0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın hocam ben eskişehir'de servisten fiyat aldım sizin için, sizde bir alın bakalım fiyat değişiyormu. 2500 TL fiyat verildi orjinali için.
bende değştirmeye pek sıcak bakmıyorum şimdilik. soruna gelince konfor hariç bazı konularda daha iyi. mesela; virajlarda, şehiriçi kullanımda, 114 hp ve daha hafif (1060 kg) olduğundan kalkışlarda ve hızlanmada çok iyi, görüş açısı da yine 2002-2006 lara göre daha iyi. tabiki karda ve buzda da rakipsiz. yani 2005 kasa 110 hp, 1998 kasa 114 hp ye göre biraz hantal kalıyo. 93-98 'in adının efsane olması da bundan kaynaklanıyo tabiki.
Gidip taktıran var mı çok merak ediyorum
Yönetim uyuma
konu ya bak bee! neredeeeen nereyeee??
Mesut bey görüş açısı performansa girer diye bişey söylemedim zaten. performansa ek olarak artılarını saydım. Sürat olayına gelince eee 2005 model arabanın 1993 teknolojisiyle üretilmiş bir arabaya göre artıları bırakda olsun. o farkda lastik ebatlarıyla alakalı zaten birde hıza duyarlı elektrikli direksiyona. Niye herşeye alınıyorsunuz ki her ikiside corolla ve her ikisi de yaşının ve sınıfının birincisi. Amacım yeni kasaları kötülemek de değil zaten efsane kasası olanlara (arabam eskidi gözden düştü psikolojisi yaşamasınlar diye) bir çeşit destek. Nedense siz bu konuya çok takıldınız.
mesut bey anladığım kadarıyla aracınız modifiyeli özellikle de lastikler, aracınız HB ise sınıfımız da farklı bu şekilde bana sataşmanız doğru değil. viraj konusun da ise yanılıyorsunuz. galiba bindiğiniz efsane kasa 114 beygir değilmiş. biraz da ortalığı karıştırayım bari, sayın yönetim; arkadaş yeni kasa ve eski kasa corollayla süratli gittiğini ve aradaki farkı iyi bildiğini, benim ise bunu denemeden bilemeyeceğimi ima etmektedir.
zaten bu gidişle klima falan da taktıramayacak gibiyim, evdeki tv. iflas etti ortalama iyi bişey 1000 lira diyolar. hanım tv diyo ben klima, didişip duruyoz bakalım kim galip gelecek
Arkadaşlar konuyu bir hortlatayım... dün babam aradı ve 97 gli sine klima sormaya başladı, ya evde klimalı araba yokken ne güzeldi hiç aklının ucundan bile geçmiyordu klima filan. Şimdi oğlanlarda klima olunca o da klima istiyor Ankara ostimde filan görüşebileceğimiz güvenilir bir yer tavsiye edebilecek bir arkadaş var mı? Şöyle sağlam bir çıkmayı makul bir fiyata olursa yaptırma gibi bir niyeti var.
1 bence klima taktırma çünküü ben serwislede görüştüm orj için 1 yada 1.5 geçmez dediler ama orj olmadığı için konolunn değişecek onunda orjisi olmadığından çıkma takılcakk yanii uydurma olcak o kötü rampada 1.3 bendede var klimayla bayılır dediler çünküü motoru çokk zorlarmış dediler vazgeçtimmm2 larmın özlliğidir we alarmın montaşıyla alakalıdrı bn arabanın alarımı kapalı ikenn kapıyı açtın içeri girdin alarm ötüyo orjin anahtarıyla marşa bassan bile almiyoo çalıştıramazsın hatta kapıyı bile anahtarla açmışş ol marş wermioo bence süper sordum yok kapı açılınca 4 stop yanmasıymış falan onların hepis alarmla ilgilimişş
Valla ben şuraya sordum. 1200 lira sadece klimaya istediler. Montaj ne tutar bilemiyorum. Bi de siz görüşün.Emek Japon Oto Yedek Parça(312) 354 73 70(532) 325 77 78 (Selçuk)Yıldız Sanayi Sitesi, 1. Blok, No: 10 Ostim/Ankaraselcuk.otomotiv@hotmail.com