0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir şiir de benden (aşık atışması gibi oldu burası)Sattı Toyotasını özlüyor corollasınıAldı piyasanın en güzçlü arabasınıZor olmadı öğrenip kullanmasıAşık Özcan der ki, çok güzelmiş yeni arabayı kullanması.
Özcan çalışır Marmara ParktaTaşımaz hiçbir yolcuyu ayaktaHer zaman saatinde duraktaYola giderse bilin ki bizden uzakta.
ay ben bu başlığı nasıl kaçırmışım muhattap dahi olamam özcan bey kusura bakmayın....
özcan abi bu bizden ve forumdan kaynaklanan bir durum değil toyotasızlıktan kaynaklanan bir durum ben toyotasız olduğum zamanlarda bunun devasını toyota almakan başka şekilde bulamadım allah acil şifalar versinn
toyotası olmayanın burda işi yok
özcan abi olmadı carfterın önüne direksiyonuna toyota sembolleri koy belki özlemini dindirir
Özcan Hep destek tam destek. (Toyota nın öyle minibüsü vardı da biz mi almadık)
+sonsuz Daha bu sözün üstüne ne denirki.Toyota böyle bir minibüs çıkaraydı bende alaydım.Hazım senin destek Teknosa reklamına benzedi...
Şu Aktif Toyota'cının Efsane Toyota'cıya dediğine bakın hele...Lütfen herkes kıdemini bilsin Mersin'den Adana'ya geçte KELEK Karpuz ve Kavun'lar ile tarlada piş ve yetişte öyle gel canım.(Allah'ın KELEK'i) Dünü ne çabuk unuttun hain,sırtımdan vurdun...
Abovvvv kavgada söylenmez bu laflar
hiace var türkiyede ama oda sizi kesmez heralde
resmen bana kaşık düşmanı saçı uzun aklı kısa demiş...