0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende biliyomusun diye bi sorayım dedim canııııım Bu arada müşteriside çoğalıyodur arabanın dikkat et nazar değmesin maaşallah Bu arada disko topunu ne yaptın yakıştımı taktınmı
Onu eve takmaya karar verdim Aydın abi
çamurluk saçlarının yamulması kule gergisi ile bi alakası yoktur Murat, sonuç itibari ile saçlara herhangi bir temasta bulunmuyor kule gergisi, sadece kule başlarının birbirine doğru kapanmasını engelliyor bir miktar, senin dediğin olay kule gergisinden olucak olsa eğer , kule gergisi olmayan arabalarda amortisörler ve yatakları daha çok esnediği için daha fazla harita olması gerekir çamurluk saçlarında
Muhammet abi ben borunun et kalınlığını 4mm seçtim (siyah boru, paslanmaz değil, paslanmazda olur tabiki 316L olsa iyi olur ) , kule başlarındaki saçlarıda 3mm seçtim, kule başına montaj esnasındada hiçbirşey koymadım, koymamalısında bence çünkü araya koyduğun parça esner ve kule gergisinin hiçbir anlamı kalmaz görevini yerine getiremez zaten
bu yaris NOS mu döşemiş ne
abicim bunu sanayide de yaptırırız usta bi boru kaynak etsene buraya
ve karanlık çökerken alevlenen bi ışık denemelere başlamalı öyleyse
NOS falan yok, sadece orjinal siyah renkteki boruları, mavi silikon borularla değiştirmiş okadar sende yaptır bu arada kule gergini sanayide
yalnız çılgın olmuş. hortumları naptın?
gerçi önemli bişey değilde senin arabaya gider. mesela benimkine hiç olmaz takarız 15 gün sonra kaputu açarım "hortumlar nerde"
aha kırmızı kartıda gördük neyse 1 temmuz a az kaldı. şu an jant lastik için hesap kitap yapıyorum. olmadı IMF in kapısını çalarım. meğer bu ne beter bi hastalıkmış arabaya bi yay taktık kendi kendimi yiyorum jantsız olmadı diye