0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sislere xenon takılmasına karşıyım.Takanlar bir de bunun üstüne her an sis farları açık gezince film kopuyor. karşıdakinin gözünü kör ediyor.
Arkadaşlar bu lambalarla oynarken lütfen diğer sürücüleride düşünelim. Ayarsız karşıdakinin gözünü alan bir far ne kadar güzel görünürse görünsün tüm sülalenize rahmet okutmaktan başka bir işe yaramaz...
+ 10000000000000000000000000000000En sinir olduğum şey açık havada Park+Sis dedikler olayı yapmaları :@
Hakkı abi balayı dönüşü muğladan denizli tarafına doğru bilmediğim bir yoldan gidiyordum ve arkada bir araç belirdi. O yolu biliyorsanız virajlı inişli çıkışlı, sollama imkanıda kısıtlı olan geliş gidiş bir yol. Arkadaşın(allahtan kim olduğunu bilmiyorum) ayarsız farları ve yakın takibi sonucu virajın içinde bir anda ışık gözümü aldı ve yolu kaybettim. Balayı dönüşü az kalsın bir faciaya dönüşüyordu yol kenarındaki mıcırlara girdiğimi fark ettim ve direksiyonu gelişi güzel ters yöne kırarak kurtardım. Yani 5 lira verip farlara ayar yaptırması o kadar mı zor...