0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi her türlü parça alcaksan derimki ben oto hakan topkapı hersey uygun ve kalıtelı adamlarda cok fazla arastırdım cokkk bnzın fılıtresı bıle bnde dunya para cunku wwti modelının farklı bır arastır sor ısersen oto hakan 0 212 481 58 49
orijinal baskı balatayı trabzon servisten 395 liraya aldım. dışarıda 130 liraya taktırdım. yani toplam amliyet 395+130=525 lira.
işimden dolayı cok hızlı yazmam gerkıyor devamlı ınsanlarla dıyolog halındeyım..kusura bakmayın valla
Mehmet bey aracınız kaç km de ve değişmesi gerektiğini nasıl anladınız? bi test vardı hafif rampa yukarı yapılan denediniz mi hiç ? Benim ki 165 bini geçti hiç değişemedi çekişi de gayet iyi
Araç Araç 136 binde.rampa yukarı değilde düz yolda bile kalkışlarda ses yapıyor.
Mehmet Bey, rampa yukarı yapılan denemeden kasıt şu idi. Aracınızla, özellikle hafif rampa çıkarken en yüksek viteste ve düşük hızlarda (ör: 50-60Km/s.) gaza yüklenin. Eğer devir saati birden gaza basmanızla orantılı olarak yükseliyor ise ancak hız göstergenizde ya da hissettiğiniz çekişte aynı etkiyi alamıyorsanız debriyaj setinizin ömrünün sonu gelmiş demektir.