Gönderen Konu: Corollacığım Komple Boyada Ama..???  (Okunma sayısı 5367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Corollacığım Komple Boyada Ama..???
« : Haziran 26, 2009, 17:08:15 »
Arkadaşlar malum corollacığım çok güzel olduda, ufak tefek vernik atması, çizikler küçük ezikler, dengesizce yapılmış rutüşleri vardı. Aracımı öğlen ağabeyim aldı. Bir kaç gün kalacak, usta biraz yoğunmuş bugün yarın başlar. Bu zaman zarfı içinde bir kaç sorum olacak sizlere cevaplandırırsanız sevinirim.

1-Aracımda hiçbir tane siyah plastik kalsın istemiyorum. Tampon altı kapı kolları aynalar tamamda, bu ön kapıdan arka kapının üstüne doğru, arka çamurluğa kadar uzanan bir çıta var. Kapı çıtası demiyorum, camların üstündeki çıta. İşte onuda boyatsam garip dururmu?

2-Anteni iptal ettirmek istiyorum. BMW anteni koyayım diyorum ama tavanı deldirmek ve uğraşmak istemiyorum. Acaba anten kablosunu şaseye bağlasam yada direğe, yine çekermi?

3- aşağıdaki linkteki gibi arka plaka iptali yaptırmak istiyorum çok tatlı duruyor çünkü. Fakat muayenede sorun olurmu? Hadi muayeneye götürürken yapıştırdım diyelim, fakat bu seferde plakanın aydınlatması yok diye başımıza iş çıkarırlarmı?

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/efsanemin-dirilisi(buyuk-suprizim-ae101'im)/

4- Metalik gride sedef nasıl durur? Güzel olurmu?

Aracımı görmeyenler, buradaki linkten görebilirler... http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/umit'in-corollacigi/

Sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim. Aracım çıkar çıkmaz fotoları paylaşacağım. Saygılarımı sunarım..

Toyota Club Türkiye

Corollacığım Komple Boyada Ama..???
« : Haziran 26, 2009, 17:08:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollacığım Komple Boyada Ama..???
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2009, 17:16:21 »
Resimdede belirttiğim gibi 2 ve 3 numaralar tamam boyanacak ama 1 numaraya ( en üstteki çıta ) boya nasıl durur? Sanki garip duracak gibi geliyor ama karar veremedim... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2009, 17:20:20 »
1- bence siyah kısımları tamamen boyatma, hele cam üstünü hiç boyatma fazlasıyla sırıtır gibi bir his var içimde ama boyanmış halini görmek lazım..

2-şaşeye bağlamak saçma sonuçlar verebilir, çünkü şase akünün - kutbudur, ya tavan delincek ya da yeni corolla mantığıyla anten kablosunu çek arka cama kadar, öyle çıplak kabloyu arka camın üstüne döşe..

3-linkteki gibi plakalık iptali yaptırabilirsin, muayenede sorun çıkar..plaka ışıkları ağır kusur diye biliyorum, eğer onu yaptırırsan amerikan tampon da yaptırman lazım veya muayeneye giderken plakalık iptalini söküp eski plakalığını takıp gitceksin..

4-bana kalırsa süper durur ama rengi biraz daha koyulaştır, nası olsa ruhsatta metalik gri yazıyor, boya kodu yazmıyor :) az bişe koyusuna sedef daha çok yakışır..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2009, 17:33:02 »
Türkayım yorumların için sağol teşekkür ederim. Demek sırıtır diyorsun.... e ama o zamanda her tarafı boyalı olacak birtek 1 numara siyah olacak öylede sırıtmazmı? ?????????????????????? yaahahahah ağlayacağım ama şimdi yaa çok kararsız kaldım. Birde çok aceleye geldi ama ya napsam napsam napsammmm. Şu plakalık iptaline çok göz öldürmüştüm muayenede olumsuz olursa kötü olur. Böffffffffffff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2009, 17:38:22 »
ümitim sırıtmayacak şekli ne biliyor musun? kapı çıtasını da siyah bırak, uyum olsun.. veyaa, gli cam çıtası bul, resimde 1 numara yazdığın çıta nikelajlı olsun o zaman sırıtmaz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2009, 17:41:08 »
Türkayım :D pek anlayamadım ama yaa GLİ cam çıtasıda bizimkisi gibi normal çıta değimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2009, 17:42:04 »
Sen ümitim ben türkayım :D Allah muhabbetimizi artırsın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2009, 17:44:30 »
Bence sadece kapı kollarını, kapı çıtalarını ve aynaları boyat. Herşeyi boyattığın zaman sanki araba boya küpüne düşmüş ve çıkmış gibi oluyor. Sonradan yapıldığı çok belli oluyor, sırıtıyor. İlla bişeyler değiştirmek istiyorsan Türkay'ın dediği gibi GLI lerdeki gibi krom bul ondan tak. Ama genede araç senin.Ben olsam 1 numaraya dokunmam.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 26, 2009, 17:45:18 »
krom olması lazım gli lerin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2009, 17:46:28 »
Aaa ilk defa duydum bi fotoğraflarına bakayım o zaman. Hemen bakıyorum. Ve beğenirsem eklerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2009, 17:53:52 »
çcccık olmaz beğenmedim. Kroların sonradan nikelaj yaptırması gibi duruyor :D   En iyisi siyah kalsın. yada boyatıyım. Yok yok kalsın amaan ne diyorum ben kararsızlaştım iyice :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Haziran 26, 2009, 18:03:06 »
ümit sen gri arabada bak ona :) bi de keşke bulsam da ben yaptırsam bee :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2009, 18:04:35 »
Neyi parayımı? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Haziran 26, 2009, 18:12:17 »
yok yaa o krom çıtaları..servis çok abartılı bir rakam istiyordu aklımda değil şimdi de, çıkmacılarda da bulunmuyor..o kromlardan bulsam istiyorum aslında..ama beyazda belli bile olmuyormuş be, ı ıh cık yaptırmıcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #14 : Haziran 26, 2009, 18:14:18 »
O boyattığın siyah bölgelerin en ufak sürtmede siyah renkte sırıtabileceğini düşünmüşsündür umarım anlatabildim mi? demek istediğimi  
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #15 : Haziran 26, 2009, 18:22:25 »
osmaniyede bitane var berbat gözüküyor emin ol bende bi ara kafaya takmıştım onu görünce vazgeçtim çok kötü gözüküyor emin ol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 26, 2009, 21:30:45 »
plastik astarı altına atıp üstüne boya yaptırınca dökülme falan olmuyor arkadaşlar. Aynı metal üstüne boya çekilmiş bigi. Az önce arabamın yanından geldim. Yok vazgeçtim 1 numara hariç hepsi boyanacak inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 26, 2009, 21:50:42 »
1 numara hariç 2 ve 3 ü boyat bence ümit , bide 4 numarayı siyaha boyat bak beni dinle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 26, 2009, 21:53:37 »
Mesut abi tamam seni dinleyeceğim ama biraz farklı olacak. Şöyle aracım boyadan çıksın. O kısımlara film çekeceğim. İstediğim zaman söker, orjinalinden birşey kaybetmemiş olurum. Dimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 26, 2009, 21:55:27 »
hatta o beyaz corolladaki gibi kapının üst kısımlarınıda siyaha boyat araca coupe havası veriyor bir üst segment gibi