0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yau arkadaşlar kim ne derse desin ben pazar sabağı ekmek almaya iniyorum fırına yarisle sonra ekmeği alıp u dönüşü yapmam gerek ama yol biraz dar direksiyonu kırıp kalkıyorum kalkar kalkmaz elfirenine bir asılıyorum geldiğim yöne tek şeritte süper dönüyor ve otomatik olması kolaylık yükleniyorum gaza toplayıp gidiyor ve ben bunu her pazar yapmaktan müthiş zevk alıyorum varmı benden hızlı u dönüşü yapacak kimse
abi kesinlikle varım iddaaya şu anki lastiklerimle bırak u dönüşünü ıslak olsun zemin 360 yapıp yola devam ederim
tamamdır Düzcede kapıştırcam sizi ortayada 1,85 bi hatun elindeki mendili bırakınca başlar bu kıyagımıda unutmayın
''Winner gets me'' ooo bu söze Hakkı da varım dediyse bütün forum katılacak ahmetim
Ahmetim Hakkı abinin yakınının telefonu varsa ara bir sor bugün var onda bir değişiklik beni korkutuyor normal değil
Aydın, hiç boşuna aramayın, sebebini buldum. Gece klimanın derecesini fazla düşürmüşüm, üstüm de açık kalmış sanırım
yarışa varım iddaalıyım da bi dakka ya, kız 1.85 olup süper çirkin olabilir kazulet olabilir, kızı göreyim öyle katılcam ben aydın abi ıslak kuru farketmiyor, lastiklerim süper berbat deli gibi kayıyor genelde el frenine gerek bile kalmıyor diyeyim sana ben