0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Demek hem ejectorler arka koltukta konumlandırılmış hemde Toyota çekiyor masrafı...
Kesinlikle ! Zaten Toyotadan bu beklenir. Tek sorun ejectörlerin USAF dan göderiliyor olması. Allahtan içeride tanıdıklar var çabuk gelecek. Şu an sorun yok istenirse fotoda koyarım ejector suz bir sorun oladan çalışıyor hatta uyarı ışığı bile sadece ilk çalıştımada yanıyor. Zaten d4d nin en gözel özelliği de bu ejektorler.
Fotoğraflayın diyeceğim ama kesin üreticisi tarafından yasaklanmıştır.Bencede D-4D lerde görünen özellikler yeterli seviyede.
stepne sürücü yanındamı duruyor peki? oda saklı değilmi?yanlız yukarıdaki e46 daki özellikler baya hoşuma gittti. yanlız şöyle bir durum var o arabayı aıp ta o özelliklerin hiç birini kullanmadan satan bir ton insan vardır.
Şaka bir yana 2004 model E-46 BMW de yol bilgisayarında birçok gizli özellik kontrol edilebilyordu,yakıt miktarı lt olarakakü gerilimiyağ basıncıkapıların 20km/h ten sonra otomatik kapanmasıklimanın araç çalıştırılmasıyla oto modda başlamasıdijital hız göstergesiyan aynaların otomatik veya manuel açılıp kapanmasıaracın km sinin araç beyninin yanı sıra anahtara ve varsa alarm beynine kaydıaraç genel elektrik aksam check-up ı gibiaklıma gelenler bunlarkeşke toyotoda da olsa bilsek
Ben de baz model astra yol bilgisayarındaki özelliklerden bahsediyim biraz;Kapıların hareket ettikten sonra kilitlenmesi on/offKlimanın araç çalıştığında en son ayarda başlaması on/offKumandaya basıldığında sadece şoför kapısının mı 4 kapının mı açılmasıAraç hızlandıkça müzik sesinin de yükselmesi kapalı/ düşük/orta/yüksekKapı kilitleri açıkken belli süre sonra kapılar kilitlensin mi kilitlenmesin miSilecekler açıkken geri vitese takıldığında arka silecek kendisi çalışsın mı çalışmasın mıTeyp açıldığında müzik sesi kaçta başlasınSinyal sesi yüksekliği nasıl olsun... Birkaç tane daha vardı ama şimdi aklıma gelmiyor. Emniyet kemeri sesi için şunu denemiştim ve olmuştu. Ama makyajlı aurislerde olur mu bilmiyorum;- yolcu ön koltuğuna oturun (kapılar kapalı emniyet kemerleri boşta) - kontağı gösterge ışıkları yanıncaya kadar çevirip (teybin açık olma kademesi) getirip 3 sn bekleyin(1001 1002 1003 şeklinde sayabilirsiniz) - 3 saniye sonra tekrar kontağı kapayın -tekrar kontagı odo sayacının oldugu 2.kademeye kadar(toplam km nin gözüktüğü yer) açın - toplam km nin gözüktüğü ODO sayacının ışığı görünür görünmez düğmeye 12 saniye basılı tutun - 12 sn sonra odo sayacındaki elinizi bırakmadan sürücü emniyet kemerini takın; Ekranda B-on yazısı çıkacak___tekrar basılınca b-off olacak ve işlem tamam.
Firsattan istifade
bu ejector nedir tekin abi konuyu biraz açabilirmiyiz?
Vay arkadaş Auris'in gizli özellikleriyle alakalı tam üç sayfa paylaşım yapılmış. Çok etkilendim.
Bende olaya şöyle bakarım hep,bazı markalar arabaya özellik yükler yok yoktur Toyota da ise sadece güven vardır.Sürücü koltuguna oturup direksiyonu tuttugunuzda karşınızda ışıl ışıl parlayan toyota amblemi kim ne derse desin beni mutlu ediyor.1 yıl oldu arabamı alalı hala hergün işim bitsinde arabama biniyim diye bekliyorum.O yüzden çok özellik olmasın gizli özellik olmasın ben aurisimi çok seviyorum.
mesala araç hareket etti 20-30 metre gitti kapılar kendinden kilitlenme özelliği var mı yada yapılabilir mi
Benim aracım da yok ama olsa iyi olurdu. Aslında ben araca oturur oturmaz kilitliyorum,alışkanlık, fakat Eşimin böyle bir alışkanlığı yok...