0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maaliyet meselesi. Bu işi yapan makineler var.. Ordu eğer az bir maaliyetle temizleyecekse onlar yapsın tabi.. Ben pek gönüllü olacaklarını sanmıyorum. Hükümet yap işlet devret gibi bişey düşünmüş ama tepki geldi.. İsrail firmaları bölgede pek istenmiyor anladığım kadarıyla. Şöyle bir gerçek var ki gizli servisler bu gibi projeleri paravan olarak kullanarak iş yapabiliyorlar. Pek hoş bi durum değil..Onun dışında ben İsrail'in gücünün abartıldığını düşünüyorum..Bu ülkenin eni boyu belli.. Bizim gibi bir imparatorluk eskisiyle başa çıkamaz.
Amerika var malum ama çevresi düşmanlarla sarılı küçük israilin çok sağlam bir kale olmadığını Amerika 'da biliyor. Bölgede herkes şöyle veya böyle Türkiye'ye muhtaç.Biz birliğimizi bozmayalım. Ortak değerlerimizi unutmayalım. Aynı düşünmesek de birbirimizi sevelim. İçerde güçlü olalım gerisi kolay..Güçlü bir Türkiye ortadoğu için kumarhanedeki kasa gibidir.. Gün bittiğinde kazanan hep o olur. Biraz güvenelim kendimize..
ben inanıyorum ki bütün kalbimle türk silahlı kuvvetlerinin bu mayınları er ya da geç temizleyecek gücü ve yeterliliği var. bunlar kimi kandırıyorlar abi. bıraksınlar kılıf aramayı bazı şeylere. dünyanın en modern 6. ordusu mu temizleyemiyecek onları.
Askerler biz yap(a)mayiz diyorlarmis.Turkiye Israil'le ne zaman dusman oldu? Israil kuruldugu gun onu ilk taniyan Musluman ulke Turkiye oldu, ozellikle de 28 Subat sonrasi Turkiye-Israil etle tirnak gibi.
ahmet bey israili boşverin. dünyada sinsiliğin ve kalleşliğin tarihini yazar bunlar...bunların dost ve müttefik gibi görünmesi daha da farklı bi şey
Boşverdim gitti .. Sizi mi kırıcam