0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı Abi hiç sorma 386 sx16 bir makine vardı hdd si istendiğinde çıkarılabiliyordu. Oto teybi gibi. NFS2 çıktığında hiç unutmam valla bu çok iyi sistem ister en azından 166 mmx ister demişti.
Vay be Hazım hocam, o zaman sen 286dx de kullanmış olabilirsin Ben 94'de 386dx ile başladım. Dos vardı o zamanlar. Sonra Windows 3.1 kullandık. Çok geçmeden 486dx'ler çıktığında vay be demiştik. Hemen ardından Pentium 1 çıktığında "Yok artık" dediğimi dün gibi hatırlıyorum. Şimdi kuruyemiş dükkanı gibi bilmem kaç çekirdekli işlemciler benim için hiç bir şey ifade etmiyor
Ben henüz internet ile tanışmadım. İnternet 'de benimle tanışmadı.
1992'de tanistim.1993 sonbahar'da ilk sayfami yaptim. O zamanlar frontpage gibi editörler yoktu.Unix üstünde pico tarzi text editörlerle kod yazmak durumundaydin.
AAaaNnnneeEEEE..... hakan bey benim başlığımla dalga geçiyoooooo....
(Beyi kaldırabiliriz sakıncası yoksa)
Saygı, herkesin, herkese karşı göstermesi gereken bir insanlık erdemidir bence. Teşekkürler. (çok ciddi oldu yazı ama )
Murat, Türkiye'ye internet Nisan 93'de geldi yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım sen yurtdışında tanıştın.Of, Pico'yu hatırlıyorum. Ne kadar kullanışsız bir editördü o ya