Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 09:12:11
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Fotoğraf, Videolar
»
Konu:
Burasıda Bizim Memleket
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Gönderen
Konu: Burasıda Bizim Memleket (Okunma sayısı 5264 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #20 :
Ekim 17, 2006, 10:33:57 »
ALINTI
gittim geldim ama bu arada internete girme fırsatım olmadı hersey cok guzeldi yagmur harıc c.tesi aksam ı rizede yagmur coktu bızde trabzona donduk bu arada arazi aracına gerek yok ben clio kiraladım ve gayet ıyı her yere gıttık geldık uzun göl ve sümela cok guzel son gun boztepeye cıktık benım ıcın en olumsuz yonu ucak korkusu oldu gerısı cok guzel ftg en kısa zamanda sıteye koyacagım[/quote]
Geldin döndün bi haber vermedin. Gitmeden bi siteye baksaydında, bi haberleşsek tanışsaydık. hemde Rize'ye bile geldin. Ben Rize'de ikamet ediyorum. Neyse bu defalık affedelim ama bi dahakine gözünüzün yaşına bakmam.
Toyota Club Türkiye
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #20 :
Ekim 17, 2006, 10:33:57 »
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #21 :
Ekim 17, 2006, 12:50:37 »
ALINTI
çok güzellll!!!
bi türlü gelip görmek nasip olmadı umarım en kısa zamanda gelip görürüm oraları çok kıskandım şimdi[/quote]
Ne demek efendim bekleriz, onur verirsiniz, şereflendirirsiniz.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #22 :
Ekim 20, 2006, 18:16:23 »
ne desen haklısın hanım da bende cok sevdık oraları bu yaz mutlaka bı ara gelecegız o zaman mutlaka gorusuruz
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #23 :
Ekim 27, 2006, 10:49:50 »
eminim...
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #24 :
Ekim 28, 2006, 13:35:38 »
uzungöl mükemmel.resimlerde mükemmel.son resim ise toyota harikası.kolay gelsin
hayat devam ediyor.
TOYOTA Corolla Terra SD 2005
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #25 :
Ekim 30, 2006, 10:33:28 »
Teşekkürler hemşerim. Özellikle son resim için yazdığına.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Çakma Jaguarım :DD
Araç: Corolla
Kan Grubu: B-
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #26 :
Kasım 03, 2006, 23:35:38 »
bende rizeliyim gelirseniz bende beklerim,bi keresinde manastira cikmistim superdi giderseniz tavsiyem ugrayin resimlerini bulursam koyarim. bide hamsikoye gitmistim orasida cok guzeldi rizeye gidersenizde aydere cikin derim ..
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı Can boğaza dayandı
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #27 :
Kasım 08, 2006, 11:12:17 »
ALINTI
Bende rizeliyim gelirseniz bende beklerim,[/quote]
Erdemciğim şu an Rizedemisin yoksa İstanbuldamı? Burdaysan tanışalım dicektim... Değilsen Rizeye Düşünce Haberim Olsun.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Çakma Jaguarım :DD
Araç: Corolla
Kan Grubu: B-
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #28 :
Kasım 08, 2006, 22:11:52 »
ben su an istanbuldayim ama her yaz nasip olursa giderim rizeye gidersem haber veririm
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı Can boğaza dayandı
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #29 :
Kasım 08, 2006, 23:31:52 »
ismail tam yaşanacak yerler insan buralarda hasta bile olmaz çok güzel yerler eskiler 80 90 yaşına karar bunun için yasıyodu bizim kuşak öylemi 50 55 dedimi küt diye gidiyolar yok kanser yok kalp huzur lazım insana tamiz hava kirlilik yok
arabanına kazasız belasız kullan ''linea terra farketmez toyota olsun çamurdan olsun '''
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #30 :
Kasım 09, 2006, 13:39:46 »
Efe kardeşim teşekkürler yazdıkların için. Rize için bi tabir var belki bilmezsin. Adamın biri Rizeye gitmiş iş için. 3 yıl sonra geri dönmüş. Sormuşlar anlat bakalım Rize nasıl bi yer. Valla ne bileyim demiş. "Yılın 360 günü yağar, 5 günde damlar." demiş. Hasta olursun olmazsın değil. Huzur yükseklerdedir. Yaylalarda, yüksek köylerde olur senin o dediğin uzun ömürler. İnsanların yediği her şey doğaldır. Hava temiz, su temizdir. Kendileri eker, bi kısmını satar bi kısmını yerler. Yumurtaları taze, tereyağları yayıktan çıkar gelir sofraya, bal petekleri yeni sağılır, inek sütü yeni kaynamıştır kuzunenin(bir tür fırınlı soba çeşidi) üstünde. yedikleri bunlardır. ekmeklerini bile kendileri yaparlar. ve sonra tarlaya gidilir çalışılır. o tereyağı başka nasıl yakılır ki uzmanların dediğine göre taze tereyağının vücuda hiç bir zararı yokmuş. yakmaya bile gerenk yok anlayacağın. İşte uzun ömür sağlıklı yaşamın sırrı bu. balık desen derede. av desen önünde. vur ye. hayvan desen taze otlarla besleniyo ki ayrıca oyle yükseklerde mikrop da barınmaz.
Şehir dediğin her yerde aynıdır. Karadenizin tek farkı ormanları yüksek, yeşili hiç eksik olmayan bi yer. Siz buralara heves edersinizi bizde sıcak batı ve güney sahillerine. bi döngüdür zaten. Ama gezmezmiyiz. gezeriz. Hafta sonları gidersin bi dere kenarına. alırsın taze koyun yada dana etini. atarsın mangala. Biraz kestirirsin. Dereye bi dalar çıkarsın. Açarsın arabanın tayibinde bi horon havası. bu arada çayın demlenir. İçersin çayını, cigaranı. Bide top koşturursun çoluk çocuk, Yaz ise bi de karpuz kesersin. ohhhh. işte keyif.
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #31 :
Kasım 09, 2006, 19:44:44 »
ismail valla karnımı acıktırdın ama cidden karadenizin yemekleri çok güzel bu gün inegöl'de akçaabat fırını var kavurmalı pide yedim parmaklarımı da yedim o kadar lezzetli yani ama sizin oraların havasını solumak suyunu içmek nasip olmadı dağa işallah bi gün ewdekileride alıp bi karedeniz gezisi yapmayı düşünüyorum
eee o resim leri gördükten sonra insanın canı görmek istiyor
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #32 :
Kasım 10, 2006, 00:14:42 »
Eline sağlık ismail abi çok iyi tanıtmışsın of'a geldiğim zaman yanına uğrarım zaten bu yaz kısmet olursa of'tan sonra rizeye askerlik için muayeneye olamaya gideceğim benim kütük orda onun için görüşmek üzere
2006 COROLLA SOL HB AT
2008 MAKYAJLI KASA AVENSİS
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #33 :
Kasım 10, 2006, 11:05:25 »
Efe ve Emrah. Beklerim arkadaşlar. Hadi emrah sen Rizelisin bilirsin buraları. Efe kardeşimi gezdirirz. Ama dediğin pideleri gelip yerinde yiyeceksin.
Ben bu yaz şöyle kuşadsı marmaris bi gezdim geldim. arabada yeni ve dizel. Bakalım dedik uzunyolda nasıl hemde tatili yaparız dedik. Bi yerde gördüm Akçaabat köfte, trabzon ekmeği. Durdum. Hadi bi köfte yiyelim. Kapıda garson karşıladı. Usta nereli dedim hemen. Çocuk plakaya baktı. Abi usta Ordulu ama siz bilirsiniz. Neden dedim? Eğitimi Akçaabat da aldıysa mesele yok. Yok abi siz 61 plaka Trabzonlusunuz. O açıdan. Çocuk hemen tereddüt etti. Bunlar şimdi beğenmez köfteyi bu nasıl akçaabat falan deriz diye çekindi.
Yine bi dinlenme yerinde durduk. Canlı Alabalık. Bakalım dedim buraların balıkları nasıl? Araçtan inerken kapıyı açtı. Bak hizmet süper. Buyurun hoş geldiniz filan. Espiri olsun diye balıklar tazemi dedim. Adam güldü ve dediki balıklar taza ama sana gelmez bunlar dedi. Senin o ziganada, uzungölde yediklerine benzemez dedi. Gelmiş, gezmiş, yemiş, bizim buralardaki Alabalıkları. Yerlerinide biliyo. Ben size taza tavuklarım var mangalda kanat filan yapayım dedi. Valla dedim ben balık yemek için durdum ama mademki böyle dedin, senide kırmam yerim tavuk ne olacak dedim.
O yüzden o pideleri birde yerinde yiceksin. Dönüşte orda yediklerini pek beğenmeyeceksin. Hele o sizin oralardaki trabzon ekmeği dedikleri şey. Hiç alakası yok
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #34 :
Kasım 10, 2006, 11:31:52 »
Hocam dayılarım Trabzon'da (Vakfıkebir-Beşikdüzü) oturduğundan trabzona gelme fırsatım oldu. Ama açıkçası gezemedim hiç. Ama inşallah önümüzdeki senelerde oraları gezmeye gelirim. Beraber gideriz senle dediğin yerlere. Özellikle yaylalara.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #35 :
Kasım 13, 2006, 10:01:56 »
000 al sana ortak nokta. Benim dayılarım ve teyzelerimde Beşikdüzünde. Annem oralıdır. Beşikdüzünün en büyük sülalesinden. Gözaçanlar. Dayılarına sor onlar bilirler. Hadi az daha sık akraba çıkacaz.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #36 :
Kasım 16, 2006, 23:54:15 »
Arkadaşlar yeni resimler koyacağım ama bir türlü fırsat bulamadım. Ha bu arada şuan saat 11:50 ve ayın 16 sı. Ben İstanbul'dayım. Sabah 11 de geldim. Aslında bazılarınızı görmek isterdim ama Dünya Göz Hastanesinde yarın 13 de randevum var ve randevumdan sonra akşam 19 uçağı ile geri dönmek zorundayım. Cumartesi önemli bi toplantım var. Geldinde uğramadın, aramadın demeyin. Bi dahaki sefere inşallah.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
Burasıda Bizim Memleket
«
Yanıtla #37 :
Kasım 20, 2006, 09:39:03 »
Geldim döndüm ama sanırım kimsenin haberi olmadı. Hava çok güzeldi İstanbul'da. Bahardan kalma bi hava vardı. Ben geldim zaten arkamdan hava bozmuş. Cumartesi sis falan olmuş. Abicim bi daha gelmem valla. O ne arabalar var o memlekette ya. Bizim sıfır toyota bile onların yanında serçe taksi gibi kaldı. Hele o etilerde, bağdat caddesinde, Leventte ne galeriler var. İlk kez bi diabloya, bi porshe ye dokundum ve yakından baktım. O mercedeslerin ne modelleri varmış öyle. Ah ah.
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Fotoğraf, Videolar
»