Gönderen Konu: Corollacığım Komple Boyada Ama..???  (Okunma sayısı 5368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollacığım Komple Boyada Ama..???
« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2009, 21:56:47 »
Mesut abi tamam seni dinleyeceğim ama biraz farklı olacak. Şöyle aracım boyadan çıksın. O kısımlara film çekeceğim. İstediğim zaman söker, orjinalinden birşey kaybetmemiş olurum. Dimi?

oda olur bak, film değil reklamcılarda siyah reklam yazılarını yazmakta kullandıkları 1 metre genişliğinde top halinde yapışkanlı reklam kağıtları var onlarla yapıcaksın, saç kurutma makinesiye ısıtıncada kıvrımlı yerlerede uygulanabiliyor

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2009, 21:56:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2009, 21:58:53 »
Aynayı boyatacağım için kapının üst tarafı hoş görünmez abi. Sadece dikey çıktalara film çeksem daha uyumlu durur gibime geliyor.

B arada mesut abi ilgin için çok ve çok teşekkür ederim. Sağol :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 26, 2009, 22:10:19 »
bence sakın bahsettiğin yerleri boyatma 1de 2de 3de ön tampondakiki yerleri kesinlikle çok kötü olur onu geçtim bu boya demire değil plastiğe yapılacak sonradan dökülme felan olur iğrenç gözükür
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Haziran 26, 2009, 22:40:34 »
Aynayı boyatacağım için kapının üst tarafı hoş görünmez abi. Sadece dikey çıktalara film çeksem daha uyumlu durur gibime geliyor.

B arada mesut abi ilgin için çok ve çok teşekkür ederim. Sağol :kanka:

Ümit hazır başlamışken ön tampondaki ızgaraları söktürsene :) ama o ara kısmı yap derim bence , beyenmezsende sökersin :) bende sana çok çok teşekkür ederim Ümit kardeşim :) bi + benden sana

bence sakın bahsettiğin yerleri boyatma 1de 2de 3de ön tampondakiki yerleri kesinlikle çok kötü olur onu geçtim bu boya demire değil plastiğe yapılacak sonradan dökülme felan olur iğrenç gözükür

Atakan dökülme olmaz merak etme, tampon astarı denilen bişey var aynı vernikte olduğu gibi, kuruması çok uzun sürüyor ve plastik aksamlara sımsıkı yapışıyor, benim tamponada aynı işlem yapıldı, sonrada üzerine boya atılıyor ve çokta güzel tutuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2009, 22:48:08 »
Ümit abi bence karar senin ama :D Ben olsam siyah çıtaları falan değilde sadece aynaları boyatırdım.Yalnız sadece aynaları boyatırdım.O aynanın çıktığı yerler siyah kalmalı öyle daha güzel duruyor(umarım anlatabilmişimdir) :D
Ek olarak arabanın tavanı boyanırken 1-2 tane fotoğrafını çekmeni tavsiye ederim.Allah muhafaza yarın öbür gün satmak zorunda kalırsan her ne kadar keyfe keder boyanmış desende, insanımız mutlaka altında bişeyler arar fiyat düşürmek için bunun tavanı boyalı, takla atmadığını nerden bileyim ? gibi laflarla karşına gelebilir, öyle durumlarda fotoğrafları gösterirsin :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Haziran 26, 2009, 22:53:07 »
Ümit abi bence karar senin ama :D Ben olsam siyah çıtaları falan değilde sadece aynaları boyatırdım.Yalnız sadece aynaları boyatırdım.O aynanın çıktığı yerler siyah kalmalı öyle daha güzel duruyor(umarım anlatabilmişimdir) :D
Ek olarak arabanın tavanı boyanırken 1-2 tane fotoğrafını çekmeni tavsiye ederim.Allah muhafaza yarın öbür gün satmak zorunda kalırsan her ne kadar keyfe keder boyanmış desende, insanımız mutlaka altında bişeyler arar fiyat düşürmek için bunun tavanı boyalı, takla atmadığını nerden bileyim ? gibi laflarla karşına gelebilir, öyle durumlarda fotoğrafları gösterirsin :D

katılıyorum :) ben kaputun ucuna rütuş yaptırttım boyacı bile bana boyamadan önce gelde resmini çek satarken kazalı demesinler arabana dedi :D :D boyacı dedi bunu  :alkis:  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 26, 2009, 23:05:42 »
Tamam : baaaşım üstüne çekerim ama en büyük şahidimde sizlersiniz. Siz varken sırtım yere gelmez inşallah  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 27, 2009, 14:17:53 »
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim şimdiden.

Kapı cıtaları, aynaları, kapı kollarını boyatırsanız baya şık durur.Tampondaki ızgaraları ve tampon altındaki sıyah yerleride boyatırsanız pek hoş gözükmez gibi geliyor.Bazen yolda görüyorum xlleri adam boyatmış tamponu komple ne ızgara kalmış ne tampon altı güzelde gözükse içim yanmıyacak.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 27, 2009, 15:00:26 »
Eyvallah Coşkun bey sağolun. Darısı sizin başınıza inşallah. Şimdi jantlarımın iç kısmıda metalik siyah olduğu için, boya küpüne batırmış gibi her tarafını gövde renginde yapmaktan vazgeçtim. Sadece aynanın katlanan kısmını ( kapıdaki sabit parca değil ), kapı kollarını, kapı çıtasını boyatacağım. Ön tampondaki sinyalleri farın yanındaki kısalara bağlayacağım ve ön tampon sinyalini iptal edip, ( ve sinyale paralel gelen ızgaranın altındaki, plakanın üstündeki yer ) dolurup boyatacağım. İnşallah hayal ettiğim gibi sade ve şık bir görüntü yakalarım. Orjinalliğine pekte dokunmak istemiyorum ama bagaj kapısındaki yazıları söküp, plakalık kısmınıda gövde renginden yaptırmayı düşünüyorum. Şuan ufak ufak işleme almışlardır belki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 27, 2009, 15:56:18 »
Heh şimdi tam olmuş :) Güzel birşeyler çıkar inşallah ortaya.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #30 : Haziran 28, 2009, 21:30:21 »
Ümit Abi nedir son durumlar ? :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 28, 2009, 22:45:45 »
Abisi canımsın sağol   :)

Son durum şöyle: C.tesi öğleden sonra ufak ufak sökmüşler kapı kollarını tamponları arka camı vs. Ezik yerlerin düzelme aşamasında şuan. Yarında devam edecekler. Salı günü zımpara macun. Çarşamba bi kat boya kurut tekrar boya kurut tekrar boya falan filan. Anlayacağın ufak ufak işliyorlar arabayı. Ustalar tanıdık zaten acelesi yok dedim. Ne kadar yavaş yapılırsa zaten o kadar sağlıklı dediler. Aceleye getirilmeden ağır ağır yapsınlar. Benimde acelem yok zaten. Kendine iyi bak Alperen sorduğun için tekrar sağol  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Temmuz 01, 2009, 13:54:36 »
ümit abi ortalama nezaman biter
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Temmuz 06, 2009, 09:38:06 »
Geçen beyaz bi AE101 Corolla gördüm. Adam panjuru da beyaza boyatmış. Gayet güzel, değişik bi görüntüsü vardı.
Opel Astra GTC