0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben ankara yollarıyla -sürücü olarak- bu yıl tanıştım, eskişehir yolu sol şeridi 100-120 ile akan bir yol..yani akıyor arkadaş o hızda akıyor.. 50 ile gidilecek bir yol değil!ya ego otobüsleri bile 50 ile gitmiyor bu nasıl saçma bir hız sınırı? hangi arabaya göre ayarlanmış bu hız sınırı? sadece av için..bir de ankarada kırmızı ışıkta durmak gibi bir alışkanlık yok! onu ayarlasınlar önce kırmızı ışıkta duruyorum arkamdaki gerizekalılar kornaya basarak küfürler ederek geçmeme neden oluyorlar, sonra onlar da kırmızıda geçiyor..ostimde ferhat bilir kırmızı ışıkta duruyorum, benden başka tek bir kişi bile durmadı biliyor musunuz? trafik polisi geldi, yanımda durdu, yeşil yanmadan kalktı gitti..nasıl sinirlendiğimi anlatamam! şimdi bu habere daha da sinirlendim, kırmızı ışıkta durulmayan bir şehirde, otobüslerinin katil gibi dolaştıkları bir şehirde (there is a killer on the road), dolmuşların içinde 20 kişiyle terör estirdiği bir şehirde bir tek eskişehir yolunda 50km hız sınırına ceza yazmak kalmıştı..kin doluyum ya, nefret doluyum bir gün "radara nasıl girilir" isimli videodaki gibi radar aracına girersem şaşırmayın!!!
Amaç araç hızlarının güvenlik sınırları içinde olması mı, toplanması gereken ceza paraları mı?
alper havaalanı yolu da 50 km değil mi öyle biliyorum ben..ve havaalanı yolu, eskişehir yolu, konya yolu, istanbul yolu..bunların hiç biri şehir içi değil! bunlar bildiğin şehirler arası yol (adı üstünde) yerleşim alanı içinden geçmiyorlar, yol bağlanmıyor, alt geçitler, üst geçitler vs ile yolun akışı hızlanıyor iyice, ışık yok yavaşlamak yok 6 şehirli..50km nedir ya ? bakanlar emniyet müdürü vs yolu kapatıp 150 ile gitmeyi biliyorlar ama..çok sinirliyim çoook..