Gönderen Konu: mayın temizleme  (Okunma sayısı 1835 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: mayın temizleme
« Yanıtla #20 : Haziran 03, 2009, 09:22:44 »
Yalnız yasada İsrail e kiralanacak birşey yok.Sadece bazı İsrail şirketlerinin bu mayın temizleme işleri yaptığı biliniyor o kadar sadece.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 03, 2009, 09:22:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 03, 2009, 09:28:53 »
Açıkçası bence hükümetin derdi işi bedavaya yaptırmak..
Fakat yapmaya kalkıştığı şey yanlış. Meclis teskere meselesinde olduğu gibi emniyet subabı görevini yapacaktır. Demokrasi bu gibi durumlar içindir.
Sadece israil değil herhangi bir yabancı devlete ham madde üretimi konusunda imtiyazlar vermek bence yanlıştır. (Tarım olsun maden olsun petrol olsun. farketmez) Fakat sanayi yatırımlarını bunun dışında tutmak gerekir. Sanayi kuracaklarsa gelsinler bir fabrikalık yer verelim. Benim düşüncem böyle
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 03, 2009, 10:44:28 »
Açıkçası bence hükümetin derdi işi bedavaya yaptırmak..
Fakat yapmaya kalkıştığı şey yanlış. Meclis teskere meselesinde olduğu gibi emniyet subabı görevini yapacaktır. Demokrasi bu gibi durumlar içindir.
Sadece israil değil herhangi bir yabancı devlete ham madde üretimi konusunda imtiyazlar vermek bence yanlıştır. (Tarım olsun maden olsun petrol olsun. farketmez) Fakat sanayi yatırımlarını bunun dışında tutmak gerekir. Sanayi kuracaklarsa gelsinler bir fabrikalık yer verelim. Benim düşüncem böyle

Sonuna kadar katılıyorum Ahmet Bey. Elini taşın altına sokmayan yabancı sermaye o ülke için faydadan çok zarar demektir.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 03, 2009, 23:03:33 »
çalık grubununİsrailli firmayla bu iş için ortaklık anlaşması yaptığı haberleri dolaşıyor.Başbakanın neden bu kadar sinirlendiği şimdi anlaşıldı.Dünürüne sözü olsa gerek...Ama ne yapsalar haklılar.Ülkede tarımı bitirdiler.Tarım ve KÖYİŞLERİ bakanlığı bile isim değiştirdi.Sorsanız 'Bizde organik tarım yapılamazki'derler.Yemin etseler karınları ağrımaz.