Gönderen Konu: klimam az soğutuyor  (Okunma sayısı 5615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: klimam az soğutuyor
« Yanıtla #40 : Haziran 29, 2009, 11:17:40 »
Eski tip gazın yerine yeni tip gaz koymak artıl mümkünmüş arkadaşlar Geçen hafta sonu sanayideki klimacımla konuşurkun önceden gazı yeni model gaza yani R134 e çevirmek için klima üzerinde işlem yapmak gerekiyordu çok sıkıntı oluyordu dedi Şimdi bir sıvı çıkmış onuda basıyorlarmış sisteme hiç bir sıkıntı olmadan söküp takmadan yeni gaz dolduruyorlarmış.:)
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 29, 2009, 11:17:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 29, 2009, 18:21:55 »
hocam peki temizleme olayını kime yaptırıyoruz yani dediğim gibi burda servis yok yani her motorcu anlarmı uşakta bilidğiniz bir servis varsa söyleyin şimdidee teşkkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #42 : Temmuz 01, 2009, 00:11:39 »
2 gün önce bi klimacıya gittim. klimanın gazının eksilmiş olduğunu söyledi. klimanın gazını tamamladık. fakat hiçbir değişiklik olmadı. klima yine az soğutuyordu. bu gün polen filtresini değiştirdim.filtreyi kendim çıkardım. içinde bir sürü böcek ölüsü ve toz çıktı. yeni filteri taktım. şimdi araba eskiye göre iyi soğutuyor.memnunum. herkese teşekürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #43 : Temmuz 01, 2009, 01:05:14 »
2 gün önce bi klimacıya gittim. klimanın gazının eksilmiş olduğunu söyledi. klimanın gazını tamamladık. fakat hiçbir değişiklik olmadı. klima yine az soğutuyordu. bu gün polen filtresini değiştirdim.filtreyi kendim çıkardım. içinde bir sürü böcek ölüsü ve toz çıktı. yeni filteri taktım. şimdi araba eskiye göre iyi soğutuyor.memnunum. herkese teşekürler.
rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu..serin ve keyifli sürüşler dilerim...
yeşil SİS avenSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 01, 2009, 02:53:37 »
ben arabyı aldım ama hala bakıma sokmadım girince sorim mi acaba pek fazla klimayı çalıştırmadım.aziz abi arabalarımız rengi dışında aynı :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Temmuz 01, 2009, 08:12:27 »
Polen fiitresi çok önemli klimanın soğutmasında 6 ayda bir yaza girerken kışa girerken değiştirmek gerekiyor.
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Temmuz 02, 2009, 23:12:56 »
bu gün arabayla yarım saatlik bi yere gittim. hava 30 derecenin baya üstündeydi. klima 2. kademede üşüdüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Temmuz 03, 2009, 17:44:06 »
hocam peki temizleme olayını kime yaptırıyoruz yani dediğim gibi burda servis yok yani her motorcu anlarmı uşakta bilidğiniz bir servis varsa söyleyin şimdidee teşkkürler birde şimdi yoldan geldin uzun yolda denedim aküsünü değiştirdim bitmiş önceden motor çok saalnıyordu klima çalışırken ama şimdi sanki biraz daha iyi birde 60 km gittikten sonra klima çalışırken motor istop etti sonrasında rölantasında baktım ayarsızlık var gibi ama sonra çalışştırdım araba hafif sallanıyor harket ederken klima çalıştığın ama bu defa istop etmedi rölantası 9 larda birde şeyi farketteim arabam çok sesszi aşığım arabay ama direksiyonu bıraktım sola gidiyor oysa daha yeni yaptırmıştım abicim tam anlamıyorlarmı yoksa bizimki düzen tutmuyor bilmiyorum servis denzilide uşakta yok rasgele gösteriyoruz afyonda varmış göstercem ama adamlar tam eğitimli değilmiş hangisi öleki bu arada kusura bakmayın kendimi tanıtmadıysam ismin yüksel 29 yaşındayım evliyim sağlık çalışanıyım uşalkta ikamet etmekteyim toyota corolla 2000 terra arabam yardımlarınız için teşekkürler bu forumun olduğu çok iyi olmuş 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Temmuz 03, 2009, 17:46:09 »
klimamıın gazında sorun yok herhalde ama gende baktırıcam 1 saatlik yoldan geldim kliam maşallah 2 kademede soğuk üflüyor ama şu bir gerçek durduğumda o kadar değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Temmuz 03, 2009, 17:56:56 »
Yüksel bey, klima temizliğini kendinizde yapabilirsiniz. Polen filtresi torpdo gözünün arkasındadır. Onu çıkarıp, hava tutarak temizleyebilirsiniz. Ayrıca hava peteklerine temizleme spreyleri sıkabilirsiniz. Buarada sizden bir ricam olacak, yazınızda noktalama işaretleri kullanabilirseniz çok memnun  olacağız. Yazınıız okurken bayağı bir yorulduğumu hissettim :)
Folgsamkeit macht frei...