0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben drift hakkında yazılıp çizilmesine, bir sürü saçma sapan yazı yazılmasına karşıyım..sonra önüne gelen el freniyle savaşıyor..önden çekişli arabayla drift olmaz!! biri ne olur bunu anlatsın, sadece bunu anlatan belgesel çekilsin, her kanalda prime time'da yayınlansın..driftin ne olduğu anlatılsın. ya istanbulda drift okulu vardı, orda bile oversteer öğretmişler
murat abi önden çekişle nasıl drift yapılır ? elinde video, yazı vb bir şey var mı? driftin mantığı tamamen oversteer..önden çekişle arkayı bırakmak nasıl olcak? benim bildiğim ve deneyim yaptığım sadece viraj içinde aracın limit noktalarındayken ani hız değişikliği buna neden oluyor, mesela virajı ön lastikler patinaj çekerek dönerken gazdan ayığı birden çekince aracın arkası kaymaya başlıyor, kontra vererek bir süre yan gidilebiliyor ancak çok kısa bir süre bu da over steer oluyor..FWD araçla drift nasıl yapılır? sürekli el frenini çekip bırakarak falan mı ?
Sol ayakla fren yapmak çok berbat bir deneyim oldu benim için pedala hafifçe dokunayım dedim ayaklarım birbirine karıştı Çakıldı asfalta arabam