0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
120 den sonra titreme balans ayarından.
Eyvallah Türkay yaptırıcam hemen bu arada Ferhat abiyede ugruyacam 10 gun sonra
O hizlardaki titreme balans ayarindan diyelim, araba hareket halinde degilken olan titreme neden olur acaba? Benim arabada direksiyondan hissediyorum biraz, sadece arac park halindeyken ya da hareket etmiyorken.
frene basınca da aynı şey oluyorsa veya direksiyona vuruyorsa balataları taşlattırmanız lazım olabilir.
Motorsilk'i dun ekledim, yag/filtre degisimiyle birlikte, Turkay. Dururken olan titreme hissedilir derecede azaldi. Borpower konusunda soylemistin, 'cekis artiyorsa kork' diye. Artik cekisten mi bilmiyorum, ama araba cok daha rahat gider oldu. Problem yoktu gidisinde, sikayetim de yoktu. Ama artik gaza yuklenmeden bile (sukur) araba gidiyor. Yag gibi Bu arada bu Motorsilk beyaz/krem rengi yagli sut kivaminda bir sivi. Dokmeden once calkalayin diye yaziyordu kutuda. Eklerken yag giris yerinde bile yapisti metale, beyazlastirdi. Abartiyor muyum diye dusunerek, kontrol ederek yaziyorum, Turkay. Ama bir fark hissediliyor, orasi kesin. Artik motorun eski ve yipranmis olmasina isaret etse bile memnunum. Daha yakit tasarrufu iddiasini test edecek kadar binmedim arabaya, depo bitince bakacagim. Ilk defa Mobil marka bir yag kullandim bu sefer. Onun da etkisi olabilir. Ama onceki yag degisimlerinden sonra boyle bir fark hissetmemistim.
Türkay bu arada borpower koydurttum arabaya bakımda motor sesi azaldı konyaya 20 litre gazla geldim