0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında sanayide çok iyi bir yer biliyorum bu siteden öğrendim ben de..şaşmaz tarafına gidebilirseniz, siteden öğrendiğinizi söyleyip hatta bir de selamımızı söylerseniz çok güzel yardımcı oluyorlar..şaşmaz sanayide yeni dörtnal toyota diye bir yer..test sürüşüne çıkarsınız sorun daha net anlaşılır
yapmayın ya ben ne yapacağım şimdi.. peki çalışır vaziyetteyken örneğin ışıklarda bir süre durdum sanki stop olacakmış gibi anlık bir titreme olup geçiyor... rölantisi düşüktür dediler şimdi dikkat ediyorum yağ değişiminden sonra olmuyor gibi ne alaka bilmiyorum... hava ısındığı için tesadüfte etmiş olabilir... ben ankarada henüz sanayide çevre edinemedim bişey olduğunda toyanamı götüreyim başka yeremi bilmiyorum...
Zannedersem araçlarımız aynı kasa.Işıklarda beklerken devriniz 635-640 ile 700-740 arasında değişirken düşük devirde titremesi normal.VVT-I ların özelliği.Düşük devir yüksek tork kavramı geçerli bu durumda.Eğer söylediğim devirler arasında oynuyorsa fazla ve sürekli bir sansıntı olmadığı sürece sorun yok.
konudaki titreme problemini okudum, aracıma nazar değdi.Motor soğukken rolantide çalışırken bırp bırp diye son egzosttan anlık hızlı hava çıkışı oluyor, egzostçuya gittim hiç bir problem olmadığını söyledi. Gidene kadar motor ısındı gerçi sorun ne olabilir
frene basınca da aynı şey oluyorsa veya direksiyona vuruyorsa balataları taşlattırmanız lazım olabilir.
aynı kasa derken benim ki 2000 model ama motor özelliği aynıdır değil mi? verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...