Gönderen Konu: Forumdan dışlanmış psikolojisi...  (Okunma sayısı 9192 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Forumdan dışlanmış psikolojisi...
« : Mayıs 29, 2009, 18:50:14 »
   Malumunuz sizinde bildiğiniz gibi işimiz gereği A4 ve canıımm Corolla'mızı satmıştım..Artık evimizde iki tane VW var.Ve ben hala forumda dolanıyorum.Ama nasıl dolanıyorum onu siz birde bana sorun.Corolla'm yok diye Toyota'm yok diye sanki foruma girme hakkım yokmuş gibi,sanki beni dışlamışsınız gibi bir psikolijiye sahip oldum.Ne oluyor bana.Biri ismini koysun bunun.Ama lütfen ne olur Dr.Tuncer'i falan önermeyin :rofl: :rofl: Baştan söyleyeyim.Yoksa,yoksa ben Maviş'imimi özledim.Bilemiyorum artık.Sıkı çalışıp AE 101 Restorasyon-Modifiye'ye başlasam.Bilemiyorum dostlarım..Bir çare yol bulun bana.Bir Corolla'mı kiralasam acab.Ama başkasına ait bir araba da bana zevk vermiyor ki...
   Neyse konuyu dağıtmayayım.Böyle bir psikolojik bunalıma girdim.Biliyorum ki benden bu forumu esirgeyen yok,ben hala bu forumun üyesiyim.Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum arkadaşlar...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Forumdan dışlanmış psikolojisi...
« : Mayıs 29, 2009, 18:50:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Forumdan dışlanmış psikolojisi...
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2009, 18:53:17 »
Özcan kardeş, bunu bir otomobil forumu olarak değil de, saygı ve paylaşım forumu olarak gör bence. Ki bunlardan sende fazlasıyla var. Dolayısıyla hiç bir problem kalmaz. Tuncer'den de uzak dur :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 29, 2009, 18:55:38 »
  Hakkı'nın söyledikleri çok doğru. Ayrıca buluşmalarla hasretini giderirsin. :) Aslolan insan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #3 : Mayıs 29, 2009, 19:15:16 »
sen herzaman abimsin ya özcan abi ne demek dışlamak üzdün valla beni.önemli olan hemşerilik demi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 29, 2009, 19:21:32 »
Corolla'n tutmus senin.
Gecer merak etme.

Bu arada benimde artik bir Toyota'm yok. Halen yaziyorum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 29, 2009, 19:25:14 »
Ozcan, AE101'in vardi senin, duruyor mu, onu da mi sattin yoksa? Eger yoksa uygun bir zamanda yeni bir efsane al bence :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2009, 19:33:28 »
Özcan kardeş, bunu bir otomobil forumu olarak değil de, saygı ve paylaşım forumu olarak gör bence. Ki bunlardan sende fazlasıyla var. Dolayısıyla hiç bir problem kalmaz. Tuncer'den de uzak dur :D
 O konuda bir problem yok zaten.Ben arabamı özledim galiba.Hasreti ağır basıyor artık.Öyle olsa gerek...
 Hakkı'nın söyledikleri çok doğru. Ayrıca buluşmalarla hasretini giderirsin. :) Aslolan insan.
  Buluşma mı ?O da ne Hakan abi ! ! !..Abi artık o kadar yoğunum ki havalar ısınmasına rağmen cesaret edipte şu K.Hamam buluşmasını başlatamıyorum.Ya gidemesem diye...
  Ahmet benim AE 101 2007 de kaldı.Eskidendi o.Ama öyle bir niyetim de yok değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 29, 2009, 21:06:13 »
özcan abi sana ayarlayalım bi tane ae101, ufak ufak uynarsın ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2009, 22:54:45 »
Özcan, çok iyi bir psikiyatrist tanıyorum. İlk harfi T son harfi R :))))))))))))))))))))
Ayarlayabilirim istersen bir telefonla:))))))))))))))))))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 29, 2009, 23:09:38 »
Özczn çok dikkatli olmalısın, ben toyotamı satıp honda aldığımda "forumun haini" ilan edilmiştim..haberin olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 29, 2009, 23:28:21 »
özcan hocam biz sonuna kadar burdayız. ölümüne kangayızzzzzzzz. forum bizim sonuçta yabancı mıyız.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 29, 2009, 23:31:37 »
Özcan abeyimm nerlerdesin yaa girmesen forma tabiki dışlanmış gibi hissedersin :) bu arada gecen gun ruya gordum sende vardın sana düzceden beyaz bi xli alıyorduk vay canısına ruyam gercek olucak heralde.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2009, 23:53:48 »
inşallah coşkun.  coşkun bu arada Ahmeti alkışlayacağım arkadaşlarına yemek kendine elma aldığı için  haberin olsun sonra sildirme
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2009, 00:23:20 »
haydaa... özcan abi şimdi olmadı ha. sensiz bu forumun zevki mi olur Allah aşkına ya. niye öyle diyosun abi be.
bu forum bence farklı bi dünya. yani TCT bizim için farklı dünyaya açılan bir muhabbet kapısı oldu.
ben buna "Toyota Clubtr Kardeşliği" demek istiyorum. biz burda herhangi bir marka arabaya sahip olsak da ya da hiç arabamız olmasa da güzel paylaşımlarla, bazen entellektüel yaklaşımlarla önemli katkılar yapıyoruz birbirimize. en basitinden ben almayı düşündüğüm lcd tv hakkında bile değerli TCT li kardeşlerimin görüşlerine öncelik verip kararımı arkadaşlara göre şekillendirdim. bu da gösteriyor ki bu çok geniş tabanlı ve çaplı bir forum. benim sık kullanılanlarımda TCT tabii ki ilk sırada.
mesela ben Mazda 3 e hayranım. Allah izin verirse o arabayı muhakkak alcağım bi tutku oldu bende. ama inanki mazda alsam dahi Mazdacılardan çok Toyotacılara takılırım herzaman...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #14 : Mayıs 30, 2009, 00:53:56 »
Özcan abeyimm nerlerdesin yaa girmesen forma tabiki dışlanmış gibi hissedersin :) bu arada gecen gun ruya gordum sende vardın sana düzceden beyaz bi xli alıyorduk vay canısına ruyam gercek olucak heralde.
.gece heralde yorgan üstünden düştü canım kardeşim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mayıs 30, 2009, 00:57:46 »
özcan abi sana ayarlayalım bi tane ae101, ufak ufak uynarsın ;)
 Hele şu Crafter'ın taksitlerine bir başlayalım,gerisi Allah kerim Türkay.Bu arada seninle çıktığımız tepe varya o kadar yeşillenmişki,sabah yarı yoldan döndüm.Yolu bulamadım.. :)

Özcan, çok iyi bir psikiyatrist tanıyorum. İlk harfi T son harfi R :))))))))))))))))))))
Ayarlayabilirim istersen bir telefonla:))))))))))))))))))))))
  Abi sağolasın ya.ama adı B ile başlayıp T ile biten olursa kabul :) :) :) :) :rofl: :rofl::rofl: :rofl:

Özczn çok dikkatli olmalısın, ben toyotamı satıp honda aldığımda "forumun haini" ilan edilmiştim..haberin olsun
  Biliyorum Kemal abi.Ben bile yazmıştım bişeyler :) :) Ama ben arabalarımızı işimiz için yani ekmeğimiz için sattım.Herhalde buna kimse bişey demez.Değil mi abi.Yanılıyormuyum Kemal abiii :)
özcan hocam biz sonuna kadar burdayız. ölümüne kangayızzzzzzzz. forum bizim sonuçta yabancı mıyız.
  Eyvallah Hazım bey.Hangi ara geldiniz,ne zaman Hiper oldunuz.???Tebrikler doğrusu..:)
  Hayırdır inşallah Coşkun.Göre göre XLİ'mi gördün kardeşim benim.İnsan GLİ-Special gibi bir şey görürdü yav.Şaka bir yana ama benim için küçük motor,düşük donanım dönemi bitmiştir artık.Crafter'da bunun tadını aldım ya..(2,5cc,163 Hp) Gitmiyor,uçuyor mübarek..Maşallah maşallah :)

Ceyhun bey benim bir yere gittiğim yok.Sadece arabamı sattıktan sonra kendimi dışlanmış gibi hissettim.Artık bir Toyotam olmadıgı için.Forum yine aynı,tüm arkadaşlar yine aynı.Hatta yeni güzel arkadaşlarda gelmişler...Her hangi bir problem yok.Ama ne bileyim üzerimde bu yönde bir mutsuzluk var.Hani en yakında olan Türkay demiyor ki "gelip alayım seni abi.Bir hasret gider,gözün gönlün Toyota görsün" diye.Ama Türkay'da TIK yok kardeşim.. :) :) :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2009, 01:25:06 »
sonra abi sana toyota mı yok. kum gibi. hepsi feda olsun abi sana. internette dolu valla. burda arkadaşlarda dolu.
ha bu arada memleket bingöl müydü abi? çok severim oranın insanını. geçen sene eşim orda öğretmendi. her hafta sonu aşağı yukarı giderdim. çok kalite insanlar tanıdım orda.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Mayıs 30, 2009, 09:11:42 »
özcan abi gelmez miyim, ankarada olsam koşarak gelirdim XLİ ile :) hem de yaptırdım herşeyini pasta cila bile yapıldı cillop gibi görmeni isterdim ama döndüm izmire, eylül ortalarına kadar burdayım abi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mayıs 30, 2009, 09:45:32 »
Özcan abi varlığın yeter ne dışlanması
Görmüyor musun sana yazılan mesajları
Ne olur dertlenme alırsın toyotaları
Unutma sana yazdığım bu mısraları...... :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Mayıs 30, 2009, 10:18:32 »
vaay ali abi varmış sende biraz şairlik
kurtulur özcan abi bu psikolojiden
söyle bana; yazabilir misin şiir, lirik?
yazarım yorumları bu foruma kalbimden...

14lü hece ölçüsü :alkis: