Gönderen Konu: Kaput koruma filmi  (Okunma sayısı 12194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Kaput koruma filmi
« Yanıtla #20 : Haziran 11, 2009, 19:35:17 »
Hocam aslına bakarsan daha önceki 2007 lacivert corollama babamın meganesine ve amcamın kullandığı focusa istanbul ve çorluda çektirmiştik yine ziebartta ve gayet sorunsuzdu. Adanadakinden aynı ölçüde memnun kaldınmı dersen çekim aşaması hariç evet. Neden; çekim aşamasında hep başındaydım. Titiz biriyim iş bittikten sonra gözüme çarparsa tadım kaçar onlarınkinide kaçırırım anlattım tamam dediler ve bitene kadar orası açık oldu, orda üst üste bindi, olmadı yenisi yapıştırıldı vs... Sonuçta azımsanmayacak bi para verdim çıktım ve hakkım olduğunu düşünüyorum bunun.
Ayrıca füme miydi yoksa lacivertmiydi bi a6 vardı içerde kaput filmi tamamlanmış nisan ayıydı sanırım ben yaptırdığımda.

Şimdi tekrar yaptıracağım araştırma yapıyorum ama kesinlikle sonax yada ziebart olamayacak en azından bu çevredekilerden olmayacak.Ayrıca bildiğin bi yer varsa memnun olurum...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 11, 2009, 19:35:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Haziran 12, 2009, 10:07:33 »
bizim siyah 33 plaka ama 2 yıldan fazla oldu...  artık o işlere normal otomarket tarzı yerlerde girişti örneğin mersinde coşkun otomotiv diye bir yer var adamların hem modifiye bölümleri var hem kaporta-boya tarzı yerleri var daha sonradan kaput koruma boya koruma işine de girişmişler... bence önemli olan o filmin inceliğidir bizde çok kalın çektiler ama sonradan farkedince geç kaldık her gören aa arabayı nası çizmişler falan diyor evin kapısını çalıp abi sizin arabayı çizmişler diyen bile oldu :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 13, 2009, 01:27:06 »
   Koruma filmini sabunlu su ve ısı makinası ile yaptıklarından köşe yada kıvrım derdi olmuyor.Aşağıdaki linkte azda olsa uygulanışını görebilirsiniz....
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/vw-crafter-volt'un-ilk-fotograflari/60/
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Haziran 13, 2009, 07:48:00 »
Abi diğer yerlerde sorun yok ısı tabancası yetiyor ama tampon köşeleri bide farın altına doğru gelen yer kesmeden olmadı. Kaputta sıkıntı yok zate ama tampon iyi uğraştırmıştı ama hepsi boşa gitti ayrı konu...