0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İvdeki'teki aradığınız yer çok iyi yapar. Benim Corolla'nın camları da orda ypatırılmıştı, 3-4 yıl oluyor tahminen ve hiçbir kalkma vs olmadı şimdiye kadar. Zaten adam garantisini de veriyor.
1-Çölgeçen iyi bir firmadır.İşini sağlam yapıyorlar.2-Crafter'a cam filmimi orada yaptıramamanın ezikliğini yaşıyorum3-Crafter'ın motor kaputunun tamamına koruma filmi çektirdim.Gayet iyi durumda.KDV dahil 360 TL ye mal oldu bana.450 TL'de cam filmi tuttu.Toplam 800 TL ödedim.Ama cam filminden memnun kalmadım.Ya iyi çekemediler yada bilemediğim bir problem oldu.
Yunus Bey benim corollamda 60 cm lik vardı ve inanın kötü falan durmuyordu. hatta tamponumda da vardı ve kıvrımları keserek yapacaklardı güzel olmaz endişesi yaşıordum fakat işlem bittiğinde kıvrımlı bölgelerde kesik yerler dikkatli bakmadan belli olmuyordu. Konuyu dağıtmadan ben size 60 cm lik öneririm. Varlığıyla yokluğu sadece filmin bitiş yerinde anlaşılıyor zaten. Bulunduğum bölgede ziebart ve sonax harici daha ucuza yapan yer bulursam bende tekrardan yaptırcam 60 cm lik kaput filmi.