0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi tamam seni dinleyeceğim ama biraz farklı olacak. Şöyle aracım boyadan çıksın. O kısımlara film çekeceğim. İstediğim zaman söker, orjinalinden birşey kaybetmemiş olurum. Dimi?
Aynayı boyatacağım için kapının üst tarafı hoş görünmez abi. Sadece dikey çıktalara film çeksem daha uyumlu durur gibime geliyor.B arada mesut abi ilgin için çok ve çok teşekkür ederim. Sağol
bence sakın bahsettiğin yerleri boyatma 1de 2de 3de ön tampondakiki yerleri kesinlikle çok kötü olur onu geçtim bu boya demire değil plastiğe yapılacak sonradan dökülme felan olur iğrenç gözükür
Ümit abi bence karar senin ama Ben olsam siyah çıtaları falan değilde sadece aynaları boyatırdım.Yalnız sadece aynaları boyatırdım.O aynanın çıktığı yerler siyah kalmalı öyle daha güzel duruyor(umarım anlatabilmişimdir) Ek olarak arabanın tavanı boyanırken 1-2 tane fotoğrafını çekmeni tavsiye ederim.Allah muhafaza yarın öbür gün satmak zorunda kalırsan her ne kadar keyfe keder boyanmış desende, insanımız mutlaka altında bişeyler arar fiyat düşürmek için bunun tavanı boyalı, takla atmadığını nerden bileyim ? gibi laflarla karşına gelebilir, öyle durumlarda fotoğrafları gösterirsin