Gönderen Konu: Yardım rica ediyorum.  (Okunma sayısı 3491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Yardım rica ediyorum.
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2009, 01:13:56 »

Arkadaşlar benim oto elektrikçisine sis farını sordum. Abi sis farı  sarı renge ne kadar yakınsa o kadar iyi olur. Beyazlaştıkça hiçbir işe yaramaz dedi.

Adam haklı güzelde demişte Hazım abicim, arkadaşlarda amaç siste görmek degilde süslü görünmek olunca  ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2009, 01:13:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2009, 02:06:09 »
önemli olan niyet tabi:)
birde ayarsız farlar yetmezmiş gibi yüksek voltlu ampul koyuyorlar özellikle tofaşçılar.adam kısalarlamı uzunlarlamı geliyor anlayamıyorsun bile.deli oluyorum yolda,şeytana uyarsam zaten birgün elektirik tesisatını düzenleyip panjurun arkasına ve tamponun boş yerlerine sis farı koyacam.uzunlarla bencilce yolda ilerlemek nasıl oluyormuş >:(
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Haziran 05, 2009, 02:09:02 »
abi tırcılar koyuo ya bi sıra alta bi sira üste 10ar tane :D bi çakacan sellektörü sislerle :D 10 dk pert gözleri bazıları hak ediyor bunu :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '08
  • 16 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 06, 2009, 21:53:17 »
arkadaşlar iyi hoşta sosyal mesaj vermenizi değil bilgi vermenizi rica etmiştim ben ayarları yapılmış bir şekilde kullanıcam bu zamana kadar ne babam ne ben hiçbir şekilde yasa dışı hareketlerde bulunmadık allaha şükür hep orjinalini tercih ettik bu "iyi" dileklerinizi sayfa acıp dile getirin bence yok durdurcam yok kendime hakim olamıcam gibi sözler hele biz toyotacılara yakışmıyor trafiği ring olarak değil yaşanabilecek bir ortam gibi yapmaya çalışsak daha faydalı bir iş yapmış oluruz .teşekkürler
92' Renault 9 Broadway (1992-1997)
97' Toyota Corolla 1.6 XEİ (1997-2008)
08' Toyota Corolla 1.6 Elegant (2008-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Haziran 06, 2009, 22:02:07 »

sıcak gecelerde sakince ilerlerken sislerinne kadar güzel durduğunu bilirsiniz.

Peki sizin oralarda sıcak gecelerde sis mi oluşuyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 06, 2009, 22:35:03 »
yok durdurcam yok kendime hakim olamıcam gibi sözler hele biz toyotacılara yakışmıyor trafiği ring olarak değil yaşanabilecek bir ortam gibi yapmaya çalışsak daha faydalı bir iş yapmış oluruz .teşekkürler

doğru söze ne denir :alkis: ama yine de yaz mevsiminde sis farlarının kullanımına şiddetle karşıyım, eğer plaka vb. tespit edebiliyorsam doğrudan 155'e bildiriyorum ;)

Peki sizin oralarda sıcak gecelerde sis mi oluşuyor ;)
Hem de ne sis :P 10 cm önünü göremezsin mazallah sis farların 1 milyon voltluk aydınlatmazsa :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 07, 2009, 17:44:21 »
Oğuz kardeş senin konununda oldukça dallanıp budaklanmasına neden olduk ama ne yapalım işte canımı sıkan bir konu olduğu için girmek zorunda kaldım.
Bilgi konusuna gelince bende bu forumlardan öğrendiğim kadarıyla anlatayım. Zenon farlar K değeri ile ifade edilen bir değer taşıyor ve bu kesinlikle gücünü değil yaydığı ışığın rengini anlatıyor. Bu K ne kadar düşük olursa o kadar sarıya yakın oluyor  ne kadar yükselirsede o kadar maviye yaklaşıyor. Yüksek K değerine sahip farların kötü havalarda görüşü çok kötü etkilediğini anlatan birçok arkadaş var. Özelliklede merceksiz olarak kullanmanın çok bir artı getirmediği hatta daha kötü olduğu fikri oluştu bende...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli