Gönderen Konu: 98 corollama klima taktırmak istiyorum. mümkünmü?  (Okunma sayısı 27062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: 98 corollama klima taktırmak istiyorum. mümkünmü?
« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2009, 15:40:01 »
Aydın hocam ben eskişehir'de servisten fiyat aldım sizin için, sizde bir alın bakalım fiyat değişiyormu. 2500 TL fiyat verildi orjinali için.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2009, 15:40:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2005 toyota corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Temmuz 03, 2009, 10:47:27 »
teşekkürler, bende hafta sonu bir uğrayayım servise
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 03, 2009, 10:56:03 »
Aydın hocam ben eskişehir'de servisten fiyat aldım sizin için, sizde bir alın bakalım fiyat değişiyormu. 2500 TL fiyat verildi orjinali için.

Gidip taktıran var mı çok merak ediyorum :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 03, 2009, 11:36:09 »
bende değştirmeye pek sıcak bakmıyorum şimdilik. soruna gelince konfor hariç bazı konularda daha iyi.  mesela; virajlarda, şehiriçi kullanımda, 114 hp ve daha hafif (1060 kg) olduğundan kalkışlarda ve hızlanmada çok iyi, görüş açısı da yine 2002-2006 lara göre daha iyi. tabiki karda ve buzda da rakipsiz. yani 2005 kasa 110 hp, 1998 kasa 114 hp ye göre biraz hantal kalıyo. 93-98 'in adının efsane olması da bundan kaynaklanıyo tabiki.

Aydın bey görüş açısını performanstanmı sayıyorsunuz ? ayrıca virajlarda hangi araç daha iyi tartışmaya gerek yok sanırım :) siz kendi aracınıza daha iyi diyorsanız öyle olsun, ama efsane kasaya bende 8 yıl bindim 1997 - 2005 arası, o nedenle hangi araç daha iyi yol tutuyor hangisi daha performanslı çok çok iyi bilirim, siz o araçla süratli gittinizmi ? birde bu kasayı hiç kullandınızmı ve yine bunula aynı sürati yaptınızmı ? bunu gerçekleştirin daha sonra hangisi yolu daha iyi tutuyor tekrar konuşalım bence !!

EDIT: Lütfen yapilan hizlari yazmayalim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 03, 2009, 12:00:35 »
Gidip taktıran var mı çok merak ediyorum :D

sanmıyorum ama, nerden geliyorsa bugün sipariş ederlermiş, yarın ellerinde oluverirmiş, bir günde de montaj ve testleri yapılırmış ayrıca bunlarıda sormuştum, ama 2500'e kusura bakmasınlarda yaz günleri şehiriçi ticari taksiyle, şehirlerarası kiralık otoyla ortalama 6 yıl falan klima keyfi sürebiliyorum yorulmadan :D hemde aracım deforme olmadan. 6 yıl sonrada klima taktırdığım araba Allah bilir ne olur bugün hem fiyatı açısından hem yaş olacak bilmem kaç :) , yaz var kış var, hayat var, memat var :) bilmem anlatabildimmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Temmuz 03, 2009, 13:30:14 »
Yönetim uyuma  :lol: :lol: :lol:

:D :D yönetimlik birşey yok :D ben gittim demedim gittinizmi diye sordum :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2005 toyota corolla
« Yanıtla #26 : Temmuz 03, 2009, 14:42:43 »
 :D :D :D :D Mesut bey görüş açısı performansa girer diye bişey söylemedim zaten. performansa ek olarak artılarını saydım. Sürat olayına gelince eee 2005 model arabanın 1993 teknolojisiyle üretilmiş bir arabaya göre artıları bırakda olsun. o farkda lastik ebatlarıyla alakalı zaten birde hıza duyarlı elektrikli direksiyona. Niye herşeye alınıyorsunuz ki her ikiside corolla ve her ikisi de yaşının ve sınıfının birincisi. Amacım yeni kasaları  kötülemek de değil zaten efsane kasası olanlara (arabam eskidi gözden düştü psikolojisi yaşamasınlar diye) bir çeşit destek. Nedense siz bu konuya çok takıldınız.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2005 toyota corolla
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2009, 14:44:45 »
evet yönetim;  lütfen herkese eşit davranalım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2005 toyota corolla
« Yanıtla #28 : Temmuz 03, 2009, 14:58:27 »
mesut bey anladığım kadarıyla aracınız modifiyeli özellikle de  lastikler, aracınız HB ise sınıfımız da farklı bu şekilde bana sataşmanız doğru değil. viraj konusun da ise yanılıyorsunuz. galiba bindiğiniz efsane kasa 114 beygir değilmiş.  :) biraz da ortalığı karıştırayım bari,  :D :D sayın yönetim; arkadaş yeni kasa ve eski kasa corollayla 180 km hızla gittiğini ve aradaki farkı iyi bildiğini, benim ise bunu denemeden bilemeyeceğimi ima etmektedir.  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2005 toyota corolla
« Yanıtla #29 : Temmuz 03, 2009, 15:00:07 »
konu ya bak bee! neredeeeen nereyeee??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 03, 2009, 15:16:35 »
konu ya bak bee! neredeeeen nereyeee??

Forum ortamında bu tür kaymalar olabiliyor D: Neyse nerede kalmıştık :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2005 toyota corolla
« Yanıtla #31 : Temmuz 03, 2009, 15:25:49 »
zaten bu gidişle klima falan da taktıramayacak gibiyim, evdeki tv. iflas etti >:( ortalama iyi bişey 1000 lira diyolar. hanım tv diyo ben klima, didişip duruyoz :D  bakalım kim galip gelecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Temmuz 03, 2009, 15:29:17 »
Kimin galip geleceğini bilemiyorum ama TV alacağınız kesin :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Temmuz 03, 2009, 15:35:21 »
:D :D :D :D Mesut bey görüş açısı performansa girer diye bişey söylemedim zaten. performansa ek olarak artılarını saydım. Sürat olayına gelince eee 2005 model arabanın 1993 teknolojisiyle üretilmiş bir arabaya göre artıları bırakda olsun. o farkda lastik ebatlarıyla alakalı zaten birde hıza duyarlı elektrikli direksiyona. Niye herşeye alınıyorsunuz ki her ikiside corolla ve her ikisi de yaşının ve sınıfının birincisi. Amacım yeni kasaları  kötülemek de değil zaten efsane kasası olanlara (arabam eskidi gözden düştü psikolojisi yaşamasınlar diye) bir çeşit destek. Nedense siz bu konuya çok takıldınız.  

mesut bey anladığım kadarıyla aracınız modifiyeli özellikle de  lastikler, aracınız HB ise sınıfımız da farklı bu şekilde bana sataşmanız doğru değil. viraj konusun da ise yanılıyorsunuz. galiba bindiğiniz efsane kasa 114 beygir değilmiş.  :) biraz da ortalığı karıştırayım bari,  :D :D sayın yönetim; arkadaş yeni kasa ve eski kasa corollayla süratli gittiğini ve aradaki farkı iyi bildiğini, benim ise bunu denemeden bilemeyeceğimi ima etmektedir.  :lol:

zaten bu gidişle klima falan da taktıramayacak gibiyim, evdeki tv. iflas etti >:( ortalama iyi bişey 1000 lira diyolar. hanım tv diyo ben klima, didişip duruyoz :D  bakalım kim galip gelecek

Aydın bey sizi çok iyi anlıyorum, ben sadece HB için söyememiştim :) sedanlarında yol tutuşu iyidir :) şunuda söyliyim 1.3 ile 1.6 114hp corolla arasında yol tutuşta hiç bir fark yok,  2009 model porsche 911 ile 1993 model porsche arasında fark yokmu şimdi elbetteki var :) ancak dediğiniz gibi ikiside kendi zamanının en iddağlı araçlarından, benim aracın yol tutuşunu araya zaten sokmayalım :D neyse işin şakasını geçelim madem, siz bence kampanya beklemeye başlayın TV alana OTO kliması hediye yada Oto kliması alana TV hediye gibi bişey olurmu acaba :D

çıkma klima sorabilirim isterseniz sizin için temiz bişeyler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Temmuz 03, 2009, 22:40:48 »
:D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Temmuz 09, 2009, 16:50:24 »
Arkadaşlar konuyu bir hortlatayım... dün babam aradı ve 97 gli sine klima sormaya başladı, ya evde klimalı araba yokken ne güzeldi hiç aklının ucundan bile geçmiyordu klima filan. Şimdi oğlanlarda klima olunca o da klima istiyor :alkis:
Ankara ostimde filan görüşebileceğimiz güvenilir bir yer tavsiye edebilecek bir arkadaş var mı? Şöyle sağlam bir çıkmayı makul bir fiyata olursa yaptırma gibi bir niyeti var.
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Temmuz 12, 2009, 17:32:42 »
1 bence klima taktırma çünküü ben serwislede görüştüm orj için 1 yada 1.5 geçmez dediler ama orj olmadığı için konolunn değişecek onunda orjisi olmadığından çıkma takılcakk yanii uydurma olcak o kötü rampada 1.3 bendede var  klimayla bayılır dediler çünküü motoru çokk zorlarmış dediler vazgeçtimmm
2 larmın özlliğidir we alarmın montaşıyla alakalıdrı bn arabanın alarımı kapalı ikenn kapıyı açtın içeri girdin alarm ötüyo orjin anahtarıyla marşa bassan bile almiyoo çalıştıramazsın hatta kapıyı bile anahtarla açmışş ol marş wermioo bence süper sordum yok kapı açılınca 4 stop yanmasıymış falan onların hepis alarmla ilgilimişş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Temmuz 13, 2009, 09:10:38 »
Valla ben şuraya sordum. 1200 lira sadece klimaya istediler. Montaj ne tutar bilemiyorum. Bi de siz görüşün.

Emek Japon Oto Yedek Parça
(312) 354 73 70
(532) 325 77 78 (Selçuk)
Yıldız Sanayi Sitesi, 1. Blok, No: 10 Ostim/Ankara
selcuk.otomotiv@hotmail.com

Arkadaşlar konuyu bir hortlatayım... dün babam aradı ve 97 gli sine klima sormaya başladı, ya evde klimalı araba yokken ne güzeldi hiç aklının ucundan bile geçmiyordu klima filan. Şimdi oğlanlarda klima olunca o da klima istiyor :alkis:
Ankara ostimde filan görüşebileceğimiz güvenilir bir yer tavsiye edebilecek bir arkadaş var mı? Şöyle sağlam bir çıkmayı makul bir fiyata olursa yaptırma gibi bir niyeti var.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Temmuz 13, 2009, 11:38:01 »
1 bence klima taktırma çünküü ben serwislede görüştüm orj için 1 yada 1.5 geçmez dediler ama orj olmadığı için konolunn değişecek onunda orjisi olmadığından çıkma takılcakk yanii uydurma olcak o kötü rampada 1.3 bendede var  klimayla bayılır dediler çünküü motoru çokk zorlarmış dediler vazgeçtimmm
2 larmın özlliğidir we alarmın montaşıyla alakalıdrı bn arabanın alarımı kapalı ikenn kapıyı açtın içeri girdin alarm ötüyo orjin anahtarıyla marşa bassan bile almiyoo çalıştıramazsın hatta kapıyı bile anahtarla açmışş ol marş wermioo bence süper sordum yok kapı açılınca 4 stop yanmasıymış falan onların hepis alarmla ilgilimişş

Böyle Türkce'ye 1 gün tatil.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Temmuz 13, 2009, 17:38:40 »
Valla ben şuraya sordum. 1200 lira sadece klimaya istediler. Montaj ne tutar bilemiyorum. Bi de siz görüşün.

Emek Japon Oto Yedek Parça
(312) 354 73 70
(532) 325 77 78 (Selçuk)
Yıldız Sanayi Sitesi, 1. Blok, No: 10 Ostim/Ankara
selcuk.otomotiv@hotmail.com

Bu çıkma klima için verdikleri fiyat mı? yoksa sıfır mı?
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli