0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hurda belgesi var mı bilmiyorum varsa da bende yok. Gerçi aracın trafik sigortasını yaptım, plakasını yanilettim. Trafiğe çıkış sorun olacak olsa sorun çıkardı değil mi? hiç de anlamam bu işlerden. belli de oluyordur herhalde
Çok geçmiş olsun. Noter satış sözleşmesinde alıcı için ''aracı görerek aldım'' şeklinde bir ifade mevcuttur.
Burada bir aldatma var, arabanin pert oldugu gizlenerek yapilan bir satis var.Saticinin kusuru var. Her arac alirken alici mutlaka pert mi degil mi arastirmasi yapmak zorunda mi kalacak? Aracin bir yaninda cizik, gocuk olur, satin alan bunu gormedim, arabayi iade etmek istiyorum derse olmaz, ama burada kasden gizleme var. Kotu niyet var. Kotu niyetin oldugu her yerde hukuk yerini bulur. Bence gec kalmadan tuketici davalarinda gecmisi olan guvenilir bir avukata basvurun, Osman Bey.
Murat, ilk once saticiya iade etmek istedigini aksi takdirde mahkemeye gidecegini soylerse alici, belki dava bile acmadan arabayi iade edebilir.Insallah kisa zamanda hak yerini bulur.