Gönderen Konu: Burasıda Bizim Memleket  (Okunma sayısı 5265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
« : Ekim 10, 2006, 09:48:57 »
Uzungöl, Zigana, Hıdırnebi Yaylası, Marzalli Yaylası ve Beşikdüzü ilçesinden görüntüler.

Toyota Club Türkiye

Burasıda Bizim Memleket
« : Ekim 10, 2006, 09:48:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2006, 10:06:49 »
Bir Karadenizli olarak şunu söyleyebilirim. Tam yaşanacak yerler. Eline sağlık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2006, 13:01:13 »
Emeğine sağlık çok güzel resimler karadeniz başkadır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2006, 14:05:33 »
Ellerine sağlık.Çok güzel resimler.
Hep benim arabayla bir Karadeniz turu yapmak istemişimdir.
Bu yaz da yapamadım ama yapmış kadar oldum diyelim...
Sağol...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2006, 15:03:50 »
ALINTI
Ellerine sağlık.Çok güzel resimler.
Hep benim arabayla bir Karadeniz turu yapmak istemişimdir.
Bu yaz da yapamadım ama yapmış kadar oldum diyelim...
Sağol...[/quote]

Teşekkür ederim. Sende sağol. Her zaman beklerim. Biz Karadenizliler bilirsiniz misafirperver insanlarızdır. Misafir ağırlamaktan, gezdirmekten hoşlanırız. Yalnız bizim toyotalar o manzaralara ulaşmak için elverişli değil. Yayla yolları bozuktur. İnşallah gelmeye karar verdiğiniz zamanlarda havalar iyi olur. Çünkü çok sık yağmur yağar bizim buralarda. E nedenide malum. Bu kadar orman olunca yağmur da fazla oluyor.

Ve tekrar ediyorum. Bu tüm üyeler ve toyota severler için geçerlidir. Her zaman beklerim. Ne zaman gelirseniz gelmeden 1 hafta önce haber verin yeter. Size eşlik etmekten mutluluk duyarım. Buralarda bir eviniz var. Bunu bilin yeter...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2006, 15:07:31 »
Bu cana yakın misafirperliğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
İstanbul'a gelirsen aynı misafirperlik senin için de geçerli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2006, 16:07:08 »
ALINTI
Bu cana yakın misafirperliğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
İstanbul'a gelirsen aynı misafirperlik senin için de geçerli...[/quote]

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #7 : Ekim 10, 2006, 20:47:45 »
Bu arada senin model Linea mı ayıptır sorması İsmail?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #8 : Ekim 10, 2006, 23:26:17 »
Sağolasın uşağum, başımızın üstündesin.
--dünya dönüyor--

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2006, 10:11:31 »
ALINTI
Bu arada senin model Linea mı ayıptır sorması İsmail?[/quote]

Ne yazıkki Görkem arkadaşım. Benim araç Linea D-4D. Zaten Sedan Dizellerin iki versiyonu var. Linea ve Terra. Ve Her ikisininde MMT leri var. Yani toplam 4 model. Ama HB Dizeller de Sol vs. var. 18 Mayısda aldım aracımı. O zamanlar Akbank'ın 0.99 faiz oranı kampanyası filan vardı. Ve o günde son gündü. Aracı ben 2 ay bekledim. Renk ve modelden dolayı ve dizel olmasını. Tam zamanında gelmiş valla. 22 mayıs pazartesi 2.000 ytl de zam yedi araç. Bu dolar, altın vs fırlamaya geçtiği zamanlardı. Maddi imkanlar nedeniyle 2.000 ytl den kaçtım Terra yerine Linea aldım ama sonradan pişman oldum. Neyse oldu bi kere. Allah olmayanlarada nasip etsin. Hayırlısı.  Ama araç şimdi 36.600 ytl ben 32.000 ytl ye almıştım. 4 ayda 4 milyar karım var. Ayrıca faiz oranlarıda Toyota bayilerinde 1.76 şu an.    

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #10 : Ekim 11, 2006, 19:20:25 »
Alıntı yapılan: Dinçer Şensoy
Bir Karadenizli olarak şunu söyleyebilirim. Tam yaşanacak yerler. Eline sağlık... [/quote]

+1

canayakınlığın için çok teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #11 : Ekim 12, 2006, 03:10:48 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Ne yazıkki Görkem arkadaşım. Benim araç Linea D-4D. Zaten Sedan Dizellerin iki versiyonu var. Linea ve Terra. Ve Her ikisininde MMT leri var. Yani toplam 4 model. Ama HB Dizeller de Sol vs. var. 18 Mayısda aldım aracımı. O zamanlar Akbank'ın 0.99 faiz oranı kampanyası filan vardı. Ve o günde son gündü. Aracı ben 2 ay bekledim. Renk ve modelden dolayı ve dizel olmasını. Tam zamanında gelmiş valla. 22 mayıs pazartesi 2.000 ytl de zam yedi araç. Bu dolar, altın vs fırlamaya geçtiği zamanlardı. Maddi imkanlar nedeniyle 2.000 ytl den kaçtım Terra yerine Linea aldım ama sonradan pişman oldum. Neyse oldu bi kere. Allah olmayanlarada nasip etsin. Hayırlısı.  Ama araç şimdi 36.600 ytl ben 32.000 ytl ye almıştım. 4 ayda 4 milyar karım var. Ayrıca faiz oranlarıda Toyota bayilerinde 1.76 şu an.  
[/quote]
Güle güle kullan, Allah uzun yıllar kullanmak nasip etsin.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #12 : Ekim 12, 2006, 10:10:19 »
ALINTI
Güle güle kullan, Allah uzun yıllar kullanmak nasip etsin.[/quote]

Amin. Cümlemize kardeşim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #13 : Ekim 12, 2006, 21:11:11 »
o zaman ılk gıtmek benden olsun c.tesi 14 ekım de sabah 6:30 ucagıyla trabzona gidiyoruz ve pazar gunu aksam ucagıyla derı donecegız bu ıkı gun ıcın araba kıralamam ve nerelerı gezmem gerektıgı konusunda yardımcı olursanız sevınırım özellikle arac kıralamanın pahalı oldugunu duydum neyse hafta sonu trabzon ve cevresınden cekecegık ftg lerı salı gunu sızınle paylaşırım
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #14 : Ekim 13, 2006, 09:52:46 »
Buyur gel birader. Bekleriz. Fotoğraf çekme işlerini erteleyebilirsin yoğun bi yağmur var. şuan saat 10:00 günlerden cuma yani 13 ekim. araç kiralama konusunda bi bilgim yok ama, bu gün bi araştırma yapıp sana heber veririm. saat 12:00 ile 13:30 arası bulamazsın ama msn mi yazayım: ismailht@yahoo.com burdan görüşürüz. aracımı verirdim yemin ediyorum 10.610 km oldu ve hala bakıma gidemedim. cumartesi saat 2 ye randövü aldım. hatta forumda danışma bile açmıştım bu konuda. işte link: bakım
ben aslında rizede ikamet ediyorum hafta sonları memlekete geçiyorum bazen. trabzon rize arası 75 km. msn den görüşür yardımcı olurum sana. yarın hava iyi ise gezilecek yerleri de tarif ederim. telefonşırızda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.toyotaclubtr.com/
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2006, 11:59:06 »
Hayalimde ki yerler.
Eğer ölmezsem Trabzon uzun göle bir gün gidicem
Fotolar için teşekkürler.
Eski bir Toyota'cı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2006, 23:01:09 »
Trabzon Boztepe'de yaptım askerliğimi. 8 ay şahin gibi izledim Trabzon'u yukardan. Çarşı iznindeyken Sümela'ya gittim 2 kez. Çok muhteşem bir doğa. Uzungöl uzak kaldığı için gidemedim. İÇimde kaldı. Ben de gideceğim mutlaka uygun bir zamanda. Ama bir jip kiralamak lazım oralarda
--dünya dönüyor--

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #17 : Ekim 16, 2006, 10:31:09 »
jipe gerek yok uzungölde. uzungöle kadar ve içinde yollar iyi asfalt. ama orda konaklayıp doğa gezilerine yaylalara kendi başına gezeceksen lazım olabilir. ama uzungölde kaldığın otel veya özel safari turları ile gezebilirsin. ayrıca rize ayder yaylası, trabzon zigana tatil köyü, rize anzer yaylası şu meşhur balı olan yayla (kg 700 ytl bu yıl) 1 çay kaşığı yesen düz duvara tırmanırsın misali    artvin borçka muhteşem bir göl manzarası vs gezilecek yer çoook. bol orman bol oksijen bol temiz hava ve bol yağmur   beni haberdar edin yardımcı olurum gelirken.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #18 : Ekim 16, 2006, 20:13:53 »
gittim geldim ama bu arada internete girme fırsatım olmadı hersey cok guzeldi yagmur harıc c.tesi aksam ı rizede yagmur coktu bızde trabzona donduk bu arada arazi aracına gerek yok ben clio kiraladım ve gayet ıyı her yere gıttık geldık uzun göl ve sümela cok guzel son gun boztepeye cıktık benım ıcın en olumsuz yonu ucak korkusu oldu gerısı cok guzel ftg en kısa zamanda sıteye koyacagım
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Burasıda Bizim Memleket
« Yanıtla #19 : Ekim 16, 2006, 23:12:16 »
çok güzellll!!!
bi türlü gelip görmek nasip olmadı  umarım en kısa zamanda gelip görürüm oraları çok kıskandım şimdi