0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tam olarak belki internet sayılmaz ama arkadaşla hiç bi bilgi birikimimiz yok ken nfs3 de o kendi evinden ben kendi evimden telefon hattı üzerinde oyun oynamıştık çok hoşumuza gitmişti sene olarak 1998 de yaptığımızı düşünürsek sanki bi keşif yapmıştık kendi çapımızda
1996 yılının ikinci yarısı iş nedeni ile modem denen cihaz ile tanıştım. Bu tanışıklık internet denen nesne ile tanışmamıza vesile oldu. Çevirmeli ağ ile ODTÜ üzerinden internete çıkardık. O zaman hatlar yavaş olduğu için çoğu zaman browser'ın resimleri gösterme özelliğini kullanmak zorunda kalırdık. Netscape kullanıdırk o zamanlar, IE kesmezdi bizi hatta E-Kolay ömür boyu internet aboneliği sattığında sazan gibi atlayıp almıştım hemen
Ben ilk ICQ amaçlı tanışmıştım sanırım:))))))))))))) Sonra baktım oltaya takılan yok, takılanlar da mideye oturur, daha verimli şeyler için kullanmaya başladım:)))))))))))))))))))))
MIRÇ dururken ICQ'ya takılırsan tabi midene oturur
ICQ güzeldi be, doğum günü olan kişi olursa doğum günü melodisi çalıyordu. ICQ'dan vaz geçtiğimden beri kimsenin doğum gününü hatırlayamıyorum