Gönderen Konu: Dikkat! Ankara'da av başladı  (Okunma sayısı 2866 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Dikkat! Ankara'da av başladı
« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2009, 15:10:53 »
Amaç, üzüm yemek değil de bağcıyı yemek olunca böyle oluyor. Öyle yere dükkan açtıktan sonra hasılat gani olur tabi :) Bu arada o yolda hız limitinin 50 olması çok komik ya. Bizim Adana'da bile şehir içi geniş bulvarlarda hız limiti toplu taşıma araçları hariç 60 veya 70 km/h'a yükseltildi yıllar önce. Radarları genelde hız limitinin 70 km/h olduğu yerlere koyuyorlar. Fakat benim en çok canımı sıkan şey bizim buralarda radarları köylerin ortasından geçen şehirlerarası yollara koymaları. Hız limiti 50 km/h olduğu için eğer karşınızdan gelen araçlar sizi selektörle uyarmazlarsa kaçınılmaz olarak cezayı yiyorsunuz :D Ben bugüne kadar hızdan hiç ceza yemedim ama bu dikkatli olduğum için değil tamamen şanstan :)
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2009, 15:10:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Haziran 21, 2009, 18:03:16 »
Bu tamamen para toplamak icin yapilan bir uygulama
İddia ediyorum bu yolda bir iki gun herkes 55 km ile gitsin bakalım ne olacak
Ya bol bol kufur yersiniz ya da trafik kitlenir
Bu arada Turkay arkadas cok guzel seyler yazmis Yollarla ilgili
Hacettepe kavsagina bende katiliyorum, gercekten abartmiyorsun aynen oyle
Kaza olmamasi tamamen sansa kaliyor, simdi kaza yapsan dava acsan senelerce surunursun
İnanın gecen gun arka arkaya 4 farkli kaza gordum arabalar savrulmus durmus
OZellikle su saga ve sola kavsaklardan donerken direk diger yola cikiyorsunuz ya valla nasil kaza olmasinki
Ankara trafigi tamamen atli arabalara gore ve 50-60 km hiza gore tasarlanmis
Ornegin eskisehir yolundan armada ya dogru giderken odtunun oradan saga donus var alttan gecip istanbul yoluna donen yol
Aman saga donuste dikkat edin dondukce donuyorsunuz sonra karsiniza 2 tane kopru diregi cikiyor abartmiyorum 4-5 araba buraya carpti ve takla atti
Ha orayi kurtardınız sonra saga donup ters yola cepa yoluna cikmak istiyorsunuz bu sefer tekrar sağa manevra yapmaniz gerekiyor ki buda don don bitmiyor arabalar genelde kaldirima cikiyor yua da on taraf kayiyor efer yaninizda baska araba varsa ona carpamamniz icten degil
Bunuda kurtardiniz ve yola ciktiniz diyelim, direk ana yola ciktigi icin soldan 100 km hila gelen arabalar direk ustunuze geliyor tabii onlarinda amaci hemen saga donmek simdi siz o arabadan mi, kacacaniz yoksa o araba mi sizden kacacak hata kimde belli degil cunku yopl bozuk
Valla burayaya yazsak bitmerz yollari

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2009, 07:59:46 »
  Sanırım ana düşünce şu; 3-5 kişinin ve 3-5 gün sesi çıkar şikayet mahiyetinde ve herkesi için en doğrusunun bulunması için, ancak onlarda sonradan unutur ve hiçbirşey olmamış gibi herşey sürer. Çok kolay bir şekilde bu işde bir mantığa oturtulabilinir tabikide, yeterki niyet bu (trafiği güvenli ve herkes için uygun şekilde yönetmek) olsun.