanımda, 114 hp ve daha hafif (1060 kg) olduğundan kalkışlarda ve hızlanmada çok iyi, görüş açısı da yine 2002-2006 lara göre daha iyi. tabiki karda ve buzda da rakipsiz. yani 2005 kasa 110 hp, 1998 kasa 114 hp ye göre biraz hantal kalıyo. 93-98 'in adının efsane olması da bundan kaynaklanıyo tabiki.
bugün Gaziantep'teki sucular klimayı aradım. orijinal çııkma klimaya 1000 ytl diyor.işlemin bir gün sürdüğünü söyledi. düşünüyorum bakalım.